Cătălin Cazacu a împlinit 39 de ani și își urăște ziua de naștere: "Mi se pare groaznic...". De ce nu dă petreceri niciodată / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Deși pare un tip de viață și pus pe petreceri, Cătălin Cazacu își urăște ziua de naștere. Mai mult, fostul sportiv spune că nici nu obișnuiește să dea petreceri. Oricât ar părea de greu de crezut, motivul este unul justificat. Iată ce dezvăluie prezentatorul de la Antena Stars care tocmai a împlinit 39 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu mărturisește că își urăște ziua de naștere și nici nu dă petreceri aniversare. Paradoxal, deși de felul său este un tip petrecăreț, prezentatorul de la Antena Stars nu sărbătorește cu prietenii când înaintează în vârstă. Iată care este motivul pentru care Cătălin Cazacu spune că de ziua lui nu se poate distra!

36711065_2113399938689836_2715593729749549056_n36711065_2113399938689836_2715593729749549056_n

Citește și: Denise Rifai, după ce a fost surprinsă alături de Cătălin Cazacu, în ipostaze apropiate, într-un club: „Evident, am dansat și eu”

Citește și: Ramona Olaru, reacție după ce l-ar fi prins pe Cătălin Cazacu cu altă femeie în pat: „Timp de un an și jumătate am…”

Citește și: Mircea Diaconu s-a retras la țară. Care e motivul: „Părinții nu mai sunt, dar și eu și fratele meu am hotărât să ținem mai departe gospodăria' / EXCLUSIV

Citește și: Simona Pătruleasa îmbracă, din nou, rochia de mireasă, la 15 ani de la căsătoria cu Sabin Ivanof. Unde vor sărbători aniversarea: „Vreau să refac poza de la nuntă' / EXCLUSIV

Cătălin Cazacu: 'Urăsc ziua mea…'

Cătălin Cazacu a împlinit 39 ani, pe 11 mai. Prezentatorul de la Antena Stars susține că nu îi place să își sărbătorească ziua de naștere, pe care o urăște. Vedeta se consideră un petrecăreț din fire și spune că motivul pentru care nu dă petreceri de ziua lui este faptul că i se pare groaznic că trebuie să aibă grijă de invitați. În plus, este de părere că la ziua lui nu s-au putea distra.

'Urăsc ziua mea, urăsc din tot sufletul! Mi se pare groaznic. Eu sunt omul petrecerilor. Petrec tot anul, dar urăsc ziua mea. Urăsc ziua de naștere. Mi se pare groaznic să vină toată lumea la mine, să am grijă de toată lumea și eu să nu mă distrez. Așa că răspund la mesaje și la urări', a declarat Cătălin Cazacu, pentru viva.ro.

Cătălin Cazacu, în tandrețuri cu Denise Rifai

Denise Rifai și Cătălin Cazacu sunt în atenția presei. Cei doi au dansat în timp ce se aflau într-un club deținut de Tania Budi. Deși filmarea a fost făcută în luna decembrie a anului trecut, abia acum au fost publicate imaginile.

Cancan a publicat imaginile din restaurant. Potrivit sursei citate mai sus, cei doi ar fi fost apropiați, iar fotografiile cu aceștia au devenit virale imediat. Denise Rifai a decis să reacționeze și să clarifice situația, postând un mesaj pe rețelele de socializare. Vedeta își asigură fanii că în momentul în care un bărbat va intra în viața ei, va vorbit deschis despre acest lucru.

Ce spune Denise Rifai despre imaginile cu prezentatorul Cătălin Cazacu!

După publicarea imaginilor cu Denise Rifai și Cătălin Cazacu, imediat s-a zvonit că cei doi ar avea o relație. Vestea a fost răspândită, Denise Rifai a decis să reacționeze și să clarifice situația. Vedeta TV a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

'Citesc presa aproape zilnic și prin prisma meseriei, dar și dintr-o curiozitate feminină, recunosc. Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masă noastră a stat și Cătălin Cazacu pe care l-am cunoscut acolo, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi.

A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă va asigur că în momentul în care va fi cineva în viață mea, voi comunica deschis și asumat că și până acum', a scris Denisa Rifai, pe contul său de socializare.

Cătălin Cazacu: 'Am încercat să stau departe de aceste povești'

Cătălin Cazacu a dorit să își spună punctul de vedere legat de o presupusă relație cu Denise RIfai. Prezentatorul susține că în acea perioadă era singur.

'Am încercat să stau departe de aceste povești, pentru că, pe cât de hilare mi se par, pe atat de fantastice. Am spus și repet, datoria mea de bărbat este să nu comentez, dar mă simt nevoit să spun atât: perioada la care se referă este o perioadă în care eu eram singur', a declarat Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cătălin Cazacu: 'Nu sunt vreo ușă de biserică'

În perioada în care au fost surprinse imaginile cu femeia despre care se spune că este Denise Rifai, se presupune că prezentatorul TV avea o relație cu Ramona Olaru. După cum știe toată lumea, între Cătălin Cazacu și asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani au existat mai multe perioade de despărțiri și certuri, astfel că această presupunere a fost plauzibilă pentru public. Însă, Cătălin Cazacu a contrazis și aceste zvonuri.

'Iar, după cum bine se știe, eu nu sunt vreo ușă de biserică și nici nu vreau să mă dau. De aici până la faptul că orice persoană cu care stau într-un cadru public îmi este ….eu stiu că trebuie să par oaia neagră ca să se ia atenția de pe adevăr. Eu trăiesc în prezent și atât', a mai declarat el pentru Spynews.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton