Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital din cauza unei pisici: "Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta...S-ar putea ca distracția să vă coste..." / Cum se simte acum prezentatorul TV

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital din cauza unei pisici. Zi cu ghinion pentru Cătălin Măruță, care a fost nevoit să meargă imediat la spital. După o joacă cu pisica, care este chiar animalul lor de companie și stă în casă, îndrăgitul prezentator TV nu a avut de ales și a mers de urgență la spital pentru a fi ajutat de către medici. Iată ce a pățit, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

O simplă joacă cu pisica familiei, l-a făcut pe Cătălin Măruță să ajungă pe mâinile medicilor, și nu oricum, ci cu mai multe răni și zgârieturi adânci. Deși a crezut că nu este nimic grav, după ce a văzut cât de mult curge îi sânge, dar și cum arată mâna lui, nu a mai stat pe gânduri și a cerut ajutorul cadrelor medicale de specialitate.

whatsapp-image-2024-05-14-at-12.54.56-2whatsapp-image-2024-05-14-at-12.54.56-2

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Andra și Cătălin Măruță: „Avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt'. Artista avea 21 de ani când au făcut nunta

Citește și: „La începutul relației, îmi cumpăra câte un trandafir sau un buchet de flori. Eram atât de îndrăgostită'. Andra, amintiri emoționante de la primele întâlniri cu soțul ei, Cătălin Măruță

Citește și: Dana Rogoz a ajuns la spital după un incident cu fiica sa. Ce a pățit actrița: „Lia nu a avut nimic. Eu, în schimb…”

Citește și: Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș

Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital din cauza unei pisici

Cătălin Măruță este foarte activ pe rețelele de socializare, unde împărtășește atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin plăcute, cum a fost de data aceasta. Îndrăgitul prezentator TV le-a povestit fanilor că merge la spital, după o joacă mai puțin plăcută cu pisica lor. Ba mai mult, a mers inclusiv la Centrul Antirabic pentru a-și face toate vaccinurile necesare. Deși este o pisică care stă în casă, cu controalele la zi, medicii i-au sugerat să nu meargă pe încredere și să facă totul pentru a preveni posibilele infecții și complicații.

Când te joci prea mult cu pisica ajungi la Centrul Antirabic. Când te joci cu pisica și o bagi prea mult în seamă și te zgârie faci și vaccin antirabic. Asta lipsea. Deci atenție mare, chiar dacă e pisica voastră și v-a mușcat, tot trebuie să veniți la medic și să faceți această injecție. Asta e ultima? Gata? Mai am una? Misi, te-am luat de pe străzi, te-am dus la mine acasă și tu așa te-ai jucat cu mine? S-a cam jucat cu mine și eu cu ea. Și-a băgat și colții. Și-a făcut treaba serios. Deci chiar dacă e pisica mea, chiar dacă e vaccinată, tot trebuie să fac protocolul ăsta de vaccinare și să iau și antibiotic. Uite ce înseamnă o joacă cu pisica. Atenție când vă jucați cu propriile animale, că s-ar putea ca distracția să vă coste timp', a povestit Cătălin Măruță pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cătălin Măruță, numeroase vaccinuri după ce a fost mușcat de pisică

Cătălin Măruță și-a ținut la curent marea comunitate de fani cu ceea ce i-au făcut medicii după ce a ajuns la spital, dar și la Centrul Antirabic, ba chiar a tras și un semnal de alarmă în rândul tuturor celor care-l urmăresc pe conturile de socializare, dar și pentru telespectatorii săi. Chiar în propria emisiunea de pe Pro TV a povestit cum s-a întâmplat totul, dar și că a ales prevenția de data aceasta pentru a nu se ajunge la lucruri grave, ceea ce îi sfătuiește și pe ei, chiar dacă la mijloc este vorba despre propriul animal de companie. Prin urmare, Cătălin Măruță a fost bandajat, dar a făcut și trei vaccinuri, două antirabice și unul antitetanos.

Noaptea trecută m-am jucat un pic cu Miți și astăzi am fost să îmi fac injecție. Mi-am făcut antirabic, antitetanos. Miam făcut vreo trei vaccinuri. Chiar dacă e pisică de casă, chiar dacă e vaccinată, ea mai merge prin curte și poate să facă foarte multe prostii, adică să se joace cu gheruțele ei, să fie mușcată de alte pisici, ceea ce nu este bine. Am fost la doamna Elena, la Matei Balș. Am făcut vaccinul înainte de emisiune. Să vezi ce înseamnă joaca cu pisica. Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta… Așa ceva? Oameni buni, chiar dacă aveți pisica dumneavoastră acasă sau câinele, cel mai bine este să mergeți la doctor dacă sunteți mușcați', a spus prezentatorul TV, în cadrul emisiunii „La Măruță'

Așa cum era de așteptat, Cătălin Măruță și-a speriat marea comunitate de fani atunci când s-a fotografiat la spital, mulți crezând inițial că este vorba de ceva mult mai grav. Din fericire, totul este sub control acum, iar îndrăgitul prezentator se simte bine, așa cum a povestit chiar el în propria emisiune. Cu toate acestea, fanii i-au transmis în mediul online numeroase mesaje frumoase și de susținere, dând dovadă de empatie!

Bineînțeles, alături de el a fost și întreaga familie, mai ales soția lui Andra și cei doi copii pe care-i au împreună, David și Eva.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton