Cătălin Rizea își dorește să devină tată a doua oară. Ce spune Adda despre încă un copil: ”Am promis asta. Facem un bebe dacă...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Rizea își dorește să devină tată pentru a doua oară. Ce spune Adda despre încă un copil. Soțul frumoasei artiste a luat pe toate lumea prin surprindere astăzi, după ce a declarat în direct, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, că vrea să-i facă un frățior sau o surioară băiețelului adorabil pe care-l are acasă. Ei bine, și Adda a auzit planurile lui, astfel că nu a putut să nu aibă o reacție. Iată ce spune cântăreața despre o a doua sarcină!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adda și Cătălin Rizea formează o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel absolut minunat, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze. Împreună au trecut atât prin bune, cât și prin rele, fiind mai puternici ca niciodată. Nu mai este un secret însă nici faptul că în urmă cu mai mult timp, frumoasa artistă a fost diagnositcată cu boala Lyme, cu care se confruntă și în prezent și urmează un tratament drastic.

adda-si-catalin-rizea-1-1-1adda-si-catalin-rizea-1-1-1

Adda a trecut prin numeroase încercări și clipe tulburătoare din cauza afecțiunii de care suferă, însă cu timpul s-a obișnuit cu ideea și face tot ce-i stă în putință pentru a se trata și a nu avea parte de alte afecțiuni. Recent, cei doi s-au mutat alături de fiul lor într-o casă nouă, mare și frumoasă, făcută exact pe gustul lor, iar acum gândul lui Cătălin Rizea zboară la mărirea familiei.

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Adda: „E o schimbare destul de mare'

Citește și: Cum vrea Adda să ajute bolnavii de Lyme, după ce a suferit îngrozitor de pe urma acestei afecțiuni: „Diagnosticarea la timp poate face diferența”

Citește și: Ce mari și frumoși sunt copiii Cristinei Spătar. Cum arată Aida și Albert la 11, respectiv 13 ani

Citește și: Stenograme din dosarul lui Dan Diaconescu, acuzat de acte sexuale cu minore: „Tu vrei virgină, virgină?'/ „Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate?'

Cătălin Rizea își dorește să devină tată pentru a doua oară

Cătălin Rizea nu s-a putut abține și a dezvăluit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani faptul că dacă soția lui o să se facă bine în totalitate și o să termine tratamentul, anul viitor vor să mai facă un bebeluș și să devină părinți pentru a doua oară. Vestea i-a surprins pe fani și totodată le-a adus zâmbetul pe buze, însă reacția Addei a făcut furori și a stârnit amuzamentul multora.

„Voiam să zic că dacă terminăm cu tratamentul destul de repede poate facem și un bebe anul viitor. Am promis asta!', a mărturisit el.

Ce spune Adda despre încă un copil

Așa cum era de așteptat, Adda a intervenit asupra declarațiilor făcute de către partenerul ei de viață chiar în direct, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Fără a ezita vreun moment, frumoasa artistă a venit cu o replică ironică și totodată amuzantă, explicând că înainte de a face astfel de mărturisiri publice trebuia să o întrebe și pe ea. Mai mult decât atât, a continuat într-o notă plină cu umor și a spus că la el durează trei minute să conceapă un copil, pe când ea îl poartă nouă luni în pântece, astfel că ea duce greul într-o sarcină și nu el.

„Baby, știi care e chestia? Mai mult eu îl fac și trebuie să mă întrebi și pe mine, știi? La tine sunt și doar trei minute', i-a spus artista partenerului ei.

Cum se simte Adda acum, după mai multe luni de tratament

Adda a traversat clipe și momente cumplite din cauza bolii Lyme, însă acum privește optimistă către viitor. Din fericire, se simte mult mai bine, deși are în continuare tratament. Frumoasa artistă a declarat că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit vizibil, astfel că acum poate fi din nou mult mai activă din punct de vedere profesional. În prezent, pe lângă numeroasele melodii pe care le lansează, participă și la Te Cunosc de Undeva!

„Sunt mult mai bine având în vedere că particip la noul sezon Te cunosc de undeva, înseamnă că starea de sănătate îmi permite să dau maxim acolo. Sunt mult mai bine! Mai am până în ianuarie injecții, dar injecția face parte din mine cumva', a declarat cântăreața în platoul Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton