Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu. Vedeta a slăbit enorm, după ce și-a micșorat stomacul: „Mă cântăresc în fiecare zi! Când fac excese...” / Cum se menține

 Dumba Gabriela
.

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu Raluca Bădulescu este celebră pentru ținutele extravagante, bijuteriile opulente și curajul de a spune mereu lucrurilor pe nume. Nu degeaba este supranumită „Regina regească”. De când a slăbit peste 70 de kilograme, Raluca Bădulescu și-a schimbat nu doar garderoba, ci și look-ul. Iată cum se menține în formă!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

De la tunsori scurte la bucle lungi, de la culori naturale la nuanţe îndrăzneţe, Raluca Bădulescu îşi schimbă frecvent coafura și a recunoascut că poartă peruci. Are o colecție impresionantă de astfel de accesorii și a explicat de ce îi place să poarte perucă. În același interviu, ea a povestit cum se menține în formă, după ce a slăbit 70 de kilograme.

41310487_429211717482967_3314334586246266880_n41310487_429211717482967_3314334586246266880_n

De ce poartă Raluca Bădulescu perucă

Raluca Bădulescu a generat speculații pe internet din cauza perucilor pe care le poartă de câțiva ani, unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare fiind de părere că nu mai are păr.

„Le vreau pe toate. Orice tunsoare, orice culoare, orice model. Ador perucile. Să nu ne înţelegem că eu nu am păr. Am păr, am şi extensii, dar e mai frumos să îmi pun o pleată aşa', a spus Raluca Bădulescu pentru Unica.ro.

Raluca Bădulescu nu are complexe, dar este de părere că abordarea lor cu umor şi autoironie este, de fapt, cheia. „Regina Regească are momentele ei în care vrea să se ascundă sub pat, cu căţeaua în braţe. Atunci Regina Regească nu vrea să iasă pe stradă, că nu o recunoaşte nimeni. Am complexe, dar dacă ştii cum să acoperi, cum să le aranjezi… să mai ai şi o autoironie.

Pentru că eu am avut 125 de kilograme şi 49 kg, cât am acum. Eram bucuroasă cu mine, cum sunt şi acum, pentru că nu este vorba despre cum arăţi. Dacă știi să comporţi, dacă trăieşti relaxat, degaji energie bună, atragi oameni mişto în jurul tău. Indiferent că am avut mai multe sau mai puţine kilograme, aceeaşi viaţă am avut-o mereu. Trebuie să ştii să te iubeşti pe tine', a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Cristi Tănase a lipsit de la botezul fiicei sale. Mesajul emoționant postat de Adina, soția fostului fotbalist: „În ochii mei se citesc oboseala și tristețea în acest moment special' / Dodel are ordin de restricție

Citește și: Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au împăcat! Au de împărțit 20.000 de mii de euro după procesul câștigat: „Nu ne vom mai certa pe acești bani’

Citește și: Gabriela Cristea, reacție după ce a fost acuzată că ar fi intrat beată în emisiunea de la Antena Stars: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu. Raluca Bădulescu cântărea, în urmă cu câțiva ani peste 100 de kilograme, însă după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, a reușit să scape de 70 de kilograme. Raluca Bădulescu a spus că deși are grijă la alimentație, nu a renunțat complet la dulciuri.

Nu am mai slăbit. Sunt la fel, în jur de 50 kilograme am acum. Doamne Ajută să rămân așa! Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare. Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută!

Tot timpul sunt întrebată cum mă întrețin. Dar le spun același lucru, de când am făcut acea operație de micșorare a stomacului, că mă străduiesc să mănânc mereu porții mici. Niciodată să nu mă așez la masă, niciodată să fiu sătulă. Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi„, a declarat Raluca Bădulescu pentru ciao.ro, acum câteva luni.

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu. Raluca Bădulescu recunoaște că a făcut o obsesie din a se cântări zilnic și asta pentru că vrea să țină lucrurile sub control.

„Tot timpul mă cântăresc! Sunt o paranoica atunci când vine vorba de cântar. Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele… am mâncam mai mult. Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi! Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate„, a mai spus Raluca Bădulescu.

Cum se menține: „Este o luptă continuă'

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu. Deși dă impresia că ține o dietă foarte strictă, vedeta a declarat că obișnuiește să mănânce puțin și des. Un alt aspect care o ajută să-și țină în frâu poftele alimentare e faptul că nu-și refuză câte un mic desert din când în când.

Mi se pare că am ajuns la niște kilograme și o siluetă de care sunt foarte mulțumită și că într-adevăr, la înălțimea mea, mă pot califica la categoria fotomodele. Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid, mă refer aici strict la dimensiuni.

De menționat că este o luptă continuă, mananc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când. Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât manânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul. Nelipsite din poșetă îmi sunt fardurile, creionul negru de ochi, rujul nude, un lip gloss și ceva dulce, musai„, spunea Raluca Bădulescu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton