Ce spune Cătălin Neamțu despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete: „Nu știu dacă îmi este dor să mai stau cu el în casă...”. Ce obișnuiau să facă

 Dumitrache Laura
.

Ce spune Cătălin Neamțu despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete. Cătălin Neamțu este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară și are o relație de prietenie specială cu Mihai Bobonete. Recent, actorul a povestit despre momentele în care cei doi au locuit împreună. Cătălin Neamțu și-a amintit de petrecerile care aveau loc în fiecare zi a anului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Cătălin Neamțu despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete. Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete sunt prieteni de mulți ani. Pentru o perioadă bună de timp au împărțit aceeași locuință. Neamțu și-a adus aminte cu mare drag despre acele momente în emisiunea online moderată de Mihai Bobonete.

mihai bobonetemihai bobonete

Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete au o carieră de succes și visul de a deveni actori s-a îndeplinit. Cătălin Neamțu a povestit recent despre obiceiul pe care Mihai Bobonete îl avea în perioada în care locuiau împreună.

Citește și: Mihai Bobonete, mesaj haios pentru Mădălina Ghenea, după un pictorial sexy pe Instagram: „Ați vindecat mulți bărbați de…” / Cum a reacționat iubitul vedetei

Citește și:Mihai Bobonete, ironie la adresa lui Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au Talent: „Ce traume ascundeau Andra și Andi când era el acolo…

Citește și:Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie'

Citește și:Povestea de viață emoționantă a Gabriela Țugui, concurentă la Chefi la Cuțite: „Mama ne-a părăsit, iar tata era alcoolic”

Ce spune Cătălin Neamțu despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete

Cătălin Neamțu se numără printre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o relație de prietenie frumoasă alături de Mihai Bobonete, iar la un moment dat, cei doi au locuit sub același acoperiș. Cătălin Neamțu și-a amintit de momentele în care a locuit cu Mihai Bobonete și a explicat că petreceau aproape în fiecare zi. Actorul a declarat că își aduce aminte cu drag de acele momente și se bucură de relația de prietenie pe care o are cu Bobonete.

„Nu știu dacă îmi este dor să stau cu el în casă, sunt alte perioade. Ne trebuie o casă mare, eu am 3 copii, el 2. Este mai complicat să reușim! A fost o perioadă în care ne jucam mult Fifa pe Playstation și în care serile se terminau spre dimineață. Petreceri erau de pe 1 ianuarie până pe 31 decembrie. Poliție nu am avut niciodată la ușă. Dacă veneau, îi invitam înauntru, să stea cu noi. Veneau și se bucurau și ei! Acum suntem mai liniștiți. Nici chiar la pensie, căci mai plecăm și fără copii. Mai avem spectacole prin țară. Se mai întâmplă să ne mai adunăm în jurul unei mese, ca să zic așa', a mai spus Cătălin Neamțu, pentru ego.ro.

Care este cea mai jenantă experiență trăită de Mihai Bobonete și Cătălin Neamțu

Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete au numeroase amintiri împreună. Cei doi au fost alături unul lângă celălalt atât în momentele frumoase, cât și în cele dificile. De asemenea, cei doi actori au experimentat împreună și situații jenante. Una dintre experiențele ciudate a avut loc chiar în timpul unui spectacol, atunci când au pus în scenă un joc de improvizație. Provocarea era ca cineva din public să facă ceva cu mâinile, in timp ce improvizatorul tinea un discurs. Atunci Mihai Bobonete a invitat un spectator pe scenă și a observat că această persoană avea un singur braț.

„E ciudată, dar o să o spun, asta este! Eram cu Bobonete la un spectacol și făceam o probă pe care o să o vedeți și în emisiune, se numește discurs cu brațe. Un improvizator ține un discurs, altul vine în spatele lui și face mai multe gesturi cu mâinile, iar cel care vorbește trebuie să le justifice. La unul dintre spectacole era întuneric în sală, pe scenă lumină. Bobonete s-a dus să ia pe cineva, după ce a întrebat: „Cine vrea să participe la acest joc?'. S-a zis: „Eu! Eu!'. Când a venit băiatul pe scenă, făceam discurs cu brațe și el avea doar o mână. Ești în fața a 300 de oameni, faci discurs cu brațe și vine omul fără o mână. Este o situație de viață! Am făcut! Ne-am descurcat întotdeauna! Și când am locuit împreună, dar și în 15 ani de jucat spectacole de improvizație! Ne descurcăm!', a mai spus actorul pentru sursa menționată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton