Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: "A plecat și..."

 Dumba Gabriela
.

Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru atunci când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătoreacă. În ultimul episod America Express, cei doi căutau cazare și au ajuns să implore pentru un pat și la o biserica întâlnită pe traseu. Au primit în cele din urmă ajutor, dar și îndemnul de a se căsători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Un nou episod America Express, noi provocări pentru concurenți, iar Cătălin Scărlătescu și Doiana Teodoru au ajuns să bată la poarta unei biserici din dorința de a găsi cât mai repede un loc de dormit peste noapte. Reacția lor, atunci când preotul le-a spus să se căsătorească, i-a amuzat pe fanii emisiunii.

665665

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, reacție când preotul l-a spus, la America Express, să se căsătorească

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de mai bine de un an și au circulat chiar zvonuri că s-au căsătorit în secret, însă este cert că la America Express au primit acest îndemn din partea unui om al bisericii, din Mexic.

După ce preotul le-a spus că nu îi poate primi să doarmă în biserică, dar le plătește o cameră la hotel, le-a transmis și că ar trebui să-și oficializeze relația.

Reacția cuplului Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu a stârnit râsul. Iubita juratului de la Chefi la cuțite a izbucnit în râs, iar el deja plecase și părea că grăbește pasul atunci când a auzit îndemnul preotului.

„Auzi, Cătălin, striga după tine că e important să ne căsătorim. Zic: e plecat, a plecat de mult'', a spus Doina Teodoru.

„A zis că vine și nu mai vine', a spus Scărlătescu, glumind pe seama întâmplării.

Citește și: Ce pofte are Theo Rose în sarcină. Artista le-a cerut ajutorul fanilor: ‘Am o problemă de gravide. Aș mânca…’

Citește și: Oana Roman s-a întâlnit cu Petre și Mioara Roman, după despărțirea de Marius Elisei: „Am povestit ca pe vremuri'

Citește și: Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii’ a pierdut o sarcină acum 4 luni: „Suntem puțin temători’

Cum a influențat experiența America Express relația dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

În episoadele difuzate, până în prezent, s-a văzut că împreună, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru pot depăși orice obstacol și că devin, din ce în ce, mai puternici.

'Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim', a spus Doina Teodoru, în cadrul testimonialelor.

În primul episod de la America Express, chef-ul a subliniat că este dispus să facă orice pentru iubita sa.

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic. 

O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot', a spus cheful în prima ediție America Express.

În cadrul unui interviu pentru VIVA!, juratul de „Chefi la cuțite' mărturisea că o știa pe Doina de la televizor, însă momentul în care s-au cunoscut a fost la Vama Veche, unde se aflau la petrecerea unei prietene comune.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță. Dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche. Eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde) Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi.

Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea. Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas. Să vedem dacă trecem de primele 24 de ore. De prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal…', ne-a spus Cătălin Scărlătescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton