Câți bani au cheltuit Anda Adam și Joseph Mohaci în organizarea nunții lor, în stil libanez: „Sunt o persoană extravagantă. Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple și..."

 Tudorache Simona
.

Anda Adam și Joseph Mohaci nu au ținut cont de bani atunci când și-au organizat nunta. Solista a fost mireasă pentru a doua oară la 44 de ani. Anda Adam și Joseph Mohaci și-au dorit o nuntă ca în povești și nu și-au refuzat nimic. Anda Adam a schimbat mai multe rochii de mireasă, Joseph mai multe ținute, aranjamentele florale au fost la loc de cinste, șampania a curs din plin, iar meniul a răsplătit și cele mai exigente gusturi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cea care s-a ocupat de eveniment, Ana Haralambie, spune că, în general, astfel de nunți costă în jur de 200.000-300.000 de euro. Uneori chiar și mai mult. Preferințele mirilor fac de fapt diferența.  Anda Adam și soțul ei, Joseph Adam, s-au căsătorit civil la finele lui 2022, iar pe 29 iunie, cei doi s-au cununat religios și au avut aproape familia și prietenii.

anda-adam-789anda-adam-789

Cât a costat nunta Andei Adam cu Joseph Mohaci

Anda Adam a mizat pe lux și opulență la nunta cu Joseph Mohaci. Cei doi au pus mulți bani la bătaie pentru evenimentul visurilor lor, dar nu au niciun regret.

„Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase', anunța Anda Adam înainte de nuntă. Și așa a și fost.

Anda Adam și Joseph Mohaci au vrut nuntă cu elemente orientale

Anda Adam a cheltuit 12.000 de euro pentru cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la nuntă, iar petrecerea a avut un aer oriental, manelele fiind la loc de cinste.

„Mirii și-au dorit foarte mult stilul libanez, stilul oriental presupune că ei pun tot ce au în evenimentul respectiv, practic, este un stil care îi definește. În mod normal, nunțile libaneze se duc de la 200-300.000 de euro în sus', a declarat Ana Haralambie, organizatorul nunții Andei Adam cu soțul ei, conform Spynews.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat despre vacanța Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: „Stau și mă gândesc logic. El are o viață nouă, ea…'

Citește și: Emily Burghelea are nevoie de mai multe operații după accidentul suferit în vacanța din Mauritius: „Sunt prin spitale. Trec printr-o perioadă foarte dificilă și…”

Citește și: Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își retușa machiajul în urma accidentului suferit: „Mi se pare penibil. Tu îți faci poze și te rujezi…”

Citește și: Irina Fodor a avut mari probleme de sănătate, în timpul filmărilor pentru Chefi la cuțite: „Mi-a luat ceva timp să îmi revin. Nu arătam a om…' / Cum se simte acum

Citește și: Fiul Geaninei Ilieș intenționează să plece la studii în străinătate: „La facultate cu profil business management, mai exact în Spania. Nu e uşor, e foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent…” / EXCLUSIV

Anda Adam și Joseph Mohaci, nuntă cu elemente de decor costisitoare

Anda Adam a avut la nuntă un buchet spectaculos, dar aranjamentele florale au fost amplasate cu tact în clubul unde a avut loc grandiosul eveniment.

„Aranjamentele florale nu este un secret pentru nimeni. Oricine care se uită la cantitatea din filmări se vede că au fost, la volumul lor, câteva zeci de mii de euro. Toate (n.r. elementele unei nunți libaneze) sunt importante, iată de exemplu torturile. În mod normal, ele sunt reprezentate sub forma unui palat pentru că totul este regal și, de fapt, nunta în sine este o producție care concurează cu filmul, care este, de fapt, un film', a mai declarat cea care s-a ocupat de nunta celor doi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton