Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, o nouă emisiune la Pro TV după MasterChef: „Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim...”

.

Este vestea momentului! Îndrăgiții chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, nu vor avea doar emisiunea MasterChef la Pro TV, ci show-ul culinar vine cu o continuare pentru toți fanii emisiunii și telespectatorii! Iată despre ce proiect este vorba, de fapt! Cătălin Scărlătescu a oferit detalii neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cei trei chefi renumiți au ținut primele pagini ale ziarelor atunci când au plecat de la Antena 1, după ce au prezentat ani și ani de zile emisiunea Chefi la cuțite. S-a iscat un mare scandal cu trustul, iar fanii își doreau să-i vadă din nou în aceeași formă pe micile ecrane. Surpriza tuturor a fost atunci când aceștia au anunțat că revin la Pro TV și vor prezenta MasterChef. Toți s-au bucurat, însă se pare că bucătarii se țin în continuare de surprize pentru cei care-i urmăresc și îndrăgesc.

MasterChef Romania 2024MasterChef Romania 2024

Citește și: Când începe MasterChef la PRO TV și în ce zile va fi difuzată emisiunea. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea abia așteaptă să îi vadă pe concurenți la lucru

Citește și: Ce relație au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dincolo de platourile de filmare de la MasterChef: „Nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi din astea de prietenie. E mai mult…'

Citește și: Fostul soț al Alessiei s-a despărțit de iubita lui, după ce femeia a avut un conflict cu cântăreața: 'Am rămas cu un gust amar. Sunt dezamăgit de relațiile pe care le-am avut în trecut…'

Citește și: Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai! Cântăreața a început să se drogheze la 18 ani: „Cred că tot răul din viața mea trebuie să îl spun, să nu treacă nimeni prin așa ceva”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, o nouă emisiune la Pro TV după MasterChef

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea declarau când au plecat de la Antena 1 că sunt obosiți și nu mai pot continua așa, însă după o pauză binemeritată, au venit cu forțe proaspete la Pro TV și sunt gata pentru noi proiecte. Ei bine, pe lângă MasterChef, cei trei chefi au fost angrenați într-un proiect exclusiv online, care va fi disponibil imediat după difuzarea fiecărui episod MasterChef, pe VOYO.

Mai concret, în emisiunea exclusiv online, de după MasterChef, care va fi difuzat pe VOYO, renumiții bucătari se vor lua la întrecere în aevăratul sens al cuvântului. Aceștia vor concura între ei, gătind câteva preparate inedite.

Cătălin Scărlătescu, despre noul proiect: „Toată viața ne-a plăcut să ne luăm la întrecere'

Cătălin Scărlătescu se declară cu adevărat încântat de noul proiect de la Pro TV, explicând că el și colegii săi de breaslă s-au luat la întrecere întotdeauna în bucătărie, chiar dacă nu într-un mod oficial. Iubitul actriței Donina Teodoru susține că această emisiune exclusiv online va fi una foarte palpitantă, unde telespectatorii vor vedea momente neașteptate, ce nu se vor difuza la TV, la MasterChef.

„La noi tot timpul a fost un show, după alt show, după alt show. Să vezi show-ul ăla unde e, de fapt, makin-of-ul, ăla din spate e, de fapt, cel mai show! (n. red.: râde). Nu o văd neapărat ca pe o provocare. Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim. Suntem foarte competitivi. Toată viața noastră ne-a plăcut să ne luăm la întrecere. E frumos să te iei la întrecere cu prietenii. Mai ales că sunt niște oameni pe care îi știu, îi cunosc. Nu vreau să mă iau la întrecere cu toți tâmpiții. Cu ei îmi e drag, că am cu cine', a declarat Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre noul sezon MasterChef: „O să vezi ceva ce n-ai văzut în viața ta'

Mult așteptatul show culinar, MasterChefi, prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. Surprizele sunt mari și vor fi descoperite în curând, însă asta nu este tot.

Întrebat dacă l-a emoționat până la lacrimi vreun concurent din episoadele filmate până acum, Cătălin Scărlătescu nu a ascuns acest detaliu și a mărturisit că acest sezon este plin de surprinze, multe dintre ele neașteptate.

„Mie îmi curge lacrima foarte rar, dar asta nu înseamnă că nu am emoții, asta nu înseamnă că nu mă impresionează ceva, dar vreau să îți spun un lucru. Nu doar în emisiune se întâmplă lucruri care ne pot emoționa. Uită-te pe stradă și ai să vezi emoția în jur. Românii sunt, cum să zic, fiecare cu problemele lor, noi, cu probleme mai mari sau mai mici, dar în emisiune o să vezi că vin tot felul de personaje. Sunt oameni frumoși, chiar dacă au o problemă, fizică, locomotorie. Ei, ca oameni, sunt spectaculoși.

O să vezi ceva ce n-ai văzut în viața ta. Eu am avut o experiență acum câteva zile, la una din deplasări. N-am cum să dau din casă tot, dar o să vezi o experiență cu niște copii. A fost ceva ce pe mine m-a mișcat profund toată chestia aia. Ce am văzut eu acolo… Am văzut o chestie spectaculoasă', a mai spus Scărlătescu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton