Cătălin Scărlătescu i-a pus o întrebare-surpriză Doinei Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite: "Te-am sunat să te întreb ceva..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe Doina Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite. Show-ul Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai urmărite de la TV, iar cea mai recentă ediție nu și-a dezamăgit publicul. Un concurent pasionat de jocurile video i-a distras complet atenția lui Florin Dumitrescu, la rândul său preocupat de un astfel de hobby. În tot acest timp, Cătălin Scărlătescu s-a gândit să o sune, în direct, pe iubita sa Doina Teodoru și să-i pună o întrebare la care nu se aștepta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe Doina Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite. Emisiunea Chefi la Cuțite vine cu momente din ce în ce mai neașteptate pentru telespectatori. În cadrul celei mai recente ediții, jurații au avut parte de un concurent pasionat de jocurile video. Chef Florin Dumitrescu, care împărtășește hobby-ul pentru gaming, a fost complet captivat de concurent și a început să dialogheze cu acesta. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au simțit lăsați pe dinafară. Lui Scărlătescu i-a venit în minte să o sune pe iubita sa Doina Teodoru și să-i pună o întrebare-surpriză.

download-11-1download-11-1

Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe Doina Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite

Cea mai recentă ediție de la „Chefi la cuțite” a venit cu un moment surprinzător pentru telespectatori. Florin Dumitrescu a început să dicsute cu un concurent pasionat de jocurile video, așa că Chef Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe partenera de viață, Doina Teodoru, și i-a pus o întrebare neașteptată.

Citește și: Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat o săptămână după America Express: „N-au mai vorbit, să se relaxeze’

Citește și: Ce-i reproșează Cătălin Scărlătescu Doinei Teodoru, după eliminarea de la America Express: „Așa mi-a făcut peste tot'

Citește și: Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu: 'Cea mai delicată perioadă din viața mea'

„Cătălin: Iubire, vezi că ești pe difuzor. Te-am sunat să te întreb ceva.

Doina: Ia, spune.

Cătălin: Vrei să ne luăm și noi un PlayStation să ne jucăm Counter-Strike toată ziua?

Doina: La PlayStation nu merge, dar ne putem juca altceva. Dar dacă ne luăm, nu mai muncește niciunul dintre noi.

Cătălin: Bine, iubire. Te pup și te iubesc.

Doina: Și eu te iubesc. Pa.„, a fost dialogul dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la „Chefi la Cuțite”

Show-ul Chefi la cuțite înseamnă nu numai divertisment, ci și o competiție acerbă. Când este vorba să iasă câștigători, cei trei chefi se străduiesc să se facă remarcați prin orice mijloace. A șasea amuletă a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu, colegii săi l-au acuzat că ar fi trișat.

Gina Pistol a anunțat că puteau găti orice fel de mâncare, urmând a fi jurizați de Elwira Petre.

„Astăzi putem găti ce dorim, doar că depinde foarte mult de forma în care coci’, a spus Gina Pistol, dezvăluind astfel că vor fi obligați să coacă în forme preparatele.

Pentru prima oară în istoria Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a schimbat ceva la un preparat. Piureul sărat, pe care l-au criticat colegii lui, a dispărut la jurizare.

Și pentru că farfuria lui Scărlătescu a câștigat, înainte de a-i da amuleta Gina Pistol a ținut să sublinieze: „El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în farfuria respectivă mai exista un piure’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton