Cât a costat ținuta lui Carmen Iohannis de la festivitățile de Ziua Marinei: "Este prima notă de zece pe care i-o dau..."

 Dumitrache Laura
.

Carmen Iohannis a reușit să atragă toate privirile de Ziua Marinei. Prima Doamnă a României l-a însoțit pe Klaus Iohannis la festivitățile de Ziua Marinei, organizate pe data de 15 august. Designerul Florin Burescu a comentat ținuta lui Carmen Iohannis și chiar a lăudat-o pentru alegerile făcute. Iată cât a costat vestimentația Primei Doamne a României!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prima Doamnă a României a atras toate privirile de Ziua Marinei, la festivități organizate la Constanța. Designerul vedetelor, Florin Burescu a analizat ținuta vestimentară a cuplului prezidențial. Prima Doamnă a României a adoptat o ținută potrivită vârstei sale.

carmen iohanniscarmen iohannis

Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele României la festivitățile organizate cu ocazia Zilei Marinei. Florin Burescu a declarat că Prima Doamnă a României și-a schimbat stilul vestimentar, a renunțat la rochiile cloș scurte și a adoptat o ținută potrivită.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la festivitățile de Ziua Marinei. Ținuta Primei Doamne a atras toate privirile: „Se vede o evoluţie vestimentară'

Citește și:Klaus și Carmen Iohannis s-au fotografiat pe Vârful Moldoveanu. Cum s-au îmbrăcat președintele țării și Prima Doamnă a României

Citește și:Povestea colaborării dintre Stephan Pelger și Carmen Iohannis. Ce relație aveau și ce l-a nemulțumit pe designer: „Am fost destul de dezamăgit'

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la un dineu oficial, în Germania. Prima Doamnă și-a schimbat stilistul, iar ținuta sa a atras toate privirile: 'Toată lumea a lăudat-o și…'

Câți bani a costat ținuta lui Carmen Iohannis de la festivitățile de Ziua Marinei

Carmen Iohannis l-a însoțit pe Klaus Iohannis la festivitățile organizate cu ocazia Zilei Marinei. Designerul Florin Burescu a analizat ținuta Primei Doamne și a dezvăluit că aceasta și-a schimbat stilul vestimentar. Carmen Iohannis a fost lăudată de designeri pentru alegerile vestimentare. Designerul Florin Burescu a dezvăluit că ținutele purtate de Carmen Iohannis și președintele României au costat aproximativ 3.000 de euro.

'Ținutele lor valorează, în total, cam 3.000 de euro. Este un preț de bun-simț, pentru statutul lor. Deși Carmen Iohannis este profesoară, ea nu trebuie neapărat să se îmbrace ieftin, să ținem cont că există totuși un protocol, în care trebuie să te încadrezi și care trebuie respectat', a declarat Florin Burescu pentru Playtech.

Carmen Iohannis a fost lăudată de designeri pentru ținuta aleasă

Carmen Iohannis a atras toate privirile la festivitățile organizate cu ocazia Zilei Marinei. Prima Doamnă a României a optat pentru o rochie albă, până la genunchi, iar la mijloc a accesorizat-o cu o curea. Designerul Florin Burescu a lăudat alegerea Primei Doamne pentru vestimentația purtată de Ziua Marinei.

'Este prima notă de zece pe care i-a dau lui Carmen Iohannis. Mă bucur să văd o ținută perfectă, pentru un astfel de eveniment. Acest model de rochie poate fi o sursă de inspirație și pentru doamnele care ies la cină sau la teatru. Este decentă, este de vară, o ținută din materiale de calitate, potrivite pentru un astfel de eveniment, unde e mare, unde e soareÎmi place lungimea rochiei lui Carmen Iohannis, centura îi subliniază talia, nu mai există acele modele de rochii cloș, nu mai există acele crețuri, din jurul taliei, care-ți dădeau impresia că are burtică. Carmen Iohannis are o siluetă foarte frumoasă. Deși am văzut-o pe Carmen Iohannis purtând des acest model de încălțăminte, la această ținută, de astăzi, i s-a potrivit cel mai bine, un model demn de un astfel de eveniment', a mai spus creatorul de modă Florin Burescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton