Cătălin Oprișan, fostul coleg al lui Răzvan și Dani, a semnat cu PRO TV, după 10 ani la Antena 1: "Am acceptat propunerea deoarece cred că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Oprișan, fostul coleg al lui Răzvan și Dani, a semnat cu PRO TV, după 10 ani la Antena 1. Anul trecut Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la show-ul „Neața cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1, după 10 ani, în trustul Intact. Acum, Cătălin Oprișan a făcut o schimbare de carieră și a semnat cu postul rival PRO TV. Iată ce emisiune va prezenta Cătălin Oprișan la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2022, Cătălin Oprișan a spus „adio” matinalului „‘Neața cu Răzvan și Dani”, după 10 ani petrecuți la Antena 1. Cu o experiență de 30 de ani în domeniul jurnalismului, omul de presă a continuat să activeze în radio. Recent a semnat un contract cu postul rival PRO TV, unde va prezenta o emisiune sportivă. Oprișan, unul dintre cei mai respectați jurnaliști din țară, este cuunoscut pentru comentariile și interviurile remarcabile.

maxresdefault-21maxresdefault-21

Cătălin Oprișan, fostul coleg al lui Răzvan și Dani, a semnat cu postul rival PRO TV, după 10 ani la Antena 1

Cătălin Oprișan unul dintre cei mai buni oameni de presă și televiziune din țară se alătură postului rival PRO TV, după ce, anul trecut, și-a dat demisia de la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”. Cătălin Oprișan va prezenta pe PRO TV emisiunea Arena SPORT.RO, ce va fi difuzată săptămânal.

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dani Oțil la Antena 1, după ce a fost înlocuit la Neatza. Filmările au loc în Malta!

Citește și: Cine este Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite, sezonul 12. Și-a pierdut tatăl în urmă cu cinci ani: „Îi dedic această etapă…”

Citește și: Silvia Chifiriuc dezvăluie secretul căsniciei fericite, de 17 ani, alături de Petre Roman: „Când mă retrag seara, la somn…”

Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații. Astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest'. a declarat Cătălin Oprișan.

„Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport', a declarat Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Cum a comentat Cătălin Oprișan demisia de la Antena 1

Anul trecut, Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani’. Cătălin Oprişan a fost vreme de zece ani, în echipa Neatza cu Răzvan şi Dan. A debutat în presă acum 30 de ani, la revista Salut, şi apoi s-a dus către jurnalismul de sport, trecând prin marile redacţii de sport şi nu numai: Gazeta Sporturilor, Prima TV, Telesport, GSPTV, Realitatea TV, B1, Jurnalul Naţional.

Cătălin Oprișan confirmat demisia, la momentul respectiv, și a făcut primele declarații despre proiectul de la radio. Oprișan urma să prezinte alături de Ciprian Dinu o emisiune matinală la Kiss FM.

Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (sediul Kiss FM, nota redacţiei)’, a declarat Cătălin Oprişan pentru paginademedia.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton