Câți bani câștigă Gheorghe Turda la concertele de Revelion: "Se plătește dublu, este concurență mare..."

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani câștigă Gheorghe Turda la concertele de Revelion. Gheorghe Turda, 75 de ani, este unul dintre cei mai solicitați artiști în perioada Sărbătorilor de iarnă, atât în țară, cât și în diaspora. Deși s-a zvonit că are avea ceva probleme de sănătate, acesta e într-o formă bună și se pregătește pentru concertele din luna decembrie. Turda a spus și cum este plătit pentru un spectacol de Revelion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda, 75 de ani, se pregătește pentru concertele pe care urmează să le susțină în perioada Sărbătorilor de iarnă. Îndrăgitul artist de muzică foclorică este solicitat atât la evenimentele din țară, cât și de românii din diaspora. Turda are grijă de sănătatea sa și menține un stil de viață sănătos, iar acest lucru se vede din plin, la concerte unde debordează de energie în fața publicului. Pentru cântărețul de muzică folclorică urmează o perioadă ocupată, dar și foarte profitabilă. Iată câți bani câștigă Gheorghe Turda la un spectacol de Revelion.

img-74-1img-74-1

Câți bani câștigă Gheorghe Turda la concertele de Revelion

Gheorghe Turda va susține câteva concerte în Germania și Roma, la începutul lunii decembrie, iar noaptea dintre ani îl va prinde tot pe scenă pe meleagurile natale. Artistul dezvăluie că, de-a lungul carierei, a învățat cum să-și negocieze onorariul, astfel că pentru un spectacol de Revelion este plătit dublu. Potrivit unui manager muzical, citat de Playtech, un artist de muzică populară câștigă, în general, 1500 de euro penru fiecare reprezentație.

Citește și: Cum a reacționat Andra, după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România – Elveția: „Am cântat varianta oficială. Poți reveni cu scuze…” / Artista are dreptate

Citește și: Tudor Chirilă, mesaj emoționant în memoria tatălui său, la 24 de ani de la moartea lui Ioan Chirilă: „Sunt norocos că…”

Citește și: Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Ce mesaj i-a trimis actorul bărbatului, după ce Ana Pandeli a rămas însărcinată: „Erau certați când noi am decis să ne mutăm'

Citește și: Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Aris și Alexia Eram, concurenți la America Express: „Mi s-a spus să nu spun răutăți. Acum, copiii Andreei Esca sunt…'

'De Revelion, voi cânta în localuri de pe Valea Prahovei, în Sinaia, în Predeal și în Poiana Brașov, am 4 recitaluri, până în prezent, dar s-ar putea să ajung la șase, vedem, în alți ani aveam și câte 11.

De Revelion, se plătește dublu, ceea ce mulți artiști nu știu să ceară, trebuie să fie dublu plătit, pentru că este concurență mare și sunt multe solicitări', a declarat cântărețul pentru Playtech Știri.

Ce face Gheorghe Turda pentru a fi în formă, la 75 de ani

Deși gurile rele au spus că Gheorghe Turda s-ar confrunta cu probleme de sănătate, artistul dezminte toate aceste zvonuri și spune că se simte excelent, mai are că are un stil de viață sănătos și își face periodic analize.

'Sunt bine, nu am nimic, nu știu de unde atâtea zvonuri, sunt puternic, am o sănătate bună, am concerte în țară, dar și în străinătate, în Germania și în Italia, pentru diaspora.

Eu îmi fac mereu analizele, mai iau niște vitamine, dar, în rest, nu am nevoie de nimic, mănânc sănătos, mă odihnesc bine, dorm nopțile, nu mai merg la petreceri, ca în tinerețe, ore întregi. Îmi fac recitalul și plec', a declarat Gheorghe Turda, potrivit sursei citate.

Ce pensie lunară are Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a recunoscut, într-un interviu tv, că are o pensie lunară de 9.000 de lei, după 55 de ani de carieră, de-a lungul cărora a făcut parte din ansamblurile Rapsodia Română și Ciocârlia. Gheorghe Turda a fost însă și șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne, având grad de general de brigadă în rezervă:

'Eu am cotizat la stat, nu ca alți artiști care nu și-au plătit impozitele și care acum nu au bani, la bătrânețe. Eu însă tot mai cânt. Un artist nu poate ieși la pensie, nu poate renunța la scenă, la aplauze', a menționat Gheorghe Turda, potrivit aceleiași publicații.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton