Câte kilograme au slăbit Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, în America Express: ”A fost cea mai tare experiență și...”

 Calin Maria Bianca
.

Câte kilograme au slăbit Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, în America Express. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că America Express este unul dintre cele mai dure show-uri de televiziune din România. Filmările s-au terminat, însă echipa câștigătoare o vom afla de pe micile ecrane, când o să fie difuzată integral competiția. Totuși, până atunci concurenții au dat mici detalii din casă și au dezvăluit cum a fost pentru ei această experiență. Iată ce au spus Giulia Anghelescu și Vlad Huidu despre America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Înainte de a părăsi România, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au mărturisit că este pentru prima dată când participă la un astfel de show, dar totodată și că sunt adepții provocărilor, astfel că așteptau cu mare nerăbdare să vadă cum o să decurgă totul. S-au întors, iar din spusele lor, a fost o experiență minunată pentru ei și ar repeta-o oricând, chiar dacă pentru câteva momente viața lor a fost pusă în pericol

whatsapp-image-2023-07-27-at-10.38.26-1whatsapp-image-2023-07-27-at-10.38.26-1

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au fost amenințați de localnici înarmați la America Express, sezon 6. Ce au pățit în timpul filmărilor din Columbia

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și….'

Citește și: „Iubesc la mama mea faptul că a murit!'. Interviu tulburător cu Sinéad OConnor din anul 2017. Mama artistei a abuzat-o fizic și sexual în copilărie

Citește și: Drama sfâșietoare a lui Sinéad O’Connor. Fiul ei, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis: „Copilul meu, te iubesc!”

Câte kilograme au slăbit Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, în America Express

Încă de când s-a întors din America Express, Giulia Anghelescu este foarte activă pe rețelele de socializare, așa cum era și înainte de a pleca. Se bucură de o mulțime de fani, care, bineînțeles, își doresc să afle ceea ce a făcut în cadrul competiției, cum s-a descurcat, dacă s-a certat cu soțul ei, dar și cu câte kilograme în minus au venit acasă. Deși este reținută în a da din casă astfel de lucruri până la difuzarea pe micile ecrane a show-ului, a dezvăluit faptul că a slăbit 3 kilograme. Venind însă vorba și despre cât a slăbit soțul ei, Vlad Huidu, artista a avut un răspuns neașteptat: 'Muuulteee'.

'Eu vreo 3 kilograme (n.r: cât a slăbit la America Express). El muuulteee.', a scris Giulia Anghelescu pe pagina ei de Instagram.

De asemenea, fanii au fost curioși și dacă s-au certat în America Express, ținând cont că numeroase cupluri traversează momente mai puțin plăcute în această competiție, la mijloc fiind vorba despre stres, tensiuni și un trai deloc obișnuit și plăcut. Spre surprinderea tuturor, Giulia Anghelescu a dezvăluit că nu au existat certuri între ei chiar deloc.

'Nu ne-am certat deloc', a mai spus Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu: 'A fost cea mai tare experiență'

În timpul filmărilor pentru noul sezon al reality show-ului, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au fost victimele unui atac cu arma. Aflați în Columbia, cei doi soți și cameramanul care îi însoțea au trăit momente terifiante, din cauza amenințărilor din partea unor localnici înarmați, conform cancan.ro. Din fericire, totul s-a terminat cu bine și nu au fost victime, însă este clar că cei doi soți au traversat clipe de panică. Chiar și așa, Giulia Anghelescu a declarat că ar repeta această experiență, fiind una dintre cele mai intense și frumoase.

'DAAAA(n.r: ai mai repeta America Express?). A fost cea mai TARE experiență', a continuat Giulia Anghelescu.

Frumosul cuplu nu și-a arătat doar acum entuziasmul de a participa la America Express, ci și înainte de a pleca departe de familie pentru a începe filmările.

„Pentru noi America Express este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră. Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple așa că să înceapă America Express, au declarat cei doi, înainte de a pleca la America Express.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton