Cătălin Țociu, concurent la America Express 2023, va participa la Chefi la cuțite, sezonul 13: "Mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie..."

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Țociu participă la America Express 2023 alături de tatăl său, Romică Țociu. Cei doi formează o echipă puternică și au demonstrat acest lucru de-a lungul editiilor difuzate la tv. Spre surprinderea multora, Cătălin Țociu a mărturisit recent că fanii îl vor putea urmări și în emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 13. Iată ce a spus tânărul despre Chefi la cuțite, după plecarea lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Romică și Cătălin Țociu au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023, alături de alte opt echipe. Cei doi au demonstraăt că sunt puternici și dornici să câștige probele din emisiune. Invitat în cadrul unui podcast, Cătălin Țociu a dezvăluit că va participa la Chefi la cuțite, după plecarea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea de la Antena 1.

catalin tociucatalin tociu

Romică și Cătălin Țociu s-au pregătit pentru această aventură. După ce s-au întors în România, Cătălin Țociu a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în competiția de la Antena 1. De asemenea, fiul lui Romică Țociu a mărturisit că va participa la Chefi la cuțite, noul sezon.

Citește și: Primele imagini cu Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, la America Express 2024. În ce ipostază au fost surprinși

Citește și:Romică Țociu și fiul său, Cătălin, despre America Express 2024: 'Plecăm cu emoții, dar și cu frică'

Citește și:„Ești un bădăran și un om de toată jena…”. Iulia Albu l-a jignit pe iubitul ei, Mike, la America Express, după ce Giulia și Vlad Huidu au câștigat imunitatea

Citește și:Cum arăta Mihaela Tatu în tinerețe, când poza sexy, în fuste scurte și cu buricul la vedere: „Sunt o extrovertă prin excelență”

Cătălin Țociu, concurent la America Express 2023, va participa la Chefi la cuțite, sezonul 13

Cătălin și Romică Țociu se numără printre cele nouă echipe de la America Express 2023. Tânărul în vârstă de 26 de ani și-a dorit foarte mult să participe la emisiunea de la Antena 1, motiv pentru care l-a convins pe Romică Țociu să meargă împreună într-o aventură de neuitat. După terminarea filmărilor, echipele s-au întors în țară, iar Romică și Cătălin Țociu au fost invitați într-un podcast în care au vorbit despre participarea la America Express. De asemenea, Cătălin Țociu a mărturisit printre altele că va participa la Chefi la cuțite, în primul sezon fără Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. După experiența de la America Express, Cătălin Țociu vrea să își arate talentul culinar, în fața noilor jurați de la Chefi la cuțite.

„Voi apărea la Chefi la cuțite! Am fost în America Express, cum să nu mă duc și la Chefi la Cuțite? Păi, asta cu chefii e pistol cu apă pentru mine după ce am fost la America Express! Mi-a plăcut enorm la America Express, doar că trebuie să recunosc că mi-am luat puțină țeapă. Nu e nimic din ce se vede la TV, dar nimic!', a declarat Cătălin în podcastul BadAss Mom.

Cătălin Țociu este pasionat de arta culinară

Romică Țociu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară. Deși este cunoscut de multi români și are o carieră de succes, actorul și-a ținut întotdeauna familia departe de micile ecrane. Ei bine, anul acesta, Romică Țociu a decis să meargă într-o aventură inedită alături de fiul său, Cătălin. Cei doi au acceptat provocarea de a participa la America Express. Fiul actorului, în vârstă de 26 de ani este pasionat de gătit, motiv pentru care va participa la Chefi la cuțite, în noul sezon.

Eu am avut pasiunea asta de mic, dar fiind un tip timid mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie să fac mâncare, să o livrezi unei persoane și să o consume acea persoană. Am început ușor-ușor, am făcut școala de pizza, am lucrat și am văzut că e bine. Copiilor mei le place cel mai mult pizza făcută de mine', a mai spus Cătălin Țociu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton