Cum se simte Cătălin Crișan, la 7 luni de la operația de hernie de disc: "Nu respect ce spune doctorul. Mi-a spus să slăbesc, m-am îngrășat, mi-a spus să..."

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Crișan a trecut printr-o operație grea, în urmă cu șapte luni, de dublă hernie de disc pentru că ajunsese să nu mai poată merge din cauza durerilor. După mai multe tratamente eșuate, cântărețul s-a lăsat pe mâna medicilor care l-au operat și acum se simte mai bine, însă recunoaște că recuperarea după intervenție a fost groaznică nu doar pentru el, ci și pentru iubita lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan a fost operat de hernie de disc în ultima secundă. Artistul a apelat la mai multe tratamente înainte, însă acestea nu au avut rezultatul scontat, iar în ultima fază ajunsese să fie transportat cu pătura, pentru că nu mai putea merge. Operația a fost singura soluție.

catalin-crisancatalin-crisan

Cătălin Crișan ignoră indicațiile medicului după operația de hernie de disc

Cătălin Crișan nu respectă indicațiile medicilor și acest lucru s-a resimțit pentru că în urmă cu câteva luni a acuzat dureri mari de spate. Artistul nu are voie să facă efort și nici să stea mult în picioare, trebuie să facă kinetoterapie și înot, însă a ignorat complet indicațiile.

„Se împlinesc aproape șapte luni de când am fost operat de acea dublă hernie, a fost interesant. Mă simt mai bine, doar că nu respect ce spune doctorul. Mi-a spus să slăbesc, m-am îngrășat, mi-a spus să înot, nu am ajuns. Mi-a spus să fac kinetoterapie, am fost o dată, nu m-am mai dus. Trebuie să mă apuc de treabă.

A trecut Paștele și mă apuc și de slăbit, și de înot, nu mai ține. Întotdeauna mie mi-au plăcut lucrurile interzise. Tot ce nu este sănătos pentru organism, am mâncat.

Eu și partenera mea ne înțelegem foarte bine și să sperăm că așa va fi până la sfârșit. Noi suntem tot timpul împreună, dar într-adevăr a fost 100% lângă mine. În acele două săptămâni a fost groaznic și pentru ea, și pentru mine. Acum este lângă mine nu pentru că mă doare ceva, ci pentru că ne înțelegem foarte bine. Avem nevoie unul de altul, iar atunci când suntem despărțiți câteva ore zici că suntem despărțiți ani de zile. Să dea Dumnezeu să fie bine, să ne țină!, a spus Cătălin Crișan pentru cancan.ro.

Citește și: Cine este și cum arată Camelia, iubita lui Cătălin Crișan: „M-a ajutat extrem de mult. Se întâmplă ceva ce nu am mai trăit'. Artistul a ținut relația secretă

Citește și: Cătălin Crișan a fost operat de hernie de disc și s-a fotografiat într-un cărucior cu rotile: „Dureri groaznice. N-a avut curaj să se implice niciun medic’

Citește și: „Nu mă mai puteam deplasa, ajunseseră să mă care cu pătura'. Prin ce chinuri a trecut Cătălin Crișan înainte de operația de hernie de disc și cum se simte acum

Cătălin Crișan a povestit cum i-a stat alături noua iubită când s-a operat de hernie de disc

După operația prin care a trecut, Cătălin Crișan a vorbit pentru prima dată despre iubita lui, care i-a demonstrat cât de mult îl iubește în cea mai cruntă perioadă.

Îi mulțumesc prietenei mele că dacă nu era ea… Suntem împreună de aproape un an. Mi-a dovedit că mă iubește pentru că una e să fii de 20 de ani și una e să-l cari pe ăla la toaletă și să-l ștergi la frunte după câteva luni. Putea să zică „ia du-te mă cu hernia ta de disc. Păi eu te-am luat de proaspăt nu de babalâc’. A fost un test’, a spus Cătălin Crișan cu zâmbetul pe buze, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Cătălin Crișan are doar cuvinte de laudă la adresa ei și nu poate decât să-i mulțumească pentru tot, precizând că aceste probleme de sănătate au fost un test pentru povestea lor de iubire.

De la o durere minoră am ajuns… Am stat două săptămâni, la un moment dat nu mai puteam să mă mișc deloc. Am intrat atunci în panică pentru că nu mai găseam absolut nicio poziție în care să nu mă doară. Insuportabil. Au fost mai multe păreri, că e hernie de disc, că e osteofit, o chestie care crește pe nerv. Problema era că a fost laterală. Ceea ce am înțeles de la doctor, e că se ajunge greu. Sunt foarte rare și extrem de atipice’, a mai mărturisit Cătălin Crișan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton