Cătălin Dobrescu a lăsat-o pe Oana Radu și fără cadourile pe care i le oferise în timpul mariajului: „A luat și o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie"

 Tudorache Simona
.

Problemele dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu se mai termină după separare. Artista îl acuză pe cel care i-a fost soț că a luat mai multe lucruri din apartamentul pe care l-au împărțit, cadouri în marea majoritate, și le-a dus în casa părinților lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu a rămas fără actele de la un ceas pe care îl cumpărase de la Cătălin Dobrescu, dar și fără o vază pe care acesta i-o dăruise de 8 Martie. Artista și-a cumpărat în prezent o casă, deși își dorise să rămână în locuința în care a stat în perioada căsătoriei. Oana Radu nu a reușit, însă, să se înțeleagă cu fostul ei soț, așa că l-a dat în judecată.

oana-radu-87oana-radu-87

Cătălin Dobrescu s-a depărțit de Oana Radu, dar a plecat și cu multe obiecte din casă

Oana Radu și-a dorit să poarte unul dintre ceasurile lui Cătălin Dobrescu, dar atunci când au apărut discuțiile, vedeta a plătit pentru el. „Ideea este că eu am cumpărat de la el un ceas, el a achiziționat mai multe ceasuri în timpul căsătoriei și unul dintre ele îmi plăcea mie. Mi-au dispărut actele din cutia ceasului și atunci mi-am dat seama că este un om rău intenționat. El mi-a spus să nu mai port ceasul lul. Pur și simplu, îi purtam ceasul și, la un moment dat, ne-am certat, a zis că nu vrea să îi mai iau ceasul și eu i l-am cumpărat. Mi-au dispărut actele din cutie și mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău. Nu am făcut acte, i-am transferat banii', a declarat Oana Radu, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citește și: Cum arată acum casa Alexandrei Bodi. „Regina TikTok-ului” cere donații pentru a-și pune dantura: „Să văd cât mă costă, vă dau răspunsul…”

Citește și: Andreea Ibacka a vrut să prezinte Bravo, ai stil!. Ce s-a întâmplat după casting a dezamăgit-o: „Pe surse, am aflat că aveam șanse reale”

Citește și: Ilinca Vandici reacționează după anunțul divorțului lui CRBL: „Vorbesc din proprie experiență, e super greu să o iei cumva de la capăt, mai ales că e și un copil la mijloc. Dacă unul face…”

Citește și: Cezara Dafinescu, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele'. E văduvă de la 55 de ani / EXCLUSIV

Oana Radu a rămas fără cadourile de la soț

Solista susține că cel care i-a fost partener de viață a plecat din apartamentul comun cu foarte multe obiecte, chiar și cu cadourile cu care acesta obișnuia să o răfețe.

„Și-a renovat apartamentul din Craiova, apartamentul părinților lui și tot ce îi lipsea din apartamentul din Craiova mai venea și lua din apartamentul de la București. O vază, o lampă, o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie, probabil că s-a gândit că ne-am despărțit și a luat-o și pe aia, multe chestii și atunci am hotărât că vreau să rup lanțul ăsta și să apelez la lege', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton