Câte operații estetice are, de fapt, Carmen Grebenișan, la 31 de ani: "Nu am nimic de ascuns". Prima intervenție a făcut-o la 21 de ani

 Oana Pantazi
.

Carmen Grebenișan a răspuns întotdeauna cu onestitate atunci când a fost întrebată despre operațiile estetice și le-a menționat chiar și pe cele minim invazive, însă fanii au vrut să știe toate detaliile, dat fiind că influencerul arată perfect și, la 31 de ani, este într-o formă de zile mari. Iată la ce intervenții a apelat Carmen Grebenișan de-a lungul timpului pentru a arăta atât de bine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan nu s-a ferit niciodată să recunoască că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Influencerul și-a mărit bustul și și-a injectat acid hialuronic pentru a avea buze mai voluminoase, dar prima operație invazivă a făcută cu 10 ani în urmă, pe când avea doar 21 de ani. De atunci, Carmen și-a adus mai multe îmbunătățiri și recunoaște că a apelat și la botox, și la acidul hialuronic pentru a-și desăvârși aspectul.

carmen-grebenisan-1carmen-grebenisan-1

Câte operații estetice are, de fapt, Carmen Grebenișan, la 31 de ani

Din câte le-a povestit fanilor ei de pe TikTok, care au fost curioși să afle de câte ori a intrat pe mâna chirurgului plastician, Carmen Grebenișan are doar o operație estetică invazivă, restul fiind intervenții minim invazive. Totuși, ea a apelat în mai multe rânduri la estetician, începând cu injectarea buzelor și încheind cu botoxul cu care și-a umplut cearcănele.

Citește și: Carmen Grebenișan încă se resimte și la 5 săptămâni după Survivor 2023: „Nu am intrat în ritm, încă mă adaptez. Îmi doresc să stau acasă, lângă soțul meu’ / EXCLUSIV

Citește și: Suferința prin care a trecut Carmen Grebenișan la la Survivor 2023: „Am avut o cădere psihică'

„De câte ori am primit întrebarea asta și tot timpul am fost sinceră și transparentă, nu am nimic de ascuns. Am o operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani, nu mai știu, am 280 de mililitri, implant mamar, formă anatomică. Prima intervenție pe care am avut-o la față a fost injectarea buzelor pe care le-am dizolvat de câteva ori, pentru că nu mi-au plăcut forma și acum îmi place foarte mult. Da, am acid hialuronic în buze. După scurt timp mi-am umplut cearcănele și mi-am pus botox. Zona cearcănelor era destul de adâncită, și așa m-am născut cu cearcăne adânci și așa le-am umplut și sunt foarte fericită cu chestia asta și nu regret absolut deloc.

Am botox în frunte și mi-am pus în zona messeterului ca să-mi subțieze partea asta de față, pentru că fața mea este foarte asimetrică. Mi-am pus acid hialuronic în zona tâmplelor în momentul în care mi s-a dizolvat grăsimea mea naturală din tâmplă, iar asta s-a întâmplat pe la 27-28 de ani, a început să se subțieze foarte tare, pentru că își pierde din grăsime, și mi-am pus acid hialuronic ca să arate mult mai fresh. Și arată, și sunt fericită cu asta – Juvederm volite – filer în toată fața prin multe înțepături și se introduce un strat diferit ca și textură de acid hialuronic, nu seamănă cu cel introdus în buze. Dar rezistă până la 6 luni, și îl refac de două ori pe an, și arată fața mult mai fresh. Arată ca și cum ai fi super hidratată și dormită câte 15 ore pe noapte. Nu am rinoplastie și nici fațete', dezvăluit Carmen Grebenișan pe TikTok. 

Carmen Grebenișan: „Mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu”

Deși și-a făcut o singură intervenție majoră, Carmen Grebenișan mărturisește că nu se va opri aici, asta cu atît mai mult cu cât intervențiile minim invazive pe care le are trebuie refăcute la un anumit interval de timp.

„Așa e, am decis să fac asta pentru ca lumea să nu dezvolte frustrări într-o direcție sau alta… Sunt sigură că multe femei ascund că fac asta. Din păcate, se creează multă frustrare, multe femei cred că altele așa s-au născut, și e total fals, prefer să fiu asumată sută la sută. Mă ajută și pe mine, îi ajută și pe alții, iar de judecată puțin îmi pasă.

Am o singură intervenție majoră, ce a presupus anestezie generală, implantul de sân. În rest, sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv. În altă ordine de idei, trebuie refăcute o dată la câteva luni. Așa că toată viața cred că voi avea grijă de mine și mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu. Consider că înseamnă grijă față de propria persoană, iar atâta timp cât sunt făcute cu bun gust, eu chiar le susțin„, a dezvăluit Carmen pentru VIVA!

În ceea ce privește criticile la care a fost supusă din partea fanilor, în special după ce și-a mărit buzele, Carmen Grebenișan spune că nu o mai afectează criticile din online. Cu toate astea, a luat singură măsuri atunci când a realizat că a exagerat.

„Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție, pentru că m-am uitat în oglindă, și nu pentru că mi-au spus alții asta. Am decis să dizolv tot ceea ce aveam, iar apoi am revenit cu o cantitate foarte mică în zona buzelor, care consider că e mult mai potrivită pentru fizionomia mea. Nu mă mai afectează de foarte mult timp răutățile din social media, a fost o decizie proprie, neinfluențată de altcineva”, a mai spus Carmen pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton