Cătălin Țociu s-a confruntat cu probleme de sănătate la America Express și a avut nevoie de intervenția medicilor: "Am avut halucinații..."

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Țociu a trecut prin momente delicate în ediția de luni, 20 noiembrie 2023, la America Express. Fiul lui Romică Țociu s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut nevoie de interventia medicilor. Romică Țociu a fost extrem de speriat pentru fiul lui. Iată ce s-a întâmplat cu Cătălin Țociu la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin și Romică Țociu au acceptat provocarea de a participa la America Express-Drumul Soarelui. Deși actorul de comedie nu a vrut să meargă în emisiune, fiul său, Cătălin și-a dorit foarte mult și a reușit să-l convingă pe Romică Țociu să meargă împreună. În ediția de luni a emisiunii, tânărul de 26 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău.

catalincatalin

Starea de sănătate a lui Cătălin Țociu s-a deteriorat treptat în timpul competiției și a avut nevoie de interventia medicilor. Actorul a fost extrem de îngrijorat cu privire la starea de sănătate a lui Cătălin, și a fost nevoit să facă proba singur. Fiul lui Romică Țociu a aflat că se confruntă cu o răceală puternică.

Citește și: America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină / Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike: „Atunci pleci acasă!'

Citește și:Ce regulă și-au impus Romică Țociu și fiul său înainte de a pleca la America Express. Ajuns în competiție, actorul a încălcat-o: „Am clacat…”

Citește și:Cum a ajuns Robert Turcescu ținta escrocilor pe Facebook: „E o problemă de siguranță națională. Oamenii au băgat bani…”. Și Andreea Esca a fost victima infractorilor din mediul online

Citește și:De ce nu se difuzează America Express în această seară, la Antena 1. Emisiunea revine miercuri cu o nouă ediție

Cătălin Țociu s-a confruntat cu probleme de sănătate la America Express și a avut nevoie de intervenția medicilor

Romică și Cătălin Țociu se numără printre cele nouă echipe de la America Express-Drumul Soarelui și au demonstrat că sunt o echipă puternică. În ediția de luni seara, Cătălin Țociu a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a acuzat o stare de rău. Fiul actorului a avut parte de îngrijirea medicului și a aflat că se confruntă cu o răceală puternică, care se putea trata doar cu antibiotice. Cătălin Țociu se simtea foarte rău și a avut chiar și halucinatii. În tot acest timp, Romică a fost nevoit să facă singur probele. „Mi-e rău! Am chemat-o pe Teo, o asistentă. (…) Mi-a spus că este o răceală diferită și că fără antibiotic nu trece. Nu am mai avut febră așa mare de când eram mic. Am avut și halucinații', a mărturisit Cătălin Țociu.

Fiul lui Romică Țociu nu s-a putut odihni foarte bine din cauza simptomelor puternice, iar dimineata a avut nevoie de interventia medicului. „Toată noaptea am avut frisoane, febră, mă doare gâtul', a mărturisit Cătălin Țociu, la America Express.

Romică Țociu, îngrijorat pentru starea de sănătate a fiului său

Ca orice părinte, Romică Țociu a fost îngrijorat de starea de sănătate a fiului său. Actorul a declarat că fiul său abia se mai putea ține pe picioare din cauza frisoanelor și a febrei. La rândul lui, Romică Țociu a fost extrem de supărat, deoarece a văzut că fiul său suferă. Nici nu putea să stea în picioare. Ne-am dus în bucătărie la doamna. M-am supărat, îți dai seama, că am fost și eu un pic întors pe dos, pentru că e băiatul meu', a spus Romică Țociu.

Cu toate acestea, Romică și Cătălin Țociu nu s-au dat bătuti și au continuat să facă probele alături de celelalte echipe. Romică Țociu a făcut singur probele, până când fiul său, Cătălin, și-a revenit.

În lupta pentru amuletă, Iulia Albu și Mike au ieșit învingători. Cei doi s-au luptat cu Alexia și Aris Eram dar și cu Ada Galeș și mama ei. Iulia Albu și iubitul ei au obținut prima lor amuletă de la începutul emisiunii. „Prima amuletă! (…) Hai, măi, bucurați-vă și voi, că e prima noastră amultă', a spus Iulia Albu, la America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton