Cătălin Cazacu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru: "Ceva am făcut de merit atâta atenție..."

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au format un cuplu vreme de un an, timp în care prezentatorul tv a cerut-o în căsătorie pe asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Relația lor a fost presărată de multe certuri și împăcări, iar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, s-a zvonit că motociclistul ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru. Iată ce a spus Cătălin Cazacu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit înainte de nuntă, spre surprinderea multora. Cei doi nu au mărturisit care a fost motivul despărțirii, dar se pare că motociclistul ar fi înșelat-o pe asistenta tv. Mai multe, Cazacu a oferit primele declarații după ce s-a vehiculat că Ramona Olaru l-ar fi prins cu altă femeie.

ramona olaru si cazacuramona olaru si cazacu

Recent, s-a vehiculat că sportivul i-ar fi fost infidel Ramonei Olaru în timpul logodnei cu aceasta. Se pare că prezentatorul tv de la Antena Stars ar fi avut o aventură cu o tânără cu care se întâlnea în apartamentul pe care Cazacu Ramona Olaru îl renovau.

Citește și: Marea dezamăgire a lui Cătălin Cazacu, după despărțirea de Ramona Olaru: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Citește și:Ramona Olaru este singură după despărțirea de Cătălin Cazacu: „Mai sunt bărbați care mă invită, dar…”

Citește și:Sensy este însărcinată în 4 luni: 'Nu am amânat nunta. Nu mă deranjează deloc să fiu mireasă cu burta la gură. E totul stabilit…'

Citește și:Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica ei, Oana Roman: 'Te iubesc! Îți datorez atâtea…'

Cătălin Cazacu:”Mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit înainte de nuntă. Cei doi nu au dezvăluit motivul despărțirii, dar recent s-a zvonit că sportivul ar fi înșelat-o pe asistenta tv. Potrivit cancan.ro, Cătălin Cazacu i-ar fi fost infidel fostei sale iubite, cu o tânără cu care se întâlnea în apartamentul pe care îl renova împreună cu Ramona Olaru.

În urma acestor speculații, Cătălin Cazacu a făcut primele declarații. Ca bărbat am datoria să nu comentez genul acesta de subiecte. Ce să zic, mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție', a declarat Cazacu pentru EGO.

Ramona Olaru s-a despărțit de Cătălin Cazacu înainte de nuntă

Ramona Olaru și sportivul plănuiau să se căsătorească și să devină părinți. Cu toate astea, în urmă cu câteva luni, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Potrivit sursei citate mai sus, blondina de la Neatza cu Răzvan și Dani l-ar fi prins pe Cazacu cu o altă femeie, chiar în apartamentul pe care cei doi îl renovau. Atunci ar fi fost momentul în care blondina a decis să se despartă definitiv de Cătălin Cazacu. Ramona Olaru și-a strâns lucrurile și a părăsit locuința. De Paște, Cătălin Cazacu a fost surprins în compania unei femei, despre care se crede că ar fi chiar tânăra cu care ar fi înșelat-o pe Ramona.

Cătălin Cazacu neagă că ar avea o nouă relație

După despărțirea de Ramona Olaru s-a zvonit că motociclistul ar avea o nouă relație. De fiecare dată, Cătălin Cazacu a negat că ar fi într-o relație, afirmând că își va asuma atunci când va cunoaște pe cineva. Sportivul susține că este singur și recunoaște că este înconjurat de femei frumoase.

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus', a mai declarat Cazacu pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton