Câți bani câștigă Bănel Nicoliță în 2024, după ce a pierdut averea de 1.5 milioane de euro și a fost părăsit de soție: "Mă aşteaptă la poze cu căruţele, cu bicicletele. Asta e bucuria mea!"

 Dumba Gabriela
.

Bănel Nicoliță, cândva o glorie a fotbalului românesc, a ajuns să joace în Liga a 4-a, la echipa din Vălenii de Munte, pe un salariu neașteptat pentru un fotbalist cu CV-ul lui. Fostul internațional român în vârstă de 39 de ani recunoaște că în ultimii ani a pierdut nu doar căsnicia cu Cristina, dar și averea de 1.5 milioane de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Deși a fost aproape de a semna cu CS Păulești, o echipă din Liga 3, Bănel Nicoliță a ajuns în cele din urmă la un acord cu formația din Vălenii de Munte. Aici a primit o sumă frumușică la semnătură, primă de promovare și va fi remunerat cu un salariu lunar modest, însă de ajutor pentru fotbalistul care a rămas fără averea de 1.5 milioane de euro în doar patru ani.

8ab18831-cb9d-4cee-a3f7-8412bca5e6788ab18831-cb9d-4cee-a3f7-8412bca5e678

Din ce bani trăiește Bănel Nicoliță în prezent, după ce a pierdut averea de 1.5 milioane de euro

Nicoliţă a jucat în cariera sa la Dacia Unirea Brăila, Poli Timişoara, FCSB, Saint-Etienne, FC Nantes, FC Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureş şi Aris Limassol. Ca fotbalist profesionist, el a câştigat de două ori titlul în campionatul intern, o Cupă şi o Supercupă în România, toate cu FCSB.

Acum, Bănel Nicoliţă joacă în Liga a 4-a, la echipa din Vălenii de Munte. Retras din fotbalul mare în 2017, când a jucat ultima dată pentru Aris Limasol, Bănel Nicoliţă a dezvăluit ce primă de instalare a primit la semnătură, dar şi ce salariu lunar are la Vălenii de Munte.

„Sunt la Vălenii de Munte acum, e bine. Cum să mă înjure? Nici adversarii, mă aşteaptă ăia cu 2-3 ore înainte să vină să facă poze cu mine. Am avut meci la ora 18.00 şi zic să plec mai devreme şi am venit cu două ore înainte. Era lume acolo, mă aşteptau cu căruţele, cu bicicletele.

Bravo, tată, asta e bucuria mea. Ce poze? Eram pe teren, ieşeam să fac poze, iar intram. Asta e cea mai mare bucurie a mea după ce m-am lăsat. Ştiţi ce bază au făcut oamenii ăia acolo la Vălenii de Munte?

Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo. Îmi dau 30 de milioane (n.r. – lei vechi) pe lună, plus că am luat ceva la semnătură. Am luat 3.000 de euro. Mă duc doar la meciuri, unde să mă mai duc? Avem primă de promovare cam de 4-5.000 de euro. După meciuri mai stăm la un mic, la o bere. Eu nu stau, că sunt cu maşina, stau departe, dar un mic îl mănânc.”, a spus Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

Citește și: În ce relații a rămas Mirela Retegan cu tatăl fiicei sale, Cornel Sorian ex-Stigma, la 20 de ani de la despărțire: „Am trecut prin Iad. El a plecat și…’

Citește și: A murit actorul Liviu Crăciun, care a jucat în „Liceenii': „Amintirea sa va rămâne vie prin rolurile memorabile pe care le-a întruchipat…’

În 4 ani, Bănel Nicoliță și-a pierdut și căsnicia, și averea

Căsătorit în 2014, cu Cristina Nicoliță, Bănel a divorțat după șase ani, în 2020. Soția fotbalistului a fost cea care a inițiat despărțirea, după ce Bănel a refuzat să renunţe să mai bage bani la echipa de fotbal din oraşul natal, Făurei.

Fostul internaţional român a dezvăluit câţi bani a pierdut în mai puţin de patru ani, dar şi cu ce a mai rămas după divorţ.

„Un milion de euro, plus ce aveam eu de proprietăți, să zicem că un milion și jumătate (n.r. câţi bani a pierdut). Mi-a rămas casa, mi-a rămas grădina. Într-un timp foarte scurt, am pierdut acești bani, în 3-4 ani. Nu a fost vorba de distracții aici. De acolo a plecat totul, nu a plecat de la altceva. Mi-am asumat, am fost conștient în ce m-am implicat. Nu a fost vorba de distracții, nu am fost genul acesta”, a mai dezvăluit Bănel Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit şi câţi bani i-a plătit lui Adrian Minune să îi cânte la nunta cu 300 de invitaţi.

Nu am avut treabă, nu știu dacă am dat de 10 ori bani la lăutari. Nu mă duc să arunc cu banii, nu sunt genul. La nuntă, a fost chiar Adrian Minune. I-am dat lui Adrian Minune 7.000 în mână, plus dedicații„, a mai spus Bănel Nicoliță.

În urma partajului, cele două fetiţe ale lui Bănel Nicoliţă au rămas în grija mamei. Cristina Nicoliţă a păstrat apartamentul în care locuiau, dar şi cu afacerea căreia îi pusese bazele pe durata căsniciei, o grădiniţă particulară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton