Ce spune Cătălina Mustață la 12 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu: "A fost nedrept de urât după 21 de ani de căsnicie. Mult timp...". Cum se înțelege actrița cu actualul soț

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune Cătălina Mustață la 12 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu. Actrița Cătălina Mustață și-a regăsit fericirea în brațele actualului soț, Mihai Avram. Artista nu credea că se va mai căsători vreodată, după mariajul eșuat cu actorul Florin Zamfirescu. Cătălina Mustață nu poate uita nici acum momentele teribile pe care le-a trăit după despărțirea de Zamfirescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Actrița Cătălina Mustață și-a refăcut viața alături de actualul partener de viață, Mihai Avram. Artista traversează o perioadă frumoasă și simte că, în sfârșit, a găsit un om care o înțelege și care îi împărtășește pasiunile. Artista a trecut printr-un divorț dureros și intens mediatizat de actorul Florin Zamfirescu. Cătălina Mustață spune că trăit momente groaznice în acea perioadă, însă soarta i-a zâmbit, apoi, într-o manieră nebănuită.

m42-bd-4m42-bd-4

Ce a pățit actrița Cătălina Mustață atunci când a divorțat de Florin Zamfirescu

Cătălina Mustață a rememorat perioada divorțului de Florin Zamfirescu. Cei doi și-au spus „adio” după 21 de ani de mariaj, dar despărțirea nu a fost deloc una amiabilă.

Citește și: Marian Godină, derapaj după ce a ascultat piesa Macarena, cântată de Erika Isac, despre abuzul asupra femeilor: „Multe au spus că sunt pățite, dacă te respecți ca femeie…”. Și-a cerut scuze, ulterior

Citește și: Oana Lis l-a dus la păcănele pe Viorel Lis, de ziua lui de naștere: „Are voie oficial să intre în cazinou”. Fostul edil a împlinit 81 de ani

Divorțul în sine a fost nedrept de urât după 21 de ani de căsnicie. Mult timp am fost hărțuită de asa-zisa presă numită de scandal, cu care am avut o singură reușită. Am dat în judecată o publicație pentru minciunile sfruntate și pentru bazaconiile inventate pe seama mea. Am câștigat procesul. Paparazzii și-au pierdut un an și jumătate din timp să mă urmărească și să-și câștige existența pe seama altora.

Cred că au avut mari dezamăgiri secondându-mă în drumurile mele spre repetiții pentru că da, în perioada imediat următoare divorțului am primit propuneri să joc în multe locuri. Am scos premieră după premieră. Dumnezeul nostru spiritual oferă adesea compensații nedreptăților voluntare sau involuntare.” a declarat Cătălina Mustață, pentru Unica.ro.

Cătălina Mustață, detalii despre nunta America cu actualul soț

Deși aproape își pierduse speranța în existența unui suflet pereche, Cătălina Mustață avea să-l întâlnească pe Mihai Avram, bărbatul care i-a oferit dragostea și înțelegerea de care a avea nevoie. Actrița și actualul partener s-au căsătorit în Texas, SUA, departe de ochii presei.

Nu m-am căsătorit deloc în secret, doar că ceremonia a avut loc în Texas, atâta tot. Iar reporterii români nu prea pot ajunge până acolo. E un ocean de străbătut și mai e (bată-l vina!) și pârdalnicul de cost al biletului. Și-acum serios, eu nu mai voiam să mă recăsătoresc vreodată, pentru că am rămas cu un gust amar după prima experiență. Am recidivat însă pentru că totul a venit de la sine. Nu am făcut decât sa las lucrurile să intre în matca lor, Mihai a avut răbdare.” spune Cătălina Mustață.

Ce pasiuni comune au Cătălina Mustață și soțul ei

Soțul Cătălinei Mustață este pasionat de muzică, de aceea actrița consideră că se completează într-o manieră foarte frumoasă. Una dintre pasiunile comune ale celor doi rămân călătoriile, mai ales când vine vorba de destinațiile exotice.

Avem pasiuni comune amândoi și ni le respectam, el e cu rock-ul, eu cu teatrul. Călătorim ori de câte ori avem ocazia. Luna de miere am petrecut-o în Jamaica, iar atunci când el vine în vacanțe, în România, facem excursii prin Europa. Suntem la fel de curioși și dornici să cunoaștem lume noua și locuri nevizitate.„, a declarat actrița.

FOTO: Facebook Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton