Cătălin Moroșanu a dat detalii despre descalificarea lui Jador de la Survivor: "Este un tip imprevizibil. Pe el ori îl iubești, ori îl urăști"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars, în prima sa apariție publică după revenirea din competiție. Moroșanu recunoaște că Jador este un concurent imprevizibil și toți au fost supărați când el a decis să plece din tabăra Faimoșilor. Cătălin Moroșanu afirmă că el a reușit să-l îndrăgească pe Jador și a regretat decizia pe care a luat-o într-un moment de supărare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oboseala, dorul de casă, dar și faptul că a pierdut meciul pentru recompensă l-au făcut pe concurent să încalce regulile competiției și să fugă din tabăra Faimoșilor. La Consiliu, Daniel Pavel a luat decizia de a anunța că Jador este descalificat de la Survivor All Stars.

6becdf13-7952-44ea-9805-0e81b6e8bef56becdf13-7952-44ea-9805-0e81b6e8bef5

Cătălin Moroșanu, explicații despre descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars

Cătălin Moroșanu, care a fost eliminat și el de la Survivor All Stars în urma duelului cu Cătălin Zmărăndescu, a comentat despre descalificarea lui Jador în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. El a infirmat zvonurile cum că echipa Faimoșilor ar fi pus la cale eliminarea lui Jador din concurs

Treaba a fost în felul următor. Eu și Zmărăndescu am zis că unul dintre noi pleacă acasă. Noi eram pregătiți să plecăm la duel. Dintr-o dată, dimineață, Jador s-a hotărât că eu plec.

Jador este un tip imprevizibil. Pe el ori îl iubești, ori îl urăști. Eu îl iubesc. Toți ne-am supărat. A plecat. Asta face parte din farmecul lui. El și-a dorit să plece atunci când a avut duelul cu Jorge. La un moment dat, când stai acolo, nu mai poți. Eu mai rămâneam și acum dacă nu pierdeam. Luam bătaie, eram în depresie. Nu mai știam cum să încurajez echipa. Eu am vrut să plec', a declarat Cătălin Moroșanu.

Citește și: Pentru ce îi e Fuego recunoscător Irinei Loghin: „Am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură. Artista a împlinit 85 de ani

Citește și: Cum slăbește Cristina Spătar, după Sărbători: ‘Țin post negru. Fac foamea. Când gătesc pentru copiii… Ce mănâncă de obicei / EXCLUSIV

Ce reguli a încălcat Jador la Survivor și motivul concret pentru care a fost descalificat

După ce Jador a fugit din tabăra Faimoșilor, Daniel Pavel a anunțat că este descalificat de la Survivor All Stars.

„Ce nu vreau să fie aici sunt elementele de nerespectare a regulilor de aici, din Survivor. E un avanpost al civilizației umane. Nu e ușor pentru niciunul. Mai devreme, unul dintre voi a întrecut aceste limite ale conviețuirii în Survivor România All Stars. Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Acest unul dintre voi e în tribul Faimoșilor și acest unul dintre voi, cu părere de rău, este Jador', a început prezentatorul să explice.

Jador a declarat că a avut o cădere nervoasă și se aștepta să fie înțeles. „Sunt doar supărat, am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează, că nu plec de nebun așa', a încercat să se explice concurentul.

„Acest joc e iubit tocmai pentru că are rigori, are regulamente. Sunt sigur că mulți ați vrea să vă duceți departe. Dar ne opresc regulile de viață împreună. Pentru toate astea, pentru tot ce înseamnă ieșirea din afara regulilor, eu zic așa: în acest moment, tu, concurent Jador, la Survivor All Stars, vei părăsi competiția și vei fi descalificat. Sunt 1.000 de feluri în care poți părăsi competitia, desigur că acesta este cel mai dezonorant', a mai completat Dan Pavel, în timp ce Jador s-a ridicat, și-a luat torța și a plecat fără să privească în urmă.

Întrebați despre colegul lor, Cătălin Moroșanu i-a povestit lui Daniel Pavel, cu lux de amănunte, care a fost strategia lor pentru acest consiliu, apoi de ce Jador a reacționat în acel fel. „Jador așa a spus: „votați-mă pe mine, să plec eu acasă”. Eu acum plec acasă! Și zic: „ce ai pățit, omule, te-ai sucit în halul ăsta? Ce s-a întâmplat cu tine?”'.

„Nu mă interesează. Eu sunt Jador, plec când vreau eu', ar fi fost replica artistului.

„Noi, echipa ne-am simțit, pe lângă faptul că am fost jigniți de la A la Z, am simțit că nu contăm', a spus Moroșanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton