Câți bani a recuperat Otilia Bilionera de la fostul impresar, după ce s-au împăcat. Inițial, ea i-a cerut 130 de mii de euro

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a recuperat Otilia Bilionera de la fostul impresar, după ce s-au împăcat. Întorsătură de situație în showbiz, după ce Otilia Bilionera s-a împăcat cu fostul impresar și a renunțat la procesele în care îl acuza pe acesta că i-ar fi datorat bani. Otilia Bilionera l-a iertat pe fostul ei impresar, după ce a primit o sumă mult mai mică decât cea pe care o ceruse inițial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a recuperat Otilia Bilionera de la fostul impresar, după ce s-au împăcat. Doi ani a durat războiul prin tribunale, dintre Otilia Bilionera și fostul ei impresar Ionuț Bejinaru. Artista și fostul impresar au decis să pună capăt conflictuluui, după ce Bejinaru i-a oferit cântăreței o sumă de bani, ce-i drept, mai mică decât cea pe care o pretinsese inițial Bilionera. Cei doi au semnat un contract prin care au pus punct luptelor din justiție și renunță, fiecare, la procesele pe care le aveau. Iată ce sumă a obținut Otilia Bilionera.

otilia-bilionera-relatie-turcotilia-bilionera-relatie-turc

Câți bani a recuperat Otilia Bilionera de la fostul impresar, după ce s-au împăcat

Otilia Bilionera a spus la Survivor România că a rămas fără niciun ban după șapte ani de muncă. Otilia a cerut inițial 650.000 de Ron lui Ionuț Băjenaru, adică aproximativ 130.000 de euro, notează Fanatik.ro. Se pare că Otilia Bilionera și fostul ei manager Ionuț Bejinaru au ajuns la o înțelegere, prin care amândoi au fost de acord să încheie procesele intentate unul altuia, după ce impresarul i-a plătit Otiliei Bilionera suma de 264.022 lei.

'Prin prezenta tranzacție, reclamanta renunță la judecarea cererii de chemare în judecată care formează obiectul dosarului nr. ####/86/2021 aflat pe rolul Tribunalului Suceava, renunță la cheltuielile de judecată, recunoaște respectarea de către societatea Hai în oraș a tuturor obligațiilor contractuale rezultate din Contract până în prezent și declară că nu are nici o pretenție împotriva ei cu privire la exploatarile materialelor ce fac obiectul Contractului care au avut loc de la semnarea Contractului si pana in prezent (…)

Decid de comun acord ca reclamantei i se cuvine suma de 264022,42 lei in cuantum brut din suma raportata, suma care urmeaza a fi platita reclamantei direct de către societatea, după ce va fi efectuat reţinerea la sursă și plata către stat a impozitului pe venitul din proprietate intelectuală și respectiv a contribuţiei sociale de asigurări de sănătate aferente anului 2023', se arată în contractul dintre Otilia Bilionera și fostul ei impresar, potrivit FANATIK.ro.

Citește și: Feli, după despărțirea de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Toate iubirile trec' / A lansat o melodie dedicată femeilor

Citește și: Oana Roman a refuzat să se întâlnească cu Marius Elisei de 8 Martie: „Eu am programul bine organizat. Îmi pare rău, dar…”

Otilia Bilionera a cerut 130.000 de euro fostului impresar

Otilia Bilionera a cerut inițial, în fața instanței, ca Ionuț Bejinaru să-i achite 650.000 de lei, aproximativ 130.000 de euro. Sumă la care s-ar fi adăugat și dobânzile ce ar fi dublat suma, mai notează sursa citată.

'Prin cererea de chemare în judecată formulata de Otilia Brumă (Otilia Bilionera, n. red.) impotriva lui Societății Hai în Oraș S.R.L (compania lui Ionuț Bejinariu, fostul ei impresar, n. red (…) reclamanta a solicitat obligarea Societății la:

Plata sumei de 650 000 RON în temeiul Contractului pentru perioada 2014 – 2021, actualizată cu rata inflației și împreună cu dobânda penalizatoare până la data plății efective a sumei datorate și plata tuturor cheltuielilor de judecată ale reclamantei în respectiva cauză', se arătă în documentele depuse.

Otilia Bilionera: „Procesul de despăgubiri merge mai departe”

Înainte de împăcarea cu impresarul Otilia Bilionera era decisă să meargă mai departe cu procesele intentate lui Ionuț Bejinaru.

'Procesul pentru despăgubiri merge mai departe. Are foarte mulți bani să îmi dea, conform contractului pe care îl aveam. Vorbim de prevederile unui contract pe care l-am avut cu Ionuț Bejinariu, care îmi era impresar, și cu firma pe care o deține el.

Trebuia să împărțim încasările din concertele pe care le aveam, din drepturile de difuzare, din Youtube, Spotify, etc, n mod egal. 50% eu, 50% el. Am primit, de-a lungul anilor, doar bani de la concerte. Și nici pe aceia toți, din ceea ce am aflat. Vorbim de sute de mii de euro', a spus acum ceva vreme, Otilia Bilionera, potrivit FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton