Casa pe care Sergiu, tăticul călăreț, a primit-o cadou este în paragină. Unde locuiește acum tânărul ajutat de Cătălin Moroșanu: ”A revenit în...”

 Dumitrache Laura
.

În plină pandemie, Sergiu Ion Ciubotariu a atras atenția tuturor românilor, după ce a mers călare 50 km până la maternitatea din Iași, unde soția sa născuse cel de-al treilea copil. Cătălin Moroșanu a fost impresionat de gestul tânărului și l-a ajutat să aibă un trai decent. Cu ajutorul oamenilor care au donat bani, Moroșanu i-a construit lui Sergiu o casă pentru a locui împreună cu familia lui. Trei ani mai târziu, locuința este în paragină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sergiu Ion Ciubotariu și soția sa locuiau într-o baracă la marginea Iașiului, în cartierul Dalas. Cătălin Moroșanu a fost impresionat de gestul tânărului care a mers călare kilometri întregi pentru a ajunge la maternitatea unde soția sa născuse cel de-al treilea copil.

morosanumorosanu

Cătălin Moroșanu a inițiat o campanie de strângere de fonduri din care a ridicat o casă pentru Sergiu și familia lui. Din păcate, tânărul nu a părut să aprecieze gestul lui Moroșanu și inițial a închiriat noua locuință, apoi a vândut-o, deși avea în contractul semnat la preluarea casei o clauză de neînstrăinare pe o perioadă de cinci ani.

Citește și: Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, la soția lui: „I-am luat casă, i-am lăsat și 6.000 de euro…”

Citește și:Sergiu, tăticul călăreț care a vândut casa primită de Cătălin Moroșanu, reținut de Poliție. Ce acuzații grave i se aduc

Citește și:Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…”

Citește și:Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani: „Știți care este scretul acestui trup minunat?!”

Casa pe care Sergiu, tăticul călăreț, a primit-o cadou este în paragină

În plină pandemie Sergiu Ion Ciubotariu a impresionat o țară întreagă după ce a fost surprins călare pe cal, în timp ce mergea la maternitatea din Iași. Soția sa născuse cel de-al treilea copil, iar Sergiu voia cu orice preț să-și vadă soția și copilul. Cazul lui a devenit viral, iar Cătălin Moroșanu a fost impresionat și inițiat o campanie de strângere de fonduri și i-a ridicat lui Sergiu o casă. Din păcate, Sergiu a vândut locuința, iar acum se află în paragină și plină de buruieni. Vecinii au declarat că nu au mai văzut pe nimeni în zonă de luni bune.

Nu am mai văzut pe nimeni aici. Eu am aflat atunci de acest băiat care a primit casa cadou, însă apoi am auzit că a și vândut-o. La început a fost forfotă mare prin zonă. Ulterior, după ce a vândut-o am mai văzut, o perioadă, alți oameni și de câteva luni bune de zile nu mai vine nimeni. Este iarba crescută până la geamuri și cine știe ce mai este prin curte. Era o frumusețe de casă, nu-mi vine să cred ce a putut face', povestește un vecin de-al său pentru BZI.

Sergiu a avut probleme cu legea

Sergiu a ajuns să aibă probleme cu legea. Tânărul a fost anchetat penal, după ce la mijlocul lunii mai 2020, a fost oprit in trafic de polițiști. El se afla la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere. Familia Ciubotariu a ajuns din nou să trăiască în sărăcie și s-au mutat în baraca în care au locuit și înainte. Cu toate astea, niciun vecin nu dorește să vorbească despre familia lui Sergiu.

După ce mii de români i-au aflat povestea lui Sergiu, în conturile sale au fost donate sume mari de bani. Din păcate, tânărul nu a ținut cont de acest lucru și s-a transformat total. Moroșanu a vorbit despre cel pe care l-a ajutat în urmă cu trei ani.

„Mereu mă întreabă lumea ce s-a întâmplat, cum a vândut casa. Cazul a fost foarte mediatizat. Era din Iași băiatul. Și am zis că dacă e de la mine din Iași să mă duc și eu. Am umplut un portbagaj cu de toate pentru că de-abia îi născuse nevasta. Stătea într-o mahala. Deci nu exagerez, nu avea gaz, nu avea curent, nu avea nimic. Mai avea încă doi copii și o cameră de 6 metri pătrați, nu exagerez. L-am văzut cu bun simț, chinuit, am zis: ‘Hai, bă, Sergiu, că te ajut să iei casă’. O să facem o strângem de fonduri și m-am implicat personal.

Banii ăștia nu sunt banii mei, ci ai românilor care au donat din puținul lor. Au fost foarte mulți oameni care veneau să doneze câte 10-20 de euro. Tot românul ăsta cu mai puțini bani a venit și și-a ajutat aproapele decât ăștia bogați. Au fost și câteva persoane cu o anumită situație financiară care chiar au contribuit la acest caz. Nu mai e acolo, s-a mutat de foarte mult timp. A revenit în mahala, a zis că acolo sunt părinții lui și acolo vrea să stea el. N-am mai vorbit cu el.”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit GSP.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton