Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor: „N-am regrete, aș repeta tot ce am făcut” / Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

 Calin Maria Bianca
.

Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu a ajuns la azil de câteva luni bune. Situația lui financiară nu este deloc una bună, astfel că nu are bani nici să își plătească azilul. Ba mai mult, stă la mâna pensiei, primește donații de la apropiați, iar totodată i-a trimis bani și fiica lui, Irina. Totuși, în urmă cu câțiva ani se declara milionar, însă se pare că acum este falit. Iată ce declarații a făcut despre avere, dar și despre relația cu Gigi Becali!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu este zilnic vizitat de câte un apropiat, astfel că recent, cel care i-a adus zâmbetul pe buze a fost chiar Serghei Mizil. Acesta a stat de vorbă cu el ore în șir, însă totodată a pornit și un live pentru ca lumea să-l vadă pe fostul milionar, iar în același timp să se lămurească toate speculațiile din mediul online cu privire la starea lui de sănătate, relația cu Monica Gabor, dar și multe alte aspecte.

irinel-columbeanu_inquam_photos_cristi_vescan_08238200-4irinel-columbeanu_inquam_photos_cristi_vescan_08238200-4

Citește și: Cum arată acum vila lui Irinel Columbeanu, care a luat foc în 2020. Fostul milionar susține că cineva i-ar fi dat foc intenționat: 'A fost pus ca să mascheze un furt'

Citește și: „Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp. Era tot mai ramolit, mergea într-o demență'. Prietenul lui Irinel Columbeanu, declarații tulburătoare după ce l-a vizitat la azil

Citește și: Magdalena Chihaia, despre nunta cu Dinu Maxer, după câteva luni împreună: „Am mai fost căsătorită. Mi-aș dori ca relația noastră să…'

Citește și: Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip, soția lui: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări. Încă se recuperează…'/ EXCLUSIV

Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor

Mulți îl compătimesc pe Irinel Columbeanu pentru cum a ajuns, de la milionar la mâna pensiei și a donațiilor, însă totodată la fel de mulți nu-și pot explica unde au dispărut toți banii lui. Prin urmare,  în cadrul unui live moderat de Serghei Mizil, fostul milionar a răspuns la o multitudine de întrebări, fie adresate de cei prezenți, fie de cei care au urmărit transmisiunea. Printre acestea, mulți au vrut să știe câți bani a pierdut, dar și dacă regretă ce a făcut de-a lungul anilor. Spre surprinderea tuturor, deși a ajuns să nu aibă bani și să stea la mila altora, fostul milionar susține că nu are regrete și că ar repeta tot ce a făcut.

„N-am ținut socoteală (n.r. câți bani a pierdut). Da (n.r. ar repeta tot ce a făcut în viață, n-are regrete).', a răspuns Irinel Columbeanu în cadrul live-ului moderat de Serghei Mizil.

Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

Gigi Becali a avut și el o reacție atunci când a auzit că Irinel Columbeanu este în azil și stă la mână apropiaților, neavând bani să își plătească azilul. Acesta a explicat că-i pare rău pentru cum a ajuns, însă nu a spus că o să-l ajute, deși el face multe fapte bune pentru cei care nu au. De la declarațiile lui, mulți fani au interpretat că cei doi au făcut afaceri împreună în trecut, însă acum, Irinel Columbeanu a spus clar că nu a fost vorba de așa ceva niciodată.

Nu am avut (n.r. afaceri cu Becali)', a spus Irinel Columbeanu, lămurind toate speculațiile din mediul online.

Ce spune Irinel Columbeanu despre starea lui de sănătate

Irinel Columbeanu nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci în ciuda tuturor zvonurilor că este din ce în ce mai rău, el a ținut să explice că nu are probleme de sănătate, precizând că arată și merge mai rău din cauza AVC-ului suferit. De asemenea, deși mulți i-au oferit o mână de ajutor, se pare că Monica Gabor, fosta lui soție, nu se numără absolut deloc printre aceștia.

„Nu, nu mă ajută (n.r. Monica Gabor). Nu, nu sunt bolnav. Am avut un AVC și din cauza asta merg destul de greu', a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton