Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la Cuțite: "Atât de disperat pe furăciuni?!”. Ce i-a scos din sărite pe Bontea și Dumitrescu

 Oana Pantazi
.

Lupta se ascute tot mai mult la Chefi la cuțite, iar orgoliile ies din nou la suprafață, drept urmare, chef Cătălin Scărlatescu a fost acuzat că a trișat la Chefi la cuțite, în încercarea de a câștiga o amuletă importantă. Iată ce i-a deranjat pe chef Sorin Bontea și Florin Dumitrescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a fost acuzat de către colegii lui că a trișat la Chefi la cuțite, în timpul luptei pentru amuletă, la care, ieri-seară, a participat și chef Munti, aka Mihai Munteanu, care a câștigat sezonul 6 alături de chef Bontea. Deznodământul le-a lăsat un gust amar colegilor lui Scărlătescu, acesta, după cum s-a văzut și pe cameră, apelând la un artificiu în speranța că nu va fi observat de colegii săi.

276129318_518898309605849_8119920195021943492_n-1024×683-1276129318_518898309605849_8119920195021943492_n-1024×683-1

Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la cuțite

Ieri-seară, o nouă amuletă a fost acordată la Chefi la cuțite, iar lupta a devenit acerbă, deoarece aceasta îi oferă câștigătorului șansa de a-i da imunitate unuia dintre concurenții său, în cazul în care echipa va intra la porba individuală. Iată că și a șasea amuletă a fost câștigată tot de chef Cătălin Scărlătescu, însă de data asta nu pe drept, după cum au afirmat colegii săi. De altfel, nu este prima dată când cei trei se ceartă la Chefi la cuțite...

Gina Pistol a anunțat că puteau găti orice fel de mâncare, urmând a fi jurizați de Elwira Petre.

„Astăzi putem găti ce dorim, doar că depinde foarte mult de forma în care coci', a spus Gina Pistol, dezvăluind astfel că vor fi obligați să coacă în forme preparatele.

Citește și: Cum se înțeleg Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după 10 de ani emisiuni la TV: „Nu ne-am întâlnit niciodată la o bere'

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 22 de kilograme:„Consum 5 mese pe zi

Citește și: Cum arată acum Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite', sezonul 6. A slăbit 50 kg și are multe tatuaje

Din păcate, cei patru chefi nu s-au dovedit prea inspirați, Bontea și Dumitrescu dând greș cu deserturile, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tartă quiche la care a pus un piure foarte sărat, după gusturile colegilor săi. Iată însă că, pentru prima oară în istoria Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a schimbat ceva la un preparat… Piureul sărat, pe care l-au comentat colegii lui, la jurizare a dispărut!

Și pentru că farfuria lui Scărlătescu a câștigat, înainte de a-i da amuleta Gina Pistol a ținut să sublinieze: „El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în farfuria respectivă mai exista un piure'.

Cătălin Scărlătescu: „E farfuria mea, fac ce vreau cu ea!”

După ce ceilalți trei chefi l-au acuzat pe Cătălin Scărlătescu că a trișat la Chefi la cuțite, scoțând piureul prea sărat din farfurie, Gina a fost la un pas de a-i lua amuleta, mărturisind că a vrut să o pună în seif.

În cele din urmă, pe Scărlătescu l-a salvat intervenția lui Florin Dumitrescu, care, cel mai probabil, a vrut să fie creat astfel un precedent. În final, amuleta i-a revenit lui Cătălin Scărlătescu, însă certurile dintre cei trei chefi au luat-o prin surprindere pe Elwira Petre.

Extrem de enervat, la rândul lui, din cauza reacției colegilor, Cătălin Scărlătescu a afirmat: „E farfuria mea, fac e vreau cu ea!”. Celebrului chef nu i s-a părut incorect faptul că a scos din farfuria pentru jurizare, în ultima secundă, un preparat care ar fi făcut diferența.

„Atât de disperat pe furăciuni?!', i-a replicat Sorin Bontea, vizibil deranjat și mâhnit de gestul lui Scărlătescu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton