Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei: "Puteam să-mi iau o mașină. Toate piesele au venit pe comandă..."

 Dumitrache Laura
.

Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea locuinței sale. Bianca Drăgușanu și-a renovat casa și recunoaște că a cheltuit o sumă mare de bani. Vedeta a declarat că s-a ocupat în totalitate de tot și susține că ar fi putut își achiziționeze o mașină frumoasă cu banii investiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În vârstă de 40 de ani, fosta soție a lui Victor Slav are afaceri de succes din care face bani frumosi. Recent, blondina și-a redecorat locuința și recunoaște că ar fi putut să își achiziționeze o mașină frumoasă cu banii investiți.

curatniecuratnie

Bianca Drăgușanu a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a o ajuta să redecoreze casa. De asemenea, vedeta susține că are foarte multe haine, motiv pentru care își dorește să le vândă, dar și să le doneze. Blondina s-a ocupat în totalitate de toate ideile și recunoaște că a investit multi bani în redecorarea casei.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

Citește și:Bianca Drăgușanu își micșorează sânii: „Eu am dat trendul buzelor mari. Ani de zile nu am știut ce culoare am la păr. Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase'

Citește și:Secretul relației de 7 ani dintre Liviu Vârciu și Anda Călin: „Asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă!”

Citește și:Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, s-a întors din Israel: „A revenit acasă. Am stat cu emoții…'

Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei sale

Bianca Drăgușeanu a chemat o întreagă echipă de oameni care o ajută să facă curățenie generală. Vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu redecorarea locuinței sale. Prezentatoarea a declarat că ea s-a ocupat în totalitate de tot, iar ideile îi aparțin. În ceea ce privește suma de bani investită, vedeta a recunoscut că este una destul de mare. Mai mult, Bianca Drăgușanu a declarat că ar fi putut să își cumpere o mașină frumoasă cu banii investiți.

Eu mi-am redecorat și locuința. Am văzut niște poze pe Instagram și niște filmulețe pe TikTok cu home decor. Am ales așa, după gustul meu și am unit ideile. La un moment dat am fost nevoită să sparg gresia. Asta pentru că inițial alesesem altceva și nu se potrivea gresia cu faianța. Voiam să fie totul la fel și a trebuit să sparg, a fost o muncă titanică.

Nu am avut un designer care să se ocupe de treaba asta, am făcut totul după gustul meu. Eu stau acolo de aproape 10 ani, iar acum a crescut și valoarea locuinței, pentru că am investit destul de mult în renovare.

Toate piesele sunt foarte frumoase, au venit pe comandă, a durat 2 luni până au ajuns. Chiar am investit mult, puteam să îmi iau o mașină cu banii pe care i-am dat pe renovare', a spus Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.

Bianca Drăgușanu: „A căzut bradul pe mine”

Vedeta a decis să facă curățeni generală și a chemat un grup de oameni care să o ajute. Blondina a declarat pe rețelele de socializare că vrea să își vândă cauciurile de la fosta mașină, pe care le ținea în boxă. Pe langă cauciucuri, Bianca Drăgușanu vrea să scape și de o parte din haine, deoarece sunt prea multe și ocupă mult spațiu.

Mi-am renovat casa și inclusiv și boxa. Acolo, în boxă eu am un spațiu de depozitare. Aveam acolo niște cauciucuri mai vechi, de la mașina mea. Nu am aflat încă cât valorează cauciucurile respective, dar vreau să le vând. Nu am loc în spațiul acela și trebuie să organizez totul.

Zilele acestea a fost haos la mine acasă. Aveam în boxa aceea și un brad de Crăciun, care a căzut pe mine. Noroc că nu era greu, era un brad artificial. Dar trebuie să strâng tot, ca să fie ok, am acum o echipă de curățenie acasă, care mă ajută.Vreau să sortez toate hainele, am saci întregi pe care vreau să îi donez, sau să fac ceva cu ei. Eu în fiecare an am donat mereu haine. Le-am dat și prietenelor mele, care m-au mai ajutat la curățenie.Oricum eu fac chestia asta o data la 3 luni, tot donez din ele. Le mai dau apropiaților, dacă tot sunt lângă mine, să se bucure și ei. Eu am sute de haine', a declarat Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton