Câte case are Puya în București și în afara orașului: "Mi-a cam dat cu construcții…". Ce s-a întâmplat cu vila artistului din Cernica

 Oana Pantazi
.

Puya este nu doar un artist prolific și un soț și un tată de familie perfect, ci și un bărbat extrem de priceput atunci când vine vorba despre construcții. Artistul a construit mai multe case, a mai vândut din ele și continuă să se ocupe de noi proiecte. Printre pasiunile sale se numără casele tradiționale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că are trei fete, se pare că Puya este preocupat de pe acum de bunăstarea lor, pentru că artistul are mai multe case în oraș și în afara lui și, după câte povestește este pasionat de construcții. Puya adoră în special casele tradiționale, cărora vrea să le conserve frumusețea inițială. Iată ce dezvăluie despre proprietățile dobândite de-a lungul timpului!

652x450_078940-puya-este-barbat-insurat-copy-copy-2-copy-copy-copy652x450_078940-puya-este-barbat-insurat-copy-copy-2-copy-copy-copy

Câte case are Puya în București și în afara orașului

Dragos Gărdescu, alias Puya, a povestit recent, în podcastul lui Mihai Morar despre casele pe care le deține. Artistul și familia sa au locuit ani buni în Sălăjan, după care s-au mutat la Cernica, unde el a construit o casă. Deși toată lumea fuge de zgomotul orașului, Puya s-a reîntors în Sălăjan, unde, de data asta, și-a construit o vilă. Au urmat alte achiziții, în Fundulea, lângă București, dar și în Hunedoara. Artistul a mărturisit că îi plac casele vechi, tradiționale.

Citește și: Puya și Melinda s-au căsătorit în pantaloni scurți, acum 12 ani. Imagini de la cununia civilă

Citește și: Cum s-au cunoscut Puya și Melinda. Sunt căsătoriți de 12 ani și au trei fetițe: „M-a agățat el. Era prea tupeist…'

Citește și: Prin ce provocări au trecut Puya și Melinda la America Express: „E mult mai greu decât ne așteptam, facem slalom printre pericole

„Mi-a cam dat cu construcții… Mi-am făcut casă la Cernica, în regim propriu, cum am putut, apoi am vândut-o. După aceea, mi-am făcut o casă mare pe pământ, în București, în Sălăjan, o vilă. M-am dus apoi la țară și am făcut o casă de lut, că am început să mă pricep.

M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn. E o zonă acolo de case de semi-părăsite. E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla, că nu mai găsești așa ceva.

Ar fi păcat să fie dărâmate casele alea tradiționale. Eu îmi doresc să creez un loc în care, atunci când intri în casa aia, să simți tradiția, să vezi că s-a păstrat ceva, să ai un peisaj frumos. Vreau să păstrez autenticitatea aia, de la țară', a povestit el.

Puya: „Mie-mi place să lucrez eu, să pun mâna și să fac”

Puya are și un proiect interesant în Fundulea, este vorba despre Puymici, unde a achiziționat niște case pe care le renovează cu ajutorul cumnatului său. De altfel, Puya postează și vloguri pe YouTube cu renovările caselor pe care le cumpără și are un site dedicat proiectului.

„Ăsta e proiectul Puymici de lângă București, e undeva prin zona Fundulea. Dar deja s-au cam scumpit casele pe lângă București, nu mai pot să mai cumpăr nimic. Am 2500 metri pătrați de teren, dar s-a scumpit, nu pot să mă mai apropii.

Mie îmi place să lucrez eu, pun mâna și să fac. Lucrez cu unchiul lui nevastă-mea. Mă duc mai fac câte ceva pe acolo, mă duc să mă și relaxez. Pe mine asta mă relaxează. Eu nu lucrez așa ca Dorian, industrial. Eu sunt mai cu tradiția. Am recondiționat casa asta din Hunedoara, mai facem încă una mai mică. Putem dormi acolo, mergem în week-enduri, de Crăciun, pot să dau muzică tare acolo!', a mai dezvăluit Puya, invitat în podcastul lui Mihai Morar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton