Cătălin Crișan a explicat la ce riscuri se expune dacă nu ține cont de sfaturile medicului, după operația de hernie de disc: "Trebuie să mă apuc de treabă, că dacă nu mă țin de ceea ce trebuie să mă țin, atunci ajung..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cătălin Crișan nu a ținut cont de sfaturile medicului care l-a operat de dublă hernie de disc. Ce i-a spus doctorul să facă și ce nu a respectat artistul. Medicul care l-a operat pe artist i-a recomandat acestuia să slăbească și să meargă la înot, dar el nu a respectat indicațiile. Cum se simte interpretul la șase luni și jumătate de la intervenție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan nu a ținut cont de sfaturile medicului care l-a operat de dublă hernie de disc. Ce i-a spus doctorul să facă și ce nu a respectat artistul. Află cum se simte cantautorul nostru.

catalin-crisan-1-1-1catalin-crisan-1-1-1

Citește și: Cum l-a ajutat pe Cătălin Crișan credința în Dumnezeu: „Mi-a dat atâtea exemple în viață când am căzut și m-a ridicat de atâtea ori. Nu trebuie să îmi îndeplinească dorințele. Eu niciodată…”

Citește și: Cătălin Crișan, dureri pe scenă, la 3 luni de la operația de hernie de disc: „Doctorul care m-a operat a fost la ultimul meu spectacol și m-a trimis să stau jos”

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Ce fel de elev era Mihai Morar la școală și cum a ajuns la radio, coleg cu Daniel Buzdugan: „Asta n-am suportat toată adolescența – autoritatea prost excercitată asupra copiilor'. Ce relație are cu părinții și sora lui stabilită în SUA / EXCLUSIV

Cătălin Crișan a explicat la ce riscuri se expune dacă nu ține cont de sfaturile medicului

Cătălin Crișan a suferit o dublă operație de hernie de disc laterală în urmă cu șase luni și jumătate. Artistul a fost operat de medicul Marius Cristescu. El a mărturisit că nu a ținut cont de sfaturile medicului, dat fiind că s-a nimerit și cu sărbătorile pascale, dar acum e decis să respcte ceea ce i s-a spus, pentru a nu reveni pe masa de operație. De pildă, acesta i-a spus să slăbească iar el s-a îngrășat, i-a spus să facă mișcare la bazin, în apă, dar el nu l-a ascultat pe doctor…

'Au trecut șase luni și jumătate. Mă simt bine. Pe o scară de la 1 la 10 mă simt de 9 sau de 8. Dar nu mă simt de 10 din cauza mea, nu datorită mie. Mi-a spus doctorul să slăbesc, eu m-am îngrășat. Mi-a spus să înot dar am făcut baie doar în cadă, acasă. Deci, fac numai prostii. Am ridicat, ceea ce nu am voie. Dar a trecut Paștele și trebuie să mă apuc de treabă, pentru că m-a spus că dacă nu mă țin de ceea ce trebuie să mă țin, atunci ajung înapoi la cuțit. Și eu nu îmi doresc să fiu iar pe masa de operație.', a declarat Cătălin Crișan, pentru viva.ro.

Cantautorul a mai spus că meciul i-a devenit prieten. 'Mi-am făcut un prieten din doctorul Cristescu, dar aș dori să nu îmi mai fac prieteni pe patul de spital, cu anestezie generală!', a mai spus Cătălin Crișan.

A fost operat de hernie de disc și s-a fotografiat într-un cărucior cu rotile

Cătălin Crișan a trecut printr-o dublă operație de hernie de disc laterală. Artistul se află în spital și spune că a fost salvat din dureri crunte, fiind o intervenție cu risc ridicat de complicații grave. Nu i-a mulțumit doar medicului, ci și actualei sale iubite, căreia nu i-a duvulgat încă identitatea.

 „Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine.

La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere.

Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine', a scris artistul pe rețelele de socializare.

Cătălin Crișan este implicat într-o nouă relație

După două divorțuri, Cătălin Crișan trăiește o nouă poveste de dragoste. Artistul a dat de înțeles că relația este asumată, însă își dorește discreție și de aceea preferă să nu se afișeze excesiv cu noua parteneră.

„Este totul în regulă și vizavi de copii, și vizavi de viața personală. Nu ascund pe nimeni. Noi mergem peste tot împreună, nu este nicio problemă. Dar una e să ascunzi și una este ca, ostentativ, să dorești să apară’, a spus artistul la Antena Stars.

Cum l-a ajutat credința în Dumnezeu pe Cătălin Crișan

Până la 56 de ani, Cătălin Crișan a simțit din plin provocările vieții atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul are o carieră redutabilă, dar succesul nu a venit peste noapte, iar azi este un tată mândru de cei doi copii ai săi și un bărbat fericit, chiar dacă a eșuat de două ori în căsnicie. În pofida provocărilor la care l-a supus viața, artistul și-a păstrat credința în Dumnezeu, căruia îi este recunoscător că l-a ajutat în momente de restriște.

„Cea mai mare bucurie a mea este că știu că Dumnezeu mă ascultă. Mi-a dat atâtea exemple în viață când am căzut și m-a ridicat de atâtea ori. Nu trebuie să îmi îndeplinească dorințele. Știe ce are de făcut, dar sunt fericit că știu că mă aude.

Majoritatea oamenilor ce ajutor atunci când au probleme. Eu nu îi cer niciodată niciun fel de ajutor. Îi mulțumesc și îl rog ca semnele pe care mi le dă să mă prind că sunt semne de la El și să îi mulțumesc. Știi că, dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, fă-ți planuri!', a spus Cătălin Crișan, la Star Matinal.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton