Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. De ce au strigat unul la altul: „Restul sunt proști și el este deștept!”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. Este una dintre cele mai mari și râvnite emisiuni culinare, astfel că în acest show participă doar cei care au talent în bucătărie. Prin urmare, fiecare chef are o echipă cu care trage în fiecare ediție pentru a fi pe primul loc. Ei bine însă, în lupta pentr câștig, spiritele s-au încins aseară. Nu, nu între concurenți, ci chiar între chefi. Iată de la ce au pornit discuțiile între Cătălin Scărtlătescu și Sorin Bontea, dar și schimbul de replici pe care l-au avut!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. Nu este pentru prima dată când în emisiunea Chefi la Cuțite, chefii sunt implicați în discuții aprinse, bineînțeles, totul fiind legat de domeniul culinar și nu de viața din spatele platourilor de filmare. Ediția de aseară i-a adus în fața telespectatorilor pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care au ignorat faptul că sunt filmați și au spus lucrurilor pe nume.

sorin-bontea-si-catalin-scarlatescu-23-noiembrie-2022-1sorin-bontea-si-catalin-scarlatescu-23-noiembrie-2022-1

Discuția dintre cei doi chefi a început de la farfuria pentru proba de amuleta. Sorin Bontea a remarcat cum Cătălin Scărlătescu a vrut să își modifice din nou farfuria, după ce a ajuns deja în fața jurizării. Ei bine, ceea ce l-a enervat la culme este că acest lucru nu se întâmplă pentru prima dată în acest sezon. În edițiile trecute, Cătălin Scărlătescu a fost acuzat că a sabotat proba, asta după ce a eliminat piure-ul din farfurie fiindca a considerat că era prea sărat.

Citește și: Ce se întâmplă în această seară la Chefi la Cuțite. Jurații gătesc legați la ochi: „Sper să pot aprinde…'

Citește și: Cine este Stelian Nistor de la Chefi la Cuțite. A fost în comă 6 zile: „Mi s-a oprit inima…”

Citește și: Survivor România 2023. Kamara a părăsit competiția cu ochii în lacrimi: „Nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată'

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat amuleta, după verdictul lui Răzvan Simion

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite

În ediția de aseară de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea s-a înfuriat în momentul în care, deși jurații au început să deguste farfuriile, Cătălin Scărlătescu a spus că urmează să mai adauge sos, argumentând-și interveția și explicând că nu a pus tot sosul fiindcă se înmuiau legumele. Se pare că scuza cu care a venit chef-ul nu l-a mulțumit deloc pe colegul său de breaslă, care a răbufnit. Nu a mai ținut cont că este filmat și a spus lucrurilor pe nume, aruncând cu diferite vorbe grele în Cătălin Scărlătescu.

'De ce nu au farfuria gata, Cătălin? O luăm, iar, de la capăt. Pune din prima. Termină-ți farfuria din prima, cum face toată lumea. Pune sosul separat dacă ți se înmoaie legumele. Cumva ne ia de proști. Cică dacă pun sosul pe tempura se înmoaie. Noroc că mi-a deschis capul. Tot timpul trebuie să fii diferit față de altul. Restul sunt proști, el este deștept', a declarat Sorin Bontea, la Chefi la cuțite.

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu după spusele lui Sorin Bontea

Cătălin Scărlătescu nu s-a aprins atât de rău după spusele lui Sorin Bontea și a ținut să explice în fața tuturor că, din punctul lui de vedere, este complet normal ceea ce a făcut. Mai mult decât atât, nu s-a simțit deloc vinovat și a continuat să își justifice intervenția de a mai adăuga sos peste legume, precizând că dacă-l punea pe tot încă de când era farfuria gata, legumele nu mai aveau aceeași textură iar munca sa era în zadar.

Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat

Nu este pentru prima dată când Cătălin Scărlătescu este acuzat că a trișat. În urmă cu câteva ediții, lupat pentru amuletă a fost, din nou, una acerbă, deoarece aceasta îi oferă câștigătorului șansa de a-i da imunitate unuia dintre concurenții său, în cazul în care echipa va intra la proba individuală. A fost câștigată în final de Cătălin Scărlătescu, însă de data asta nu pe corectitudine, după cum au afirmat colegii săi. De altfel, nu este prima dată când cei trei se ceartă la Chefi la cuțite.

„El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în farfuria respectivă mai exista un piure’., a spus Gina Pistol în cadrul emisiunii.

„Atât de disperat pe furăciuni?!’, i-a replicat Sorin Bontea, vizibil deranjat și mâhnit de gestul lui Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton