Cați bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor 2023. Suma e mai mare decât premiul lui Dan Ursa

 Radulescu Ruxandra
.

Cați bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor România. Concursul Survivor România 2023 s-a încheiat pe 24 mai, iar marele câștigător al ediției a fost Dan Ursa. Acesta i-a învins pe Andrei Krișan și Carmen Grebenișan, influencerița susținându-și de pe margine colegii. Cu toate că nu a ajuns în duelul final, Carmen Grebenișan a primit, după 21 de săptămâni la Survivor România, o sumă mai mare, decât premiul, câștigat de către Dan Ursa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cați bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor România. Cel mai recent sezon Survivor România s-a încheiat în seara de 24 mai. Marele câștigător a fost desemnat Dan Ursa, care a primit mai multe voturi din partea publicului decât Andrei Krișan, situat pe locul doi, în clasament. Carmen Grebenișan a intrat în finală și s-a clasat pe locul trei. În mod surprinzător, suma primită de influencerița, pentru cele 21 de săptămâni petrecute în jungla dominicană, depășește premiul cel mare câștigat de Dan Ursa. Iată cum a fsot posibil.

carmen-grebenisan-una-dintre-cele-mai-sexy-aparitii-de-la-asia-express-3-imagini-incendiare-cu-noua-concurenta-galerie-foto3carmen-grebenisan-una-dintre-cele-mai-sexy-aparitii-de-la-asia-express-3-imagini-incendiare-cu-noua-concurenta-galerie-foto3

Cați bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor România

În cadrul celei mai recente ediții Survivor România 2023, Carmen Grebenișan a făcut parte din tribul „Faimoșilor”, aceasta primind un onorariu de 5.000 de euro, pentru fiecare săptămână în concurs. Influencerița a ajuns în finala Survivor România, rezistând în total 21 de săptămâni. După un calcul matematic simplu, aflăm cum Carmen Grebenișan a primit 105.000 de euro (5.000 euro x 21 săptămâni), adică mai mult decât valoarea premiului cel mare, câștigat de Dan Ursa, în valoare de 100.000 de euro.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, în cele 5 luni petrecute în jungla Dominicană: „Ai venit cu 117 kilograme și pleci cu…'

Citește și: Când se mărită Carmen Grebenișan.Le-a pus condiții invitaților

Citește și: Bogdan Arșinel, după ce soția lui Alexandru Arșinel a fost internată la azil: „Altceva mai bun nu există la noi în țară”

Totuși, Dan Ursa a mai primit pe lângă premiul cel mare și onorariul pentru cele 21 de săptămâni petrecute la Survivor. Ursa a fost în echipa Războinicilor, fiind remunerat cu 1.000 de euro pentru fiecare săptămână în competiție, adică 21.000 de euro. Așadar, Dan Ursa a câștigat, în total 121.000 de euro, la Survivor România.

Dan Ursa, primele declarații după ce a cîștigat Survivor România

Dan Ursa a ținut să spună câteva cuvinte despre experiența Survivor România 2023 și ceea ce a însemnat pentru ele cele 5 luni petrecute în Jungla Dominicană. De asemenea, nu a uitat să precizeze că indiferent de suma câștigată sau de popularitatea de care se bucură în aceste momente, el o să rămâne în continuare un om simplu, așa cum a fost întotdeauna.

‘Cea mai intensa experientà din viata mea se încheie aici, atât de glorios si cu atât de multà emotie si fericire!! Tot ce am träit la SURVIVOR voi lua cu mine în suflet, în timp ce và multumesc vouã, tuturor, pentru sustinere si încredere. Azi sunt un invingätor pentru cà am reusit sã îmi depásesc constant cea mai buna variantà a mea! Am fost, sunt si voi ramâne un om simplu care a demonstrat cât de mult poate face dorinta si determinarea! Trebuie doar sã nu renuntăm si atunci cu sigurantă câstigam!’, a mai spus Dan Ursa pe pagina lui de Instagram.

FOTO: Facebook PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton