Cătălin Crișan se mândrește cu cei doi copii pe care-i are cu Lucia Bubulac. Ce a făcut artistul de dragul fiicei sale și unde studiază fiul lui: ”Nu mai este fata lui Cătălin Crișan, ci este actrița Daria Crișan. Este pe picioarele ei...” Tânăra joacă în piesa Mamma Mia / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cătălin Crișan, declarații despre cei doi copii pe care îi are cu Lucia Bubulac. Ce a făcut de dragul fiicei sale, Daria, și unde studiază fiul artistului. Daria este pe picioarele ei, iar tatăl ei este mândru de ea. Fiica artistului este actriță cu acte în regulă și a luat casting-uri importante, iar Raris studiază în Anglia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cătălin Crișan, declarații despre cei doi copii pe care îi are cu Lucia Bubulac. Daria a studiat actoria, iar fratele ei urmează o facultate cu profil muzical de peste hotare.

catalin-crisan-1catalin-crisan-1

Citește și: 'M-a certat, m-a culcat, mi-a dat să mănânc la el. M-a învățat să mixez, de aceea am putut să-mi fac…' Ce a dezvăluit Cătălin Crișan despre mentorul său, Jolt Kerestely / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Crișan a explicat la ce riscuri se expune dacă nu ține cont de sfaturile medicului, după operația de hernie de disc: „Trebuie să mă apuc de treabă, că dacă nu mă țin de ceea ce trebuie să mă țin, atunci ajung…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul lui Victor Surdu, fostul soț al Angelei Similea. Locul de veci este îngrijit de măicuțe: 'Doamna vine des la noi la mănăstire și merge și la mormânt la soțul dânsei'. Artista este văduvă de 13 ani / EXCLUSIV

Ce a făcut Cătălin Crișan de dragul fiicei sale, Daria

Cătălin Crișan este fericit că Daria și Raris, copiii pe care îi are cu Lucia Bubulac, urmează o carieră în domeniul artistic. Dacă fiica lui, Daria, a absolvit Teatrul, Raris s-a înscris la o facultate cu profil muzical din Anglia.

'Mă bucur mult pentru Daria! Îi spuneam acum câteva luni că nu mai este fata lui Cătălin Crișan, ci este actrița Daria Crișan. Este pe picioarele ei, așa cum a fost întotdeauna. Dar m-am bucurat extrem de mult. Am plătit sute de lei să stau în sală, să-mi cumpăr locul la Sala Palatului, pentru ea, ceea ce nu am făcut de ani. Pentru că eu, de obicei, ieșeam pe scenă, nu stăteam în sală. Dar am făcut asta să o văd pe Daria în spectacolul Mamma Mia.

Mă bucur că a luat acolo casting-ul, a mai luat în patru-cinci locuri… Joacă și teatru… Și la propriu și la figurat! (râde-n.r.) Joacă în mai multe piese de teatru. Cântă, dansează.. Sunt cel mai fericit tată, sunt fericit pentru ea, pentru că face ceea ce îi place. Asta e cel mai important în viață. Chiar dacă este o meserie care te solicită și îți ocupă mult timp, și 24 de ore nu-ți ajung…', a declarat Cătălin Crișan despre fiica lui.

Cătălin Crișan: 'Au moștenit talentul muzical atât de la mine, cât și de la mama lor'

Cătălin Crișan este mândru de cei doi copii pe care îi are cu medicul Lucia Bubulac și spune că amândoi au moștenit talentul muzical și de la el, dar și de la mama lor. Dacă Daria a absolvit Institutul de Teatru, Raris studiază acum în Anglia, la Compoziție și Producție Muzicală.

'Este important că atât Daria, cât și Raris sunt pe drumul lor… Raris mai are puțin. Au moștenit talentul muzical și de la mine, dar și de la mama lor. Eu sper din tot sufletul să facă muzică de bună calitate, indiferent din ce gen alege. Dar sunt sigur că cel puțin Daria va face ceea ce trebuie.', a mai spus Cătălin Crișan.

Ce amintiri îl leagă pe Cătălin Crișan de Jolt Kerestely

Cătălin Crișan a mărturisit că Jolt Kerestely l-a primit la el acasă și l-a ocrotit ca un adevărat tată. Cantautorul a fost prezent la aniversarea compozitorului pentru care a avut numai vorbe de laudă. Artistul și-a amintiti, cu zâmbetul pe buze, cum s-au spart geamurile la lansarea unui album la care au lucrat împreună.

'De când m-am apucat de această meserie m-a certat, m-a culcat, mi-a dat să mănânc la el… M-a învățat să mixez, de aceea am putut să-mi fac un studio. M-a certat de multe ori… Totdeauna când am avut piese pe care le-am scris- peste 600- l-am sunat și l-am întrebat: ‘E bună piesa? Mă fac de râs cu ea?’ M-a încurajat întotdeauna să scriu. Am lansat un album împreună, ‘Buzunare secrete’, și mă bucur că în seara asta și-a adus aminte că, la lansarea albumului, la propriu, s-au spart geamurile la Teatrul Tănase. Și directorului de atunci îi era tare teamă că se va dărâma balconul. A mai rămas o sală afară, nu datorită mie, ci datorită acestui om.', spunea Cătălin Crișan, recent, pentru viva.ro.

foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton