Câți bani a câștigat Andreea Bălan din muzică: "Am făcut milionul. L-am și cheltuit" / În ce domeniu a ales să investească

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bălan se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă, când a început să cânte alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre. Ulterior, Andreea Bălan a urmat o carieră solo, iar acum, la vârsta de 38 de ani, se declară o femeie împlinită. Câți bani a câștigat din muzică artista?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan are o carieră de succes și este o mamă minunată pentru cele două fiicel ale sale. Artista a fost căsătorită cu George Burcea, dar cei doi s-au despărțit cu mare scandal. În prezent, Andreea Bălan s-a axat pe creșterea fiicelor sale și pe cariera sa muzicală.

andreea balanandreea balan

Artista a suferit foarte mult după despărțirea de tatăl fiicelor sale, dar acum se declară o femeie puternică și împlinită. Andreea Bălan a muncit foarte mult, iar recent a dezvăluit câți bani a făcut din muzică. În trecut, vedeta a format un cuplu cu Keo, iar după despărțire artista a rămas în casa pe care a construit-o alături de fostul ei iubit.

Citește și: Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea: „La început mi s-a părut prea… Nu aș fi vrut să înșire femeile, să vină la fetițe…”

Citește și:Andreea Bălan e dispusă să apeleze la mamă surogat pentru al treilea copil: „Tehnologia ne permite. Doar așa mai pot avea un copil”

Citește și:Kate Middleton, față în față cu presupusa amantă a prințului William, la încoronarea Regelui Charles. Rose Hanbury este invitat de onoare

Citește și:Cum resimt copiii Deei și ai lui Dinu Maxer divorțul părinților. Fiica lor încă nu știe adevărul: „I-am spus că avem casa fetelor și casa băieților'

Câți bani a câștigat Andreea Bălan din muzică

Andreea Bălan a devenit o artistă apreciată și are o carieră de succes în muzică. A intrat în lumea artiștilor încă de la o vârstă fragedă și a muncit foarte mult pentru a obține tot ce își dorește. În prezent, vedeta are două fetițe minunate și o casă de vis. Invitată în podcast-ul găzduit de Jorge, Andreea Bălan a dezvăluit câți bani a făcut din muzică. Artista a răspuns la întrebările artistului și a vorbit despre avere și bani. „Ce preferi, să găsești dragostea vieții tale sau să găsești un milion de euro?', a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Jorge Andreei Bălan. „Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut la loc', a raspuns artista.

Andreea Bălan locuiește în vila pe care a construit-o împreună cu Keo

Andreea Bălan a format un cuplu cu Keo vreme de mai bine de șapte ani. Cei doi s-au despărțit, iar jurata de la Te cunosc de undeva a rămas cu vila pe care a construit-o împreună cu fostul ei iubit. Întrebată dacă s-ar muta din locuința ei, Andreea Bălan a spus că nu ar face acest lucru niciodată, deoarece casa ei îi oferă o energie pozitivă. „Casa în care locuiesc are 340 mp, 7 camere, întreținerea costă foarte mult, dar îmi place. Keo, când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele!

Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el. E făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata, care nu e făcută după sufletul meu?

Casa e făcută, construită de la zero, după sufletul meu și al lui. Mie mi-a plăcut cum a făcut-o el la vremea respectivă.Acum am redecorat parterul! E energia mea acolo chiar dacă după am locuit cu George, apoi s-au născut fetițele! Deja au trecut trei ani de când suntem în această formulă. Eu cu mama și cu fetele!', a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, despre relațiile cu bărbații din viața ei

Andreea Bălan a învățat foarte multe din relațiile pe care le-a avut cu foștii săi parteneri. Dacă în urmă cu ceva timp declara că își dorește un bărbat care să o întrețină, acum artista își dorește un partener care să-i ofere iubire și respect. 'Îți doreai un bărbat! Vreau un bărbat care să fie bărbat, să fac copii, să fie bărbat, să aibă mai mulți bani ca mine!', i-a spus Jorge artistei.

„Păi și unde, că mi-am luat unul cu mai puțini bani! Am greșit-o acolo!

Nu știu de ce ziceam așa, banii nu au contat niciodată! Nu m-am uitat niciodată la bani! Și nici acum nu mă uit la bani dacă îmi place de cineva.Contează energia! Cum mă privește. Acum simt omul de lângă mine. Îmi place comunicarea asta din privire, știi! Calmitatea! Nu contează banii! Astea sunt lumești!Banii se fac! Eu nu mai am grija banilor de ani de zile și nu mă gândesc deloc să fac bani și banii vin!', i-a răspuns Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton