Câți bani câștigă David Popovici, multiplu campion european și mondial la natație, din înot:„Nu ştiu dacă mă credeţi, dar e adevărat"

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani câștigă David Popovici, multiplu campion european și mondial la natație, din înot. David Popovici vorbește cu sinceritate despre banii câștigați din înot. David Popovici, multiplu campion mondial și european la natație, a devenit unul dintre cei mai valoroșii sportivi români. În ciuda superlativelor atribuite de către presa de specialitate de peste hotare, David Popovici rămâne un adolescent ancorat în realitate, care, la vârsta de 18 ani, se pregătește pentru Bacalaureat. Campionul a semnat recent un parteneriat important, iar la eveniment a vorbit și despre banii care i-au intrat în conturi, din natație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Câți bani câștigă David Popovici, multiplu campion european și mondial la natație, din înot. David Popovici este, la vârsta de 18 ani, unul dintre cei mai talentați sportivi din România. A cucerit medalii la campionatele mondiale și europene și a bătut recorduri importante, toate acestea sub privirile fascinate ale publicului și ale presei de specialitate. În ciuda succesului fulminant, David Popovici este un adolescent cu bun-simț, care se străduiește să ducă o viață cât mai normală. Recent, marele campion a semnat un parteneriat important, iar la conferința de presă a vorbit și despre banii pe care i-a câștigat până la acest moment din natație.

captura-de-ecran-din-2022-03-28-la-15.59.44captura-de-ecran-din-2022-03-28-la-15.59.44

Câți bani câștigă David Popovici, multiplu campion european și mondial la natație, din înot

Pentru performanțele deosebite, Ciucă i-a acordat lui David Popovici un premiu suplimentar de un milion de lei (aproximativ 200.000 €). Asta, pe lângă premierile obişnuite pe care le primesc sportivii pentru performanţele obţinute la competiţiile majore din partea Ministerului Sportului sau ale cluburilor la care sunt legitimaţi. David Popovici a recunoscut însă că nici măcar nu vrea să știe câți bani are cont și că părinții săi de ocupă de partea financiară.

Citește și: David Popovici, campionul mondial modest, care merge cu metroul. A fost fotografiat într-o stație din București, cu o domnișoară și câinele lui

Citește și: David Popovici, mărturisire sinceră despre momentul în care s-a îndoit de capacitățile sale: „Mi-am dat seama că…”

Citește și: Delia, reacție dură după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur: „De fapt, melodia nu este nici a lor”

Citește și: Contestația lui Nicu Covaci la UCMR a fost respinsă: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa. În ochii lor, eu am fost, sunt şi voi rămâne un pedepsit'

„Nu ştiu dacă mă credeţi, dar e adevărat, tatăl meu poate să ateste. Eu nu vreau să ştiu câţi bani fac. Eu nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună, nu vreau să ştiu ce bonusuri primesc, ce premii câştig din înot, tocmai pentru că nu vreau să mă influenţeze. Nu ştiu, odată ce voi şti asta poate mi s-ar urca la cap, poate m-ar face să mă schimb în vreun fel. Tocmai de asta aleg să nu ştiu. O iau pas cu pas şi încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult, pentru că în curând voi fi nevoit să ştiu şi să-mi văd de viaţa de adult', a explicat el ziariştilor, potrivit Click.ro.

David Popovici, despre momentul când a cucerit recordul mondial la natație

În 2022, la doar 17 ani, David Popovici a reușit să câștige medalia aur și să bată recordul mondial în finala probei de 100 de metri liber. Iată ce a declarat campionul despre acel moment unic.

'Am urmărit-o de foarte puţine ori, mă uit extrem de rar. Cred că aştept ocaziile, ca aceasta, pentru a o urmări. Şi, tocmai pentru că o văd de atât de puţine ori, o retrăiesc. Şi mie mi se face pielea de găină, pentru că a fost un moment absolut superb! Vreau să îl retrăiesc de cât mai multe ori! Drumul spre performanţă este unul foarte lung, greu şi am nevoie de sprijin puternic şi real în spatele meu, şi în echipa mea. Asta porneşte de la fani, familie, prieteni, colegi de la şcoală, parteneri, şi mă ajută să cresc pe cât mai mult şi, de fapt, ceea ce îmi doresc cel mai mult e să inspir pe mai mulţi oameni', a mai spus campionul mondial şi european la înot, pentru publicația citată.

David Popovici se pregătește pentru campionatul mondial care va avea loc în această vară, la Fukuoka, dar şi cucerirea mai multor medalii la Europenele în bazin scurt care vor avea loc la Otopeni, la finalul anului.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton