Deși este mamă a trei copii, Adela Popescu arată senzațional, în pofida faptului că, recunoaște, la masa de Crăciun nu se poate abține de la sarmale… Iar porția ei poate deveni o provocare inclusiv pentru un bărbat!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Adela Popescu le este cunoscută fanilor drept o gurmandă desăvârşită care nu este foarte bună prietenă cu dietele, iar recent a confirmat, povestind câte sarmale mănâncă ea de Crăciun… Vedeta a făcut destăinuirea în direct, provocată de comentariul Ilenei Badiu, care a spus că îi sunt de ajuns 2-3 sarmale la o masă, de Sărbători…
Câte sarmale mănâncă Adela Popescu de Crăciun
La 35 de ani și după trei nașteri, Adela Popescu și-a revenit spectaculos și arată la fel de suplă ca întotdeauna, fără a părea că depune vreun efort. Paradoxal, vedeta a mărturisit că nu se poate abține de la mâncare, mai ales atunci când vine vorba despre mâncare. Surprinsă de invitata sa Ileana Badiu, care a povestit că mănâncă doar două-trei sarmale la o masă, și acelea fără smântână și, pe cât posibil, fără pâine, vedeta a făcut o mărturisire neașteptată, în direct, la Vorbește lumea.
Citește și: Cum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă. Abia ieșise din pușcărie
Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…
Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit din nou:„Am venit acasă și ne-am certat pe…
Deși are o siluetă de invidiat, ea a recunoscut că îi face mare plăcere să se înfrupte din acest preparat tradițional. Cu umorul care o caracterizează, Adela Popescu a recunoscut că, la masa de Crăciun, începe cu mai puține sarmale, iar asta doar de jenă…
„Eu mănânc vreo 6-7 sarmale la o masă. O rog pe mama, încep cu 5, că îmi e rușine. Și tot iau din castronul de pe masă', a zis Adela Popescu.
Cum a slăbit Adela Popescu
Dat fiind că este o gurmandă de fel și nu se prea poate abține de la bunătăți, de-a lungul timpului Adela Popescu a fost obligată să-și schimbe puțin obiceiurile alimentare, fără a ține propriu-zis o dietă. Iar după ce a devenit mamă, vedeta a încercat să aibă o alimentație cât mai sănătoasă și, fără a ține vreun regim draconic, să fie suplă.
‘Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a și adus tatăl meu de la Șușani roșii gustoase‘, a povestit pentru VIVA! Adela Popescu, după ce a devenit mamă a doua oară.