Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Cine primește o parte din profit

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Andreea Bălan și Jador sunt pe val, mai ales după ce au colaborat în plan muzical. Piesa pe care au lansat-o cei doi a beneficiat și de un videoclip foarte îndrăzneț și senzual, în care Andreea Bălan și Jador au o chimie explozivă. Colaborarea dintre Andreea Bălan și Jador a adunat aproape 3 milioane de vizualizări pe platforma YouTube, ceea ce înseamnă că artiștii au câștigat o sumă considerabilă de bani, doar din vizionările fanilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Andreea Bălan și Jador sunt doi artiști care au un succes major la public, iar colaborarea dintre ei a fost o surpriză de proporții pentru fani. Andreea Bălan și Jador au lansat o piesă împreună, iar clipul i-a dat pe spate pe internauți, datorită atmosferei pline de senzualitate și a mișcărilor lascive de dans ale artistei. În numai două luni de la lansare, piesa „Cu inima ta”, colaborarea dintre Andreea Bălan și Jador, a adunat aproape trei milioane de vizualizări. Aceasta înseamnă că cei doi artiști au câștigat o sumă frumoasă de bani, numai din vizionările fanilor. Iată cât profit au făcut Andreea Bălan și Jador de pe urma piesei lansate împreună.

andreea-balan-jador-piesa1andreea-balan-jador-piesa1

Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună

Andreea Bălan și Jador au mare succes cu piesa pe care au lansat-o împreună, în urmă cu două luni. Este vorba de single-ul „Cu inima ta”, produs de Costi Ioniță. Într-un timp exttrem de scurt, clipul a adunat aproape 3 milioane de vizualizări, acest aspect datorându-se atmosferei senzuale și a chimiei dintre Andreea Bălan și Jador. Suma de bani câștigată de Andreea Bălan și Jador de pe urma vizualizărilor poate fi ușor calculată cu ajutorul unui soft special. Așadar, conform estimărilor făcute de FANATIK, videoclipul postat pe pagina de YouTube Fortza Generation, deținută de compozitorul Costi Ioniță, a produs, în 60 de zile, aproximativ 5.300 de dolari.

Clipul a produs un profit de 23.630 de lei, care se împarte între Andreea Bălan, Jador și producătorul Costi Ioniță.

Citește și: Andreea Bălan e dispusă să apeleze la mamă surogat pentru al treilea copil: „Tehnologia ne permite. Doar așa mai pot avea un copil”

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Citește și: Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Ce a declarat Andreea Bălan despre o posibilă relație cu Jador

La scurt timp după lansarea clipului, în care Andreea Bălan și Jador apar în ipostaze pasionale, cei doi au fost zăriți în fața unui club din Capitală. Întâlnirea în miez de noapte a generat speculații cum că Andreea Bălan și Jador ar avea o relație. Artista a lămurit acest aspect și a explicat că nu este vorba despre o relație de iubire, ci de una profesională, argumentând că au multe colabărări, piese și concerte. Mai mult decât atât, nu s-a sfiit să-i spună ‘colegul meu’ și ‘fratele meu’, demonstrând că nu este nimic între ei.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. (…) Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună’, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton