"Mai mult mă enervez, am primit cât 10 eugenii". Câți bani a primit actrița Roxana Condurache pentru rolul din Teambuilding

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a primit actrița Roxana Condurache pentru rolul din Teambuilding. Roxana Condurache este una dintre cele mai apreciate actrițe tinere din România, care a reușit performanța de a juca și în producții de succes din străinătate. Roxana a acceptat să apară și în comedia Teambuilding, pelicula cu cele mai mari încasări din istoria cinematografului. Totuși, când a fost vorba de drepturile de autor, Roxana Condurache a avut neplăcuta surpriză să primească o sumă de-a dreptul umilitoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câți bani a primit Roxana Condurache pentru rolul din Teambuilding. Roxana Condurache, 38 de ani, este o actriță respectată, care a jucat într-o serie de producții de succes din țară și străinătate. Vedeta a acceptat să interpreteze un rol și în filmul Teambuilding, o peliculă care a generat încasări record și care a adus publicul în cinematograf. Din păcate, Roxana Condurache a avut o experiență foarte dezamăgitoare cu Asociația Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți (CREDIDAM), de unde a primit o sumă infimă, din drepturile de autor, ce i se cuveneau pentru aparițiile în producțiile românești, inclusiv în Teambuilding.

images-5-1images-5-1

Câți bani a primit Roxana Condurache pentru rolul din Teambuilding

Roxana Condurache a dezvăluit cum funcționează sistemul de stat din România, atunci când vine vorba despre drepturile de autor, cuvenite actorilor. Actrița a făcut o mărturisire halucinantă. Roxana Condurache a fost plătită a primit suma infimă de 11 lei, din partea CREDIDAM, pentru aparițiile în producțiile românești, înclusiv în Teambuilding.

Acum se fac însă multe filme independente. Mi se pare un lucru bun, a început să se miște mai bine industria cinematografică și la noi. Ce nu se mișcă e sindicatul actorilor, ne tot rugăm să ne unim, să ne ajutăm noi pe noi, pentru că avem probleme foarte mari cu CREDIDAM, de unde nu reușim să ne luăm drepturile de autor care ni se cuvin, dar și cu plata pe zi de filmare, care ar trebui să fie mult mai mare.

Citește și: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. Nu a avut un suflet pereche”. Mama lui Stephan Pelger, discurs șocant la slujba de comemorare a regretatului creator de modă

Citește și:Sanda Nicola a învins cancerul, dar a avut alte probleme grave de sănătate. Cum s-a vindecat: „Am ales să rămân lucidă în starea mea de rău și să…'

Citește și:Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose: „Va aduce mult bine în această lume'

Știți însă ce sumă am primit, de Crăciun, de la CREDIDAM? 11 lei. Nu știu pentru câte filme, nu le-am numărat, dar cu siguranță partea mea din sumă sigur nu făcea 11 lei. Mi-au venit direct în cont. Le-aș spune: V-aș ruga să nu-mi mai trimiteți. Mai mult mă enervez și mai mult m-ar costa să merg la psiholog ca să mă tratez de nervii pe care mi-i fac cei de la CREDIDAM. Am primit cât 10 eugenii? Ar fi bine și 10', a măsrturisit Roxana Condurache pentru Playtech.

Roxana Condurache: „Există un sindicat și drepturile actorilor”

Actrița Roxana Condurache, care a jucat în filme de succes, în Canada, a menționat că acolo există reguli foarte stricte cu privire la onorariile actorilor, iar drepturile le sunt respectate.

Eu am lucrat într-un film internațional, „The Whistleblower'. În Canada exista o sumă minimă, pe care puteai să o iei, nu aveai cum să iei mai puțin, acolo există sindicat și drepturile actorilor. Acolo ai drepturi. Nu mai spun că m-am trezit la Iași inclusiv cu un cec în poștală, cu drepturi de autor din Canada.„, a mai adăugat Roxana Condurache.

Roxana Condurache: „Întotdeauna cei care sunt invidioși vor să fie hateri”

În ciuda celor pățite în România, Roxana Condurache se bucură că a făcut parte din proiectul Teambuilding, care, din punctul ei de vedere a reușit să readucă publicul în sălile de cinema.

Mi se pare că Teambuilding a reușit să facă ceva incredibil, și anume să aducă publicul român în cinematografe, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp. Am fost adesea la filme românești foarte bune, de artă, și în sală eram doar eu și prietenii mei, sala era aproape goală, era foarte trist, așa că mă bucur că oamenii din România încep să vină la cinematograf.

E normal să existe și păreri pozitive, și păreri negative, ca în orice aspect din societate, și întotdeauna cei care sunt invidioși vor să fie hateri, dar mai știm și că de multe ori tot ei sunt persoane care vor să fie ca noi. „, a mai adăugat Roxana Condurache pentru aceeași sursă

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton