Câți bani câștigă Dinu Maxer cu trupa AXXA, după divorțul de Deea Maxer: ”Nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani. Tariful crește în funcție de...”

 Calin Maria Bianca
.

Câți bani câștigă Dinu Maxer cu trupa AXXA, după divorțul de Deea Maxer. Vestea că Dinu și Deea Maxer divorțează lua pe toată lumea prin surprindere în urmă cu câteva luni, astfel că nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie din partea lor, mai ales că mereu pozau în familia perfectă și erau cu zâmbetul pe buze. Ei bine, inevitabilul s-a întâmplat, astfel că după încercarea de a-și reface viața amoroasă, Dinu Maxer a decis să se dedice mai mult carierei pentru moment, dar și celor doi copii pe care-i are cu fosta soție. Zis și făcut! Iată ce a declarat despre Trupa AXXA recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu scurt timp înainte de a face anunțul divorțului, Dinu Maxer a dezvăluit că trupa AXXA s-a reunit după 20 de ani. Ei bine, vestea a adus zâmbetul pe buze celor care îi știu de la bun început și au crescut sau copilărit pe muzica lor din 1999. Toată bune și frumoase pe plan profesional, astfel că fostul soț al Deei Maxer are numai cuvinte de laudă despre cât de bine le merge acum.

maxer1maxer1

Fără a ezita, a dezvăluit că au băgat sume importante de bani pentru a se reuni și a ajunge în fața publicului, însă totul are un scop, mai ales acum când sunt gata să își surprindă fanii cu numeroase melodii la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Totuși, dacă vrei trupa AXXA la un eveniment, trebuie să ai ceva bani puși deoparte.

Citește și: Dinu Maxer și-a făcut o nouă intervenție estetică, după divorțul de Deea Maxer: „O să mă uit altfel de acum în oglindă'. Cum arată acum

Citește și: Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea, la concertele de pe litoral: „Voi încerca să intru cu zâmbetul pe buze, iubesc…”

Citește și: Adina Buzatu, după ce Stephan Pelger s-a sinucis: „E meschin și tare josnic să stricăm memoria omului. S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu”

Citește și: Paula Seling, replică dură pentru Lili Sandu, în direct, după ce a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura: 'De ce mă tot întrebați? Îți dai seama că…'

Câți bani câștigă Dinu Maxer cu trupa AXXA, după divorțul de Deea Maxer

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, trupa AXXA, care a luat ființă în 1999, fiind alcătuită din Dinu Maxer, Adrian Filip, Sorin Raia și Mihai Onilă, s-a reunit după 20 de ani. Ei bine, au trecut 24 de ani de la înființarea trupei AXXA, iar băieții care atunci înnebuneau fanele cu muzica lor sunt acum familiști convinși, însă cu aceeași pasiune pentru muzică. Recent, au creat noul videoclip al piesei 'Marea te cheamă la ea' care i-a costat pe membrii trupei AXXA foarte mulți bani. Nu doar despre asta a vorbit Dinu Maxer, ci și despre onorariul lor.

'Videoclipul ne-a costat 20.000 de euro, iar la spectacole avem un onorariu de 2.500 de euro. Nu e un preț de dumping, pentru a intra în circuitul impresarilor, nu este vorba despre asta. Noi nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani, lăsăm asta în seama celor din economie! Noi facem muzică și stil.

Însă, când vom avea spectacole cu dansatoare și cu instrumentiști, tariful crește la 4.500 de euro. Noi ne-am reunit în jurul unui concept muzical nou, prin care vrem să transmitem un mesaj, atât fanilor noștri, din generația noastră, cât și celor tineri. Este vorba, în primul rând, de stil. Femeile iubesc bărbații eleganți, în orice formă ar fi ei, tineri, bătrâni, grași, slabi, deci vrem să expunem un model de stil care lipsește din muzica românească'., a declarat Dinu Maxer pentru Playtech.ro.

Dinu Maxer și trupa AXXA pregătesc surprize fanilor

Trupa AXXA s-a reunit după mai mulți ani și a venit în forță, cu idei noi și numeroase surprize pentru fanii care nu i-au uitat, dar și pentru publicul larg. Prin urmare, Dinu Maxer a anunțat deja că urmează piese memorabile, inspirate din cele mai celebre și ascultate melodii de ceva timp, astfel că cei care-i îndrăgesc trebuie să stea pe aproape și să fie cu ochii pe ei.

'Muzica este construită pe melodiile top 100 all time, piese ascultate de mulți, însă mai puțin de tineri, nu pentru că nu le-ar plăcea, dar pentru că nu le știu. Cui nu i-ar plăcea un 'Ciao, Bella!' sau un 'You can leave your Hat on', în limba română, ca să poată fredona nu doar aproximativ câteva cuvinte din refren? O să lansăm în curând videoclipuri la multe piese de acest gen', a continuat Dinu Maxer pentru sursa menționată mai sus.

Deea și Dinu Maxer au în continuare evenimente împreună, deși au divorțat

Ei bine, Dinu Maxer nu se axează acum doar pe evenimentele cu trupa AXXA, ci și pe cele în care merge în colaborare cu fosta lui soție, Deea Maxer. Deși au divorțat, iar ea este într-o relație, continuă să păstreze o legătură frumoasă și bazată pe respect între ei, atât de dragul celor doi copii pe care-i au împreună, cât și pentru domeniul profesional, unde s-au lansat împreună și și-au câștigat simpatia fanilor și aprecierea la nivel înalt.

'Deea și Dinu au câteva nunți și zile de oraș, luate împreună. În luna iunie, foștii soți vor avea și un miniturneu de trei zile, în 3 orașe din țară. Și vor lua evenimente, în continuare, când vor fi solicitați. Formează un cuplu de prezentatori solicitați, datorită profesionalismului, pe evenimente private. Onorariul lor, împreună, este de 1.000 de euro, iar al solistei Deea este de 500 de euro, pentru show-ul ei oriental', susține sursele contactate de către Playtech.ro.

Sursă foto: captură video Wownews / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton