Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat? Cei doi au mers în vacanță, în Zanzibar

 Lupescu Anca
.

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au despărțit, după ce prezentatorul tv a plecat în primul sezon al Exatlon. Cei doi au decis să pună punct relației și au avut parte de multe acuzații reciproce, dar și scandaluri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Au încercat să își refacă viețile, dar se pare că au ajuns tot împreună. Cei doi au fost surprinși într-o vacanță exotică în Zanzibar.

Anna Roman și Cătălin Cazacu au postat mai multe fotografii și videoclipuri din aceleași locuri, însă un detaliu important le-a scăpat. În timp ce filma o petrecere pe plajă, în care mai mulți turiști încercau să învețe un dans, în cadru a apărut și Anna Roman. Ceea ce a dat-o de gol a fost modul în care și-a coafat părul, cât și tatuajul de pe spate al vedetei.

Cei doi au decis să își mai dea o șansă și pentru că, spuneau ei, totul ar fi fost o problemă de comunicare. Cătălin Cazacu susținea că niciunul dintre ei nu a greșit față de celălalt și că ar trebui să continue să aibă o relație civilizată.

creacrea

„Ceea ce a fost între mine și Anna Roman, mă refer la cum s-a terminat între noi, a fost o greșeală.Adică, de fapt, o lipsă de comunicare, o problemă la care niciunul nu am greșit, dar care s-a terminat urât. Asta e, are tot respectul meu, nu am de ce să fiu supărat pe ea și nu văd de ce să nu am avea o relație civilizată acum, la atât de mult timp după ce totul s-a terminat între noi', a declarat Cătălin Cazacu, pentru WOWbiz.ro.

Cine este mama copilului lui Cătălin Cazacu și prin ce dramă a trecut

Mama copilului lui Cătălin Cazacu a povestit despre drama pe care a trăit-o la doar 20 și ceva de ani. Primul soț al Nicoletei a murit la vârsta de 25 de ani din cauza unui infarct, iar Cătălin Cazacu a fost cel care a reușit să o pună pe picioare, după pierderea suferită.

‘Am avut doua relatii lungi si intense, eu o astept si pe a treia. Este tatal copilului meu, este a doua relatie a mea serioasa. Ne-am cunoscut in perioada in care eram foarte ratacita pentru ca dupa cinci ani mi-a murit sotul in brate si a fost ingrozitor. Avea 25 de ani si a facut infarct. Nici nu am realizat in momentul in care i s-a facut rau. Catalin a fost omul potrivit la locul potrivit, m-a scos din starea asta, mi-a oferit ce aveam nevoie.

La un an de zile dupa evenimentul tragic l-am cunoscut. Nu eram in cautarea unei relatii. In fiecare zi imi aducea flori, cuvinte frumoase, imi spunea tot ce voiam sa aud. Relatia a durat 4-5 ani, am stat impreuna, a aparut copilul. Atunci era mai linistit, era un altfel de Catalin. La cateva luni de relatie a venit cu un inel la mine. Sotul meu a murit la un an de la nunta, pentru mine era prea repede sa ma casatoresc. Am fost retinuta. Nu a fost raspunsul nu, dar nici da. Nu mi-am dorit lucrul asta. Prima oara m-a cerut in drum spre Brasov. S-a pus in genunchi si a urmat discursul. Relatia noastra a fost acum vreo 10 ani.

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:’Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă’ / INTERVIU

Citește și: Virgil Ianţu – Despre probleme, cu un învingător

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…

In ultimul an ne-am tot despartit si ne-am impacat, lucrurile s-au stricat inainte sa vina copilul. Cand am ramas gravida, m-a interesat mai mult burtica decat barbatul de langa mine. S-au stricat lucrurile usor, usor. Nu ne-am despartit pentru ca nu ne mai iubeam. El e un baiat rebel dornic sa cunoasca toate papusile si eu m-am retras din relatia asta. Relatia dintre ei e foarte ok, nu se vad des, dar isi face timp pentru a-l vedea. Copilul ar vrea sa fim impreuna pentru ca vede mai multe femei in viata lui Catalin. Le vede la televizor, cand iese in oras. Nu m-a deranjat niciodata, noi suntem prieteni de dragul lui Andrei. Nu vreau ca copilul meu sa sufere.’, a declarat Nicoleta în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton