Câte kilograme a slăbit CRBL la Survivor. Avea 101 kg când a intrat în concurs

 Raiciu Adriana
.

Câte kilograme a slăbit CRBL la Survivor. CRBL din echipa Faimoșilor a slăbit spectaculos la Survivor România. Concurentul avea 101 kilograme când a pășit în emisiune și a avut parte de un șoc când s-a cântărit. Iată imagini înainte și după două luni și jumătate de competiție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Câte kilograme a slăbit CRBL la Survivor. Au trecut mai bine de două luni de când competiția Survivor România a început. Tensiune atinge cote maxime, iar problemele devin din ce în ce mai dificile pentru concurenți. Lipsa hranei, dar și a odinei îi face pe aspiranții să se streseze și mai tare. Astfel, mulți au slăbit vizibil în ultima perioadă. Unul dintre aceștia este CRBL, care atunci când a pășit în emisiune avea 101 kilograme.

crbl-survivor-3crbl-survivor-3

Câte kilograme a slăbit CRBL la Survivor. După două luni și jumătate petrecute în Republica Dominicană, Faimosul a slăbit nu mai puțin de 14 kilograme. Iată imagini înainte și după.

Citește și: CRBL a plâns pentru prima dată la Survivor!Mesajul care l-a făcut să clacheze

Citește și: Ce spune soția lui CRBL după scandalul dintre el și TJ Miles de la Survivor:”E o strategie a lui Zmărăndescu”

Citește și: Drama neștiută a lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor. Cum i s-a declanșat sindromul Tourette

Citește și: Andreea Mantea și fiul ei s-au vindecat de COVID-19!Primul loc în care au mers după ce au ieșit din izolare

Câte kilograme a slăbit CRBL la Survivor

Câte kilograme a slăbit CRBL la Survivor. Concurenții de la Survivor România au slăbit spectaculos după două luni și jumătate de competiție. Cel mai vizibil a fost la Cătălin Zmărăndescu, cel care a părăsit deja emisiunea. Însă, fanii au observat o schimbare și la CRBL.

Ei bine, în prima ediție în care a pășit în emisiune, Faimosul avea 101 de kilograme. Acum, concurentul a ajuns să cântărească 87 de kilograme, ceea ce înseamnă că a dat jos 14 kilograme.

De asemenea, și TJ Miles, dar și Laura Giurcanu au slăbit. Concurentul a ajuns de la 78 de kilograme la 64,9, iar fostul model a avut 66 de kilograme, iar acum cântărește 61,5 de kilograme.

CRBL a plâns pentru prima dată la Survivor

Săptămâna aceasta Faimoșii au câștigat jocul de comunicare la Survivor 2022 și au primit mesaje din partea familiilor. CRBL a început să plângă când a citit scrisoarea primită de la soția și fiica sa.

„Introducerea cu care a început scrisoarea mea a fost suficient ca să mă pot bloca, să nu pot să mai am niciun fel de reacție. A trebuit să consum din mine ceva ce a venit pur și simplu, multe lacrimi de bucurie și de emoție. Mi-am dat seama că mesajul e de la amândouă’, a mărturisit Faimosul.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton