Cătălin Scărlătescu pleacă în Asia, după demisia de la Chefi la Cuțite. Doina Teodoru a dat tot din casă: "Sunt mândră de el"

.

Cătălin Scărlătescu nu-și face prea multe griji cu privire la viitor și este foarte relaxat după demisia de la Chefi la cuțite. De Revelion, fostul jurat de la Antena 1 pleacă în Asia, iar Doina Teodoru este foarte fericită de deciziile luate de iubitul ei și este convinsă că și pe plan profesional totul va fi bine pentru Cătălin Scărlătescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Scărlătescu nu pierde vremea după demisia de la Chefi la cuțite și a profitat de faptul că nu mai are programul foarte încărcat pentru a-și duce la îndeplinire un mare vis: acela de a lansa o carte de bucate. Foarte mândră de reușita iubitului ei, Doina Teodoru îl susține în orice decizie și dezvăluie că bucătarul nu este deloc îngrijorat de viitorul său profesional.

Cătălin Scărlătescu a lansat o carte de bucate demisia de la Chefi la Cuțite


Cătălin Scărlătescu nu pierde timpul, astfel că la scurt timp după ce a plecat de la Chefi la cuțite, are deja un proiect nou, care este în plină desfășurare. Mai concret, celebrul bucătar din România și-a filmat prima carte de bucate și a lansat-o recent.

Nu, nu este un tipărită, care se poate rupe sau pierde, ci este direct una online, în care a oferit numeroase secrete, rețete delicioase și preparate culinare din diferite țări, unde a mers și a gătit. Astfel, Chef Cătălin Scărlătescu şi Gache Costin, mixolog şi antreprenor, au lansat o carte de bucate digitală, intitulată „Grătar de călător’.

Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată, a scris Cătălin Scărlătescu, pe pagina lui de Facebook.

Pe lângă acest proiect, nu putem omite faptul că are și mai multe restaurante în București de care se ocupă cu mare atenție pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.


Sunt mândră, sunt foarte fericită pentru el. Este un proiect la care a lucrat destul de mult timp și mă bucur că a ieșit, că este pe piață acum„, a declarat Doina Teodoru pentru cancan.ro, dezvăluind că vor pleca de Revelion în Asia, o destinație de vacanță de care ei sunt îndrăgostiți.

Întrebată cum s-a simțit Cătălin Scărlătescu, după ce s-a terminat cu proiectul Chefi la Cuțite, actrița a spus: „Nu este îngrijorat, a avut mai mult timp să se odihnească, să se focuseze un pic pe el, ceea ce e foarte important pentru oricine muncește cum muncește el’, a mai spus Doina Teodoru.


Citește și: Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu după demisia de la Chefi la Cuțite: „Am băgat bucătăria în renovare

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălin Scărlătescu după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: ‘Pe asta nu se pune praful. Am avut bucuria de a…

Citește și: Cu ce se ocupă Sorin Bontea după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite: „Am pornit. Celebrul chef și-a redescoperit o pasiune

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre scandalul Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost dați în judecată de Antena Group, după ce chefii au refuzat să mai participe la show-ul de succes „Chefi la cuțite, difuzat pe Antena 1. Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor ar fi „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice. Chef Scărlătescu spune însă că nu știe încă nimic despre proces.


Cătălin Scărlătescu a ținut să menționeze doar că, în toți acești ani, el și colegii săi au adus niște rezultate pentru Chefi la cuțite, rezultate cate se reflectă în audiență. În anul 2020, Cătălin Scărlătescu încasa 1.600 de euro pe lună, iar în anul următor, primea 2.500 de euro, însă plecarea se pare că nu a fost legată de partea financiară, ci de oboseală.

„Eu nu pot să spun decât atât: noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc, din tot sufletul, să le tripleze.


Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei, a declarat fostul jurat pentru Cancan, acum câteva zile.