Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite, după ce Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle: "Ce n-ai înțeles? Zici că ești nebun!". Ce l-a scos din sărite

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite. Tensiunea a atins cote maxime în show-ul „Chefi la cuțite”, sezonul 12, în momentul în care a avut loc primul battle. Florin Drumitrescu a avut parte de o amuletă ce i-a adus multe avantaje, iar acest aspect l-a scos din sărite pe Cătălin Scărlătescu. Iată ce s-a întâmplat în cea mai recentă ediție „Chefi la cuțite”, sezonul 12.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite. În ediția de marți, 26 septembrie 2023, a show-ului Chefi la cuțite a avut loc primul battle al sezonului. Florin Dumitrescu a început în forță, folosind una dintre amuletele câștigate.

Juratul a decis că cei din echipele adverse nu au voie să dea indicații concurenților din echipe, ci doar să comunice prin semne, ceea ce nu a fost deloc ușor, mai ales că a fost pentru prima dată când au gătit în această formulă. Situația nu i-a convenit lui chef Cătălin Scărlătescu.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_04_fotojet-7-1200×900-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_04_fotojet-7-1200×900-1

Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite

În cadrul show-ului Chefi la cuțite, sezonul 12, a avut loc primul battle, iar tensiunea a fost la cote maxime. Chef Dumitrescu a câștigat și dreptul de a alege cu ce ingrediente vor găti fiecare, dar și cât timp nu au voie Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea să vorbească.

Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Florin Mihăilescu, de la trupa Albatros. A cucerit jurații la Chefi la Cuțite

Citește și: Cine este și cum arată Grațiela, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși. E actriță și a fost căsătorită cu actorul american Tim Robbins

Citește și: Gabriela Cristea și-a părăsit familia pentru carieră: „Părinții mei credeau că femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. M-am recunoscut în povestea lui Meghan Markle”

„Am câștigat avantajul de a alege cu ce gătesc. Îmi câștig avantajul de a face liniște la început de probă, pentru că nu are cine să ghideze și să conducă echipe adverse și atunci fac maxim tot ce pot pentru echipă', a spus Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a răbufnit la adresa a doi dintre concurenți din echipa lui, Nadd Hu și Fabian Soare.

Prima nemulțumire a fost cantitatea mult prea mare de bacon pe care echipa lui o tăia, sarcină care i-a revenit lui Nadd Hu. „Băi, stop, stop, stop! Fiți atenți! Pe cuvântul meu de onoare, ziceți că sunteți fără cap. Fraților, nu mai luați 300 de kg de bacon, nu mai tăiați ca nebunul toate stafidele alea. Muncim degeaba! Pe bune! Dacă îți zic să toci, te iau de mână și te pun să toci. Toacă, nu te mai mișca de colo-colo. Fii atentă aici. Când iei baconul, toci, nu mă mai interesează nimic', a izbucnit Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

„Ce n-ai înțeles? Nu mai ține tigaia asta în sus și faci așa. Zici că ești nebun. Pune-o pe foc, că pe foc se gătește. Haide (…) Ei vin din alte bucătării, ei vin din alte medii, alte locuri. Mulți dintre ei nu sunt bucătari. Asta e echipa, asta am făcut-o. Nu ne plângem de ea, dăm înainte', a spus Cătălin Scărlătescu, conform spynews.ro.

Cine sunt concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Anul acesta, la Chefi la cuțite s-a schimbat culoarea tunicilor. În sezonul 12, difuzat acum la Antena 1, chef Sorin Bontea deține culoarea portocalie, chef Florin Dumitrescu pe cea magenta, iar chef Cătălin Scărlătescu pe cea turcoaz.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.

„Alex, uite ce echipă ți-am făcut! Cu ei trebuie să rupi toată Coasta de Azur. Țineți minte, de azi încolo sunteți Saint-Tropez!’, le-a spus chef Cătălin Scărlătescu celor 7 concurenți din echipa lui, cea turcoaz.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton