Cătălin Cazacu, peripeții la examenul de Bacalaureat. Ce noroc a avut prezentatorul de la "Cash Taxi"

 Pirvu Cristina
.

În urmă cu mai mulți ani de zile, Cătălin Cazacu a susținut examenul de Bacalaureat. Recunoaște că nu era foarte bine pregătit, dar a avut noroc. S-a descurcat și a luat notă mare. 

Prezentatorul recunoaște că, atunci când el a susținut examenul de Bacalaureat, nu s-a concentrată foarte mult pe studiu, marea lui pasiune fiind sportul, însă a avut noroc să îi 'cadă' la examen subiectele pe care le învățase cel mai bine.

„Faceam parte dintr-o clasă în care eram 32 de băieți, dintre care 31 făceau fotbal și eu practicam motociclismul. Celelalte clase aveau foarte mulți băieti deștepti, care învățau bine. Îmi amintesc că m-am rugat ca la BAC să fiu într-o bancă cu un coleg care sa nu fie de la mine din clasa. Învățasem foarte bine , de Ioan Slavici, și, indiferent ce îmi pica, eu scriam ce invatasem, mergand pe principiul J”, povestește, cu umor, Cătălin Cazacu care subliniază că a promovat examenul de Bacalaureat cu nota mare, alegând limba și literatura română, limba engleza, istorie si sport (fotbal).

„Fotbalul mi-a pus cea mai mare problemă. Nu jucasem fotbal până atunci și mi-am rugat colegii să nu îmi dea pase. Timp de 45 de minute cat am nu am atins mingea, dar ma miscam bine și am argumentat ca n-a fost vina mea ca n-am primit pase. Am luat nota mare”, spune Cătălin Cazacu.

Vezi şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Vezi rezultate BAC 2022!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton