”Îl uram din toată inima mea și am ajuns să stau cu el...” Cum s-a schimbat relația dintre Cătălin Moroșanu și Zannidache la Survivor All Stars / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cătălin Moroșanu, despre lecțiile pe care le-a învățat la Survivor și ce intenționează să facă în continuare. Vedeta susține că a fost întotdeauna încurajat de soția lui și că omul are nevoie întotdeauna de o motivație pentru a merge mai departe. Într-un interviu pentru viva.ro, Moro ne-a mărturisit ce a învățat în competiții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu, despre lecțiile pe care le-a învățat la Survivor și ce intenționează să facă în continuare. Vedeta susține că a învățat foarte multe lucruri și a devenit mai tolerant. Mai mult, susține că a înțeles de ce bunicii lui munceau la 80 de ani.

bataie-2bataie-2

Citește și: Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „El m-a ales pe mine. Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea…'. De ce amână artistul nunta cu Oana Ciocan

Citește și: Cătălin Moroșanu a dat detalii despre descalificarea lui Jador de la Survivor: „Este un tip imprevizibil. Pe el ori îl iubești, ori îl urăști”

Citește și: Cum arătau Mihaela și Mircea Geoană la începutul relației. Imagine rară cu cei doi, din tinerețe: „Eram la o petrecere, la scurt timp după ce ne cunoscusem. Eu eram studentă în anul întâi 1, iar el în anul 4…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a dobândit regretatul Șerban Ionescu porecla Pelicanu: „Am ținut să precizez asta ca să nu mai întrebe lumea dacă porecla tatei e furată de la personajul interpretat de George Ivașcu în serialul Clanul'

'Eram supărat, nu mai puteam'

Cătălin Moroșanu vorbește despre lecțiile pe care le-a învățat la Survivor și ce intenționează să facă în continuare, într-un interviu pentru viva.ro.

Cum a fost în competiție?

Noi deja eram obișnuiți cu tot ce înseamnă Survivor. Era ca și când stăteam acolo de o viață întreagă. După trei ani de zile nu am uitat nimic. A fost din punctul acesta de vedere mult mai ușor. Eram ok. Știam traseele. Nu cred că din punct de vedere fizic o simțeai așa de tare, dar cel mai greu pentru mine a fost sentimentul de înfrângere, ăla nu l-am suportat. Și am zis că: 'gata, frate, dacă nu câștig, eu mă retrag'. Eram supărat, nu mai puteam. Eu, care eram obișnuit să câștig tot timpul… mă trezesc că, uite ce pățesc. Am luat-o razna.

Dacă ar fi să scrii o carte despre experiența aceasta, care e lecția pe care ai învățat-o?

Lecția? Sunt mai multe lecții pe care le-am învățat acolo. În primul rând timpul acordat persoanelor dragi. Atunci când te sună maică-ta spui așa: 'Hai, mamă, că am treabă'. Asta o facem tot timpul. Acum nu mai există așa ceva. Vorbim cu mama. Mama e importantă: 'Ce faci, scumpă mamă?' Noi vorbim cu un străin mai mult decât vorbim cu părinții noștri. Timpul acordat oamenilor dragi este foarte important pentru că acum sunt, mâine nu mai sunt. Și trebuie să conștientizezi lucrul acesta.

Cătălin Moroșanu: 'În fuga noastră după bani și după avere…'

În fuga noastră după bani și după avere, nu știu, chestii din astea umane, uităm ce e mai important, familia, soția și copiii. Și am decis, după aceste experiențe, să acord mai mult timp familiei. Toți ar trebui să facem asta. Și, crede-mă că o să simți pe pielea ta. Uite, vorbesc ca un om bătrân acum. Pentru că e foarte important să fii și sănătos. Când ai 20 de ani nu conștientizei lucrurile acestea, dar, la un moment dat, cum urci, începi să te gândești și la sănătate.

Ce ai mai învățat la Survivor?

Am învățat să fiu mai tolerant, am învățat să iert, să văd partea bună a lucrurilor de fiecare dată și să nu țin dușmănie, pentru că dușmănia aia e ca un fruct care stă în inima ta. Și putrezește și îți îmbolnăvește tot corpul. Și atunci scoate-l, scoate răutatea aceea și ai să vezi că ai să fii mult mai bine. Și, trebuie să lucrezi cu tine foarte mult, să ai capacitatea să poți ierta.

În momentul în care ierți îți este mult mai ușor. Am învățat mai multe lucruri. Am învățat că… Am fost certat cu Zanni și am zis că 'dacă îl prind, îl bat'. Și după trei ani de zile stăteam amândoi, dormea lângă mine și îl încurajam. La un moment era foarte descurajat. Și i-am spus: 'Dacă-ți… dau una acum. Revino-ți că te bat.' Deci, am ajuns să îl încurajez pe Zanni, în condițiile în care îl uram din inima mea și am ajuns să stau cu el, să dorm lângă el… Vezi, astea înseamnă iertare și maturizare. Ne-am maturizat. Nu mai eram 'copiii ăia' care aveau teoria conspirației.

Cătălin Moroșanu: 'Toate proiectele acestea din viața mea, începând de la Dansez pentru tine, până la Survivor m-au schimbat pe mine'

Familia ce a spus despre participarea ta la Survivor?

Soția mereu m-a susținut în astfel de proiecte. Să știi că toate proiectele acestea din viața mea, începând de la Dansez pentru tine, până la Survivor m-au schimbat pe mine. M-au făcut mai înțelept. M-au schimbat foarte mult. A fost un lucru pozitiv. A fost ca o școală de viață. Toate proiectele acestea de televiziune. Și mă bucur că am ajuns ceea ce sunt eu în momentul acesta de viață. Sunt foarte bine cu mine însumi. Și, în momentul acela în care ai sentimentul de mulțumire sufletească deja, e cel mai fain lucru.

Unde faci sărbătorile de Paște și ce mai ai în plan?

Pe 7 iunie facem a 23-a gală. Sunt mega bucuros și fac asta cu toată plăcerea și bucuria. Am două academii de arte marțiale în București. Am aproape 400 de copii și adulți, ceea ce mă bucură, și să fiu un exemplu pentru noua generație și să le fiu mentor cât pot. Iar lucrurile acestea mă fac fericit. Îmi doresc să deschid și a treia sală în București. Vreau să fiu numărul 1.

Cătălin Moroșanu: 'Dacă ți-ai pierdut scopul, ești un om mort. Nu înțelegeam de ce bunicii mei munceau la 80 de ani'

Cu alte cuvinte, noi avem nevoie mereu de o motivație?

Da. Și eu, având visul acesta, îmi dă putere și forță să merg mai departe. Chiar discutam cu cineva și ziceam că nu trebuie să ne pierdem scopul. Dacă ți-ai pierdut scopul, ești un om mort. Nu înțelegeam de ce bunicii mei munceau la 80 de ani. Păi, dacă nu munceau, mureau, pentru că nu mai aveau scop. Iar omul are nevoie de scop ca să poată să supraviețuiască, să fie sănătos, să aibă o motivație. Dacă l-am pierdut suntem morți. Eu nu mă văd la 60 de ani să stau cu undița în mână. Sunt unii care stau două-trei zile pe malul iazului să pescuiască. Păi, eu aș muri. Ce să faci atâta timp acolo?

Și acum îmi caut o pasiune nouă. O să încerc cu motocicletele, poate o să îmi placă. Sunt în căutare de pasiuni. În rest sunt ok și merg pe drumul pe care l-am apucat și sper să fiu cel mai bun în ceea ce vreau să întreprind.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton