Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: "Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici"

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023. Ștefania Stănilă a părăsit Survivor România, în cadrul ediției de asear, 17 mai, după ce a rezistat 20 de săptămâni în jungla dominicană. Campioana la gimnastică a fost eliminată prin votul publicului, aceasta suferind deja o accidentare. Însă toate momentele dificile au meritat din plin, căci Ștefania Stănilă pleacă acasă cu o sumă frumușică, după patru luni petrecute în concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a primit ȘtefaniaStănilă, după 20 de săptămâni la Survivor România. Ștefania Stănilă a fost propusă spre eliminare, alături de colegii ei, Andrei Krișan și Alexandra Porkolab. Publicul a votat-o pe campioana la gimnastică să plece acasă, moment în care Ștefania Stănilă a izbucnit în lacrimi. Concurenta care a fost cea mai afectată de plecarea Ștefaniei, a fost influencerița Carmen Grebenișan. Chiar dacă a părăsit concursul, Ștefania Stănilă a fost recompensată din plin pentru cele 4 luni îndurate în Republica Dominicană. Campioana la gimnastică a fost printre vedetele care au primit cei mai puțin bani, pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România, însă Ștefania Stănilă a rezistat destul de mult, așa că a adunat o sumă de invidiat.

stefania-stanila-de-la-survivor-romania-2023-mai-sexy-ca-niciodata_7stefania-stanila-de-la-survivor-romania-2023-mai-sexy-ca-niciodata_7

Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor România 2023

Ștefania Stănilă a părăsit Survivor România 2023, după 20 de săptămâni, în săptămâna dinaintea marii finale. Campioana la gimnastica a primit 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană. După 20 de săptămâni, Ștefania Stănilă revine acasă cu 30.000 de euro.

„Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. Deși am avut astăzi o mică accidentare, după am fost la reward, am vorbit cu mama mea și m-a încărcat atât de tare încât puteam trece peste orice obstacol. Chiar mă întristează faptul că durerea din sufletul ei este mult mai mare decât durerea propriu zisă pe care o am la genunchi. Mă doare, mă doare foarte tare pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici și sigur așa trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă. Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva, încă, rămâne aici în Survivor. Nu-mi vine să cred domnul Dan, sunt împăcată cu absolut tot ce am făcut. E greu, chiar e greu, mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finala și țin minte domnul Dan, prima oară când am fost la casting și v-am întâlnit pe dumneavoastră și am fost foarte onorată că v-am văzut. Flacăra de campion e încă în mine'a spus Ștefania Stănilă cu ochii în lacrimi.

Citește și: Alina Ceușan, mesaj de susținere pentru Carmen Grebenișan, la Survivor 2023: „Sunt convinsă că va ajunge în finală'

Citește și: Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor 2023

Citește și: Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului: „Toți avem traume! Asia Express m-a distrus psihic” / Filmul evenimentelor, povestit de ea

„Ești un om minunat. Sunt mândră că am luptat alături de o campioană', i-a transmis Alexandra Porkolab.

„E mândru de tine (n.r tatăl Stefaniei), l-ai făcut cel mai mândru'i-a spus și Alexandra Ciomag cu ochii în lacrimi.

Dan Ursa a propus-o pe Ștefania Stănilă spre eliminare la Survivor România 2023

În cadrul ediției din 17 mai, a show-ului Survivor România, de pe PRO TV, Ștefania Stănilă a fost eliminată din concurs. Concurenta a fost propusă la Consiliu de Dan Ursa, câștigătorul Jocului de Imunitate.

Aseară, cei șase concurenți au dat o confruntare esențială în Jocul pentru Imunitate. După o nouă finală între Andrei Krișan și Dan Ursa, cel din urmă a avut de această dată câștig de cauză, asigurându-și un loc în ultima săptămână a show-ului.

‘Am deschis ușa colanelor și am închis-o. Aveam nevoie de această victorie’, a declarat Ursa.

Alături de Ștefania Stănilă, au mai fost nominalizați Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Alexandra Porkolab a avut de luat o hotărâre cu privire la simbolul de imunitate:

‘Îmi este destul de greu să iau o decizie. O să-l folosesc pentru mine’.

Reveniți la Consiliu, concurenții au arătat cât de divizat e tribul când voturile s-au împărțit în mod egal, conducând la doi nominalizați din start: Alexandra Ciomag și Andrei Krișan.

FOTO: Instagram PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton