Câte kilograme are Oana Roman, de fapt. Fanii au complimentat-o după ce a slăbit 20 kg: "Chiar poți să fii mândră de tine din toate punctele de vedere"

 Oana Pantazi
.

Câte kilograme are Oana Roman, de fapt. În ultima perioadă, Oana Roman a trecut printr-o transformare notabilă de ordin fizic, vedeta slăbind considerabil. Cele 20 de kilograme pe care le-a dat jos au adus o schimbare incredibilă, de care Oana este foarte mândră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De-a lungul timpului, Oana Roman a ținut multe diete, însă efectul yo-yo a intervenit de fiecare dată. În ultimii ani însă, vedeta a fost extrem de consecventă și, cu dietă și proceduri, rezultatele nu au întârziat să apară. Mai mult, de ceva vreme, rezultatele se mențin, după ce Oana și-a schimbat stilul de viață.

4477291361033294348359285864646119147189142n4477291361033294348359285864646119147189142n

Câte kilograme are Oana Roman, de fapt

De-a lungul timpului, Oana Roman a ținut mai multe diete, însă, se pare, intermitent fastingul și procedurile sunt cele care au funcționat perfect pentru ea. În timpul sarcinii cu Iza, Oana a acumulat și mai multe kilograme, pe care a reușit să le dea jos prin mult efort, mese puține, alegeri mai sănătoase și multe masaje de remodelare pentru a scădea în centimetri.

Citește și: Oana Roman s-a transformat radical. Cum arată după ce a slăbit 20 kg și care sunt secretele din dieta ei

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce urare specială i-a făcut prezentatorul TV: „Acum 20 de ani ne-am întâlnit…’

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant' / EXCLUSIV

În ultimii ani a dat jos nu mai puțin de 20 de kilograme și și-a documentat schimbarea în social media, unde are o mulțime de urmăritori. Oana a dezvăluit nu doar ce dietă ține, ci și ce proceduri de remodelare corporală a urmat, împărtășind cu fanii ei tot acest drum dificil, care însă i-a schimbat viața. Rezultatele nu au întârziat să se vadă, Oana neezitând să se afișeze în ținute mulate, ce-i evidențiau noua siluetă. Mai mult, vedeta nu a ezitat să-și dezvăluie noua greutate, Oana cântărind acum 75 de kilograme. „Mândră de mine”, a scris ea în dreptul imaginilor, iar fanii s-au grăbit să o felicite pentru rezultat.

„Chiar poți să fii mândră de tine din toate punctele de vedere', „Arăți atât de bine! Îți stă minunat', „Tu ești superbă și se vede așa frumos cum ai slăbit', „Ai slăbit frumos!', „Să știi că m-ai motivat și pe mine să slăbesc', sunt doar câteva dintre comentarii, nu puține fiind domnișoarele care au mărturisit că le-a motivat și pe ele să slăbească.

Oana Roman, acuzată că și-a tăiat stomacul pentru a slăbi

De-a lungul timpului, Oana a trecut prin multe, fiind inclusiv victima body shaming-ului din cauza siluetei mai pline, dar nu a ales calea cea mai simplă pentru a slăbi. Totuși, la un moment dat a fost acuzată că și-a tăiat stomacul pentru a slăbi, cu toate că aceea e o procedură în urma căreia scapi rapid de kilograme, în timp ce la Oana transformarea s-a produs în timp.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate.

Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme’, a mărturisit Oana Roman, la Ego Life.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton