Cătălin Cazacu are o nouă iubită: "Recunosc cu mâna pe inimă că adevărul...". Cum arată noua iubită a prezentatorului

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Cazacu are o nouă iubită. Se pare că prezentatorul Cătălin Cazacu a dat-o uitării pe Ramona Olaru. Prezentatorul a recunoscut că, într-adevăr, există o nouă femeie în viața lui. Totul a pornit de la o imagine postată de Cazacu, ce înfățișa o domnișoară superbă. Prezentatorul este a declarat că actuala partnere nu este din România, ci din Bulgaria, și vor împreună o vacanță de vis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu iubește din nou. Prezentatorul s-a dat de gol, după ce a postat pe InstaStory o fotografie cu o domnișoară misterioasă. Cătălin Cazacu a trăit o poveste de dragoste pasională și foarte mediatizată cu asistenta TV Ramona Olaru. Din nefericire, cei doi și-au spus „adio”, după mai mai multe împăcări și despărțiri. Cătălin Cazacu pare că este din nou îndrăgostit, însă nu a dat foarte multe detalii despre noua sa parteneră. Cert este că actuala iubită a lui Cazacu este din Bulgaria, iar cei doi vor petrece o vacanță de vis împreună acolo.

img-5-2img-5-2

Cătălin Cazacu are o nouă iubită

Cătălin Cazacu a recunoscut că în viața sa există o nouă femeie. Prezentatorul a dat de bănuit că ar fi într-o relație, după ce a postat pe InstaStory o fotografie cu o domnișoară misterioasă. Luat la întrebări de către reporteri, prezentatorul a recunoscut că are într-adevăr o nouă iubită, care este din Bulgaria. Mai mult, în imaginea postată de Cazacu, noua sa iubita purta un tricou creat de el.

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat: „Mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni

Citește și:Cătălin Cazacu a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru: „Sunt bine, mă bucur de ce mi se întâmplă’

Citește și: Din ce câștigă Ramona Gabor bani în Dubai: „În România mi-a fost foarte greu. Am încercat să-mi cresc oportunitățile”

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia au făcut nunta: „Cea mai emoționantă zi din viața mea”. Ce tort au avut și cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la petrecere

„M-ați luat prin surprindere! Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul. Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut, care încă se mai poartă și încă e la modă. Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară. Pe 6 noaptea plec spre Bulgaria', a mărturisit el potrivit SpyNews.

Ramona Olaru a spus de ce l-a scuipat pe Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a recunoscut că a existat un moment tensionat între ea și Cătălin Cazacu, după ce s-au despărțit. Bărbatul a vrut să o ia în brațe, iar ea l-a refuzat și chiar situația ar fi degenerat între ei, iar în cele din urmă aceasta ar fi apelat la un „gest' mai deplasat.

Eu am zis de mult că închei subiectul acela, pentru că s-a terminat. Practic, nu mai suntem de opt luni împreună, n-are rost să vorbim despre ce a fost. Dar dacă vorbim despre situația respectivă, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat imediat atunci după despărțire. Pentru că știm cu toții ce povești au fost între noi. Iar odată ce am fost plecată de acolo, dacă la un anumit eveniment tu vii și vrei să pui mâna pe mine, cum îți permiți să pui mâna pe mine?! Cred că ăsta era singurul gest care să te depărteze.„, a spus Ramona Olaru, potrivit Cancan.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton