Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară. Fosta gimnastă a anunțat și sexul bebelușului: "Familia noastră se mărește"

 Dumitrache Laura
.

Cătălina Ponor a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta gimnastă și-a luat fanii prin surprindere, după ce a anunțat în mediul online că este însărcinată pentru a doua oară. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul acesta, iar la sfârșitul anului trecut a venit pe lume fiul lor. Iată că anul acesta, tot în preajma sărbătorilor de iarnp, cei doi vor fi din nou părinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Ponor este una dintre cele mai cunoscute și apreciate gimnaste de la noi din țară. Cătălina are o carieră impresionantă în sportul românesc, iar după retragere, fosta gimnastă s-a dedicat în totalitate familiei. Recent, aceasta a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

catalina ponor insarcinatacatalina ponor insarcinata

Cătălina Ponor, 36 de ani, s-a căsătorit anul acesta cu Bogdan Jianu, 53 de ani, iar împreună au un băiețel, de numai un an. Recent, fosta gimnastă și-a surprins fanii din mediul online după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. De asemenea, Cătălina Ponor a anunțat și sexul bebelușului.

Citește și: În ce ținută s-a schimbat Cătălina Ponor la petrecerea de nuntă. Fosta gimnastă a făcut o alegere nonconformistă

Citește și:Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit religios și și-au botezat fiul, în aceeași zi: „A fost emoționant'. Imagini fabuloase de la cele două evenimente

Citește și:Ce se întâmplă în viața amoroasă a actriței Mădălina Craiu, din serialul Clanul: „Bărbatul ideal e cel potrivit mie'. Vedeta Pro TV a împlinit 33 de ani / EXCLUSIV

Citește și:Alexia Eram vrea să fie cerută în căsătorie de Mario Fresh: „Aștept inelul, după șapte ani de relație…”

Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară

Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară. Fosta gimnastă și-a surprins fanii din mediul online, după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul trecut și au împreună un băiețel, Vlad. Cătălina Ponor a publicat primele imagini cu burtica de gravidă, alături de soțul și fiul lor. Mai mult, fosta gimnastă a anunțat că va avea un băiețel. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt extrem de fericiți să vor deveni părinți pentru a doua oară.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea  un frățior. Suntem foarte nerăbdători să  îl cunoaștem pe micuțul familiei! Suntem binecuvântați!', a fost mesajul postat de Cătălina Ponor pe pagina sa de Instagram. Fanii au fost extrem de fericiți și i-au felicitat pe Cătălina Ponor și Bogdan Jianu.

'Felicitări'/ 'Doamne ajută'/ 'Sarcină ușoară'/ 'Să fiți sănătoși și mereu bucuroși'/ 'Să fie într-un ceas bun'/ 'Multă sănătate și iubire'/ 'Sunteți minunați'/ 'O familie minunată', sunt doar câteva din urările făcute de internauți la postarea fostei gimnaste.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul acesta

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au logodit în anul 2020, dar pandemia și sarcina avansată a fostei gimnaste, i-au determinat pe cei doi să amâne nunta. După o lungă perioadă de așteptare, cei doi au reușit să se căsătorească în vara anului 2023. Deși diferența de vârstă dintre cei doi este de 18 ani, Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au demonstrat că iubirea nu are vârstă. Regizorul a mai fost căsătorit cu Julia Chelaru cu care a avut o relație de 17 ani. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit la o biserică din Manasia, județul Ialomița.

Evenimentul a fost unul de poveste. Bogdan a apărut pe cal la biserică, iar Cătălina a venit în caleașcă, alături de domnisoara de onoare, fosta gimnastă Daniela Silivaș. La marele eveniment au participat invitați de seamă, precum Octavian Bellu, Mariana Bitang, Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa sau Monica Roșu. Înainte de a forma un cuplu, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au fost prieteni buni. Acesta i-a fost alături în cele mai grele momente ale carierei, dar și când s-a operat.

Campioana olimpică s-a retras din gimnastică în anul 2017, după o carieră impresionantă. Cătălin Ponor a câștigat 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice, una de bronz, cât și una de argint. De asemenea, Cătălin Ponor are 3 medalii de argint și 2 de bronz, la Mondiale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton