Câte kilograme s-a îngrășat Ana Baniciu în timpul sarcinii și ce cadou a primit de la Raluka: „Nicio șansă să stau în pat până la final. Mi-a salvat viața. Începuse să mă doară puțin spatele”/ EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Ana Baniciu a reușit să se îngrașe doar 10 kilograme în timpul sarcinii. Artista arată și se simte excelent și abia așteaptă să își strângă peste opt săptămâni băiețelul în brațe. Ana Banciu recunoaște că în această perioadă nu a stat deloc în pat și a avut o viață la fel de activă, iar soțul ei, Edy Kovacs, a încercat să o protejeze așa cum a știut mai bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Solista și partenerul ei de viață au realizat tot ce și-au propus, iar înainte de venirea pe lume a bebelușului lor se vor muta în casa cea nouă, lucru care le dă ceva emoții, pentru că își doresc ca totul să decurgă conform planului. Ana Baniciu mărturisește că e răsfățată de toți cei dragi. Dacă Mircea Baniciu e încântat de noua ipostază în care îl pune viața, dar nu vrea să fie numit „Bunic', Raluka, i-a făcut cadou o pernă specială, care a ajutat-o să doarmă mai bine și să scape de durerile de spate.

ana-baniciu-30-2ana-baniciu-30-2

Ana Banciu s-a îngrășat doar 10 kilograme. Artista mai are opt săptămâni până naște

Ana Baniciu strălucește pur și simplu și admite că traversează cea mai frumoasă perioadă din viață. „Mă simt foarte bine, așa cum și arăt. Sunt pe ultima sută, mai am opt săptămâni și nasc și am ieșit la un eveniment foarte frumos. Nicio șansă să stau în pat până la final. Nașterea o să mă apuce undeva pe stradă sau la un eveniment', spune Ana Banciciu, în exclusivitate pentru Viva!

Artista are același corp zvelt, dar o burtică ceva mai proeminentă. Kilogramele nu au dat năvală, chiar dacă în această perioadă nu a ezitat și și-a făcut toate poftele. „Pur și simplu ăsta mi-e corpul, sunt norocoasă din punctul ăsta de vedere. Am mâncat în perioada asta cum cred că nu am mai mâncat de foarte mulți ani încoace. Am mâncat tot ce am poftit. Nu m-am uitat deloc la treburile astea. În schimb, acum mănânc din ce în ce mai puțin, pentru că nu mai pot. Am arderile bune, am un corp care așa funcționează, dacă nici acum nu am reușit să mă îngraș, asta sunt până la final. Am luat în jur de 10 kilograme. Se vede, dar eu dacă am pornit de la foarte puține kilograme, voi nu observați', mai povestește Ana Baniciu.

Ce dar special a primit Ana Baniciu de la Raluka, prietena ei

Darurile speciale au venit pe neașteptate în această perioadă, dar cel de la Raluka, prietena ei de suflet, e mai mult decât indicat pentru această perioadă.

„Am primit de la prietena mea Raluca, zilele trecute, o pernă specială, o întreagă chestie pe care o pui sub tine în momentul în care te așezi pe pat și să știi că mi-a salvat viața. Începuse să mă doară puțin spatele și acum i-am zis: Ralu, datorită ție, dorm noaptea extraordinar', adaugă Ana Baniciu, pentru Viva!

De ce nu a mai plecat Ana Baniciu în vacanță

Deși o mare iubitoare de călătorii, solista mărturisește că a renunțat să mai plece în vacanță cu soțul ei după ce în ultimele două vacanțe ghinioanele s-au ținut lanț. În Istrael a fost cu bombardamente, iar în Maroc nu a mai plecat avionul.

„Nu mai vrem în vacanță, că primele două au fost un eșeuat pe alocuri, au fost cu tot felul de peripeții. Prima, în Israel, sub bombardament, a doua, în Maroc, nu a mai zburat avionul, am pierdut avioanele. Gata, stăm acasă. Soțul are grijă de mine, dar avea și când nu eram însărcinată. Acum e mai activ și un pic panicat, trebuie să recunosc. Nu știu de ce, așa reacționează bărbații. Să nu cumva să se întâmple ceva. Mă rog, nu fac nimic extrem, dar e mult mai atent ca mine”, mai spune artista.

Ana Baniciu se mută în casă nouă înainte să nască

Singurul lucru care le dă ceva bătăi de cap în această perioadă e mutarea care se apropie. Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, se mută într-o vilă superbă, pe care au renovat-o. Casa a aparținut bunicilor artistei, dar până de curând a fost închiriată.

„Avem emoții cu mutarea. Trebuie să ne mutăm exact înainte să nasc, cam acesta este planul, că atunci o să ne vină mobilierul. Casa e gata, dar mai avem mici ajustări de făcut, însă ne dorim foarte mult să îl primim pe bebe în casa cea nouă. S-a investit destul de mult, pentru că e și un proiect îndrăzneț, în care nu mulți s-ar fi băgat, pentru că e o casă de 100 de ani, care a necesitat foarte multe schimbări. Ne bucurăm că a ieșit ce ne dorim, o să fie ceva superb, nu mai contează cât s-a investit. Contează să fim sănătoși, că banii vin, banii pleacă', mai spune Ana Baniciu.

Ana Baniciu și soțul ei nu au ales încă numele copilului

Artista va naște natural și recunoaște că nu se teme de acest moment, pentru că, după cum spune ea, e familiarizată cu durerea. În privința numelui copilului, Ana Baniciu și soțul ei nu au făcut încă o alegere.

„Încă nu i-am ales numele, suntem într-o continuă căutare. Probabil că o să îl alegem în ziua în care se va naște. Voi naște natural, fără niciun fel de teamă. Sunt familiarizată cu durerea, în general, știu cât pot să tolerez și nu cred că nașterea va fi ceva mai complicat decât multe alte dureri fizice pe care le-am mai trăit. O să am emoții probabil atunci când se va întâmpla, dar până atunci nu vreau să mă gândesc prea mult. Vreau să fiu surprinsă în momentul în care o să ajung acolo și îmi vor zice oamenii ce trebuie să fac', povestește Ana Baniciu.

Citește și: De ce a divorțat Denisa Tănase de primul soț, Cornel Brotac: „Erau multe măști. Am trecut prin momente mai puțin plăcute, plângeam în casă'. Avea 23 de ani când au făcut nunta

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a despărțit de iubitul ei, Iustin Chiroiu: „Hai să trecem peste chestia asta! Capitol încheiat!”

Citește și: Cristina Cioran a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu. Polițiștii l-au săltat din fața casei ei: „Era să primesc 30 de zile de arest preventiv. Ți-ai bătut joc de sufletul meu'

Citește și: 'Va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile…' De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc drept martor în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf / EXCLUSIV

Ce spune Mircea Baniciu despre sarcina fiicei sale

De cealaltă parte, Mircea Baniciu e fericit pentru rolul câștigat, dar nu și pentru titulatura de bunic. „Nu știu dacă tatălui meu i se potrivește rolul de bunic. E ceva atât de nou chiar și pentru el, încât a zis că abia așteaptă, e încântat, dar toate ca toate până la Tataie. Dacă îl strigă „Tataie', ne vom certa', afirmă Ana Baniciu.

Ana Baniciu a lansat în aceste zile o piesă nouă și speră să revină pe scenă cât mai repede după naștere. „Lansez piesă nouă și îmi doresc să o asculte cât mai multă lume. Îmi doresc să revin cât mai repede după naștere și să am un bebeluș sănătos. Îmi doresc sănătate pentru mine și familia mea, nu îi mai doresc nimic absolut pe plan material', povestește Ana Baniciu.

Foto: Facebook, Instagram, Pr

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton