Câte perechi de pantofi are Raluca Bădulescu: „Oricum, am dat foarte multe perechi, am și donat, am și vândut"

 Tudorache Simona
.

Raluca Bădulescu excelează la multe capitole, dar în materie de pantofi chiar nu o poate întrece nimeni. Vedeta a fost întotdeauna în pas cu moda, așa că fiecare accesoriu are locul ei la ea în garderobă. Pantofii sunt la loc de cinste, asta pentru că Raluca Bădulescu are peste 200 de perechi, cu diverse culori și forme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu a donat foarte multe perechi, ba chiar a mai și vândut. Vedeta are și multe piese vestimentare rare, cu care reușește să facă senzație, iar multe dintre ele sunt achiziționate de la magazinele vintage. Acum locuiește într-un apartament cu chirie, așa că este nevoită să care tot ce îmbracă și încalță cu geamantanul.

raluca-badulescu-3-1raluca-badulescu-3-1

Câți pantofi are Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a pierdut numărul pantofilor pe care îi are. Deși scumpi și de brand, pe mulți nu a apucat să îi poarte. „Nu am numărat niciodată câte perechi de pantofi am. Am făcut cu Andreea Mantea acum mult timp un interviu cu dressing-ul meu. Cred că sunt peste 200 de perechi, dar asta nu înseamnă că îi și port. Oricum, am dat foarte multe perechi, am și donat, am și vândut.

Am niște prietene foarte bune care au un magazin resale, toate se dau la un preț modest, 50 de lei, și le dau fetelor de acolo. Dacă prind și eu la magazinele vintage haine mișto și mie îmi convine să le prind la un preț bun. Ce dai, aia primești!', a spus Raluca Bădulescu, pentru Playtech.ro.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz: „Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui!”

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Actorii Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu nu au resimțit niciodată diferența de vârstă de 23 de ani: „Nu a fost niciodată un prilej de discordie. În relaţia noastră nu a fost vorba despre aspectul exterior, ci, eram preocupați sincer…”. De ce s-au căsătorit abia după 13 ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache, deși aveau planuri de nuntă: „Am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite. Nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci…”

Citește și: Mihai Dragomir, câștigătorul sezonului 13 Chefi la cuțite, a explicat de ce nu-i place pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Eu am mai fost acolo acum 6 ani și am fost cumva dezamăgit…”

Raluca Bădulescu s-a mutat cu chirie

Vedeta locuiește de o vreme într-un apartament cu chirie, asta pentru că renovează casa pe care o are și schimbă multe dintre lucruri. Acum e nevoită să meargă cu geamantanul la fosta locuință atunci când are nevoie de o pereche de pantofi sau de o ținută.

„Eu plătesc chirie undeva în zona de Nord, dar eu tot timpul sunt cu geamantanul lângă mine. Mai mut, mai duc, mai aduc. Bine că s-a clarificat, în sfârșit! Situația e in felul următor, eu redecorez de vreo 7 luni de zile locuința mea.

În general, în viață, mă mișc mai greu, iar renovarea asta presupune timp, iar eu acest timp nu prea îl am. Așa că, în fiecare săptămână, plec cu geamantanul după mine, mai mut, mai aduc și tot așa.

Mi-a scris cineva în online că am 3 perechi de pantofi, dar atâția aveam acolo atunci', a mai dezvăluit Raluca Bădulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton